Verkkovirhe

Miesten maajoukkue MM-kisoissa 2018

Aivan mahtava tunne tästä voitosta! Aina ei matka ole helppo, mutta kun yhden välietapin saavuttaa, niin fiilis on loistava. Jälkikäteen on hyvä spekuloida: olisikohan tehty niin, että Romaniaa vastaan riskeerattiin fysiikan puolesta ja keskityttiin täysin näihin peleihin. EM-kisoihin pääsy kun kuitenkin on täysin omissa käsissä.
 
Viestejä
930
Silloin kehuja kun on kehujen paikka. Tervaportti, Mäkinen, Kaurto Kerminen olivat hyviä. Krastins kesti paineen, vain muutalla lipsulla. Sinkkonen hyökkäili terävästi ja faniporukka oli ihan mahtavasti mukana.
Kuuban siitä touhuilusta mikä oli Puolan kanssa, ei ollut mitään jäljellä. Varmaankin polla petti yleisömeren edessä.

Hyppyleija puri junnuporukkaan hyvin ja kun tekivät junnuvirheitäkin niin rallatellen meni. Hakkuriongelmahan tuossa on, kun on keskenkuntoinen Upi matkassa. Kuulemanimukaan apuhakkuri oli kuumeinen.

Kuuban syötön suuntaus oli silleen hyvä, että Kerminen pääsi kupittelemaan aika usein.

Bulgaria pyöritteli PR: n mutta kyllä pallon hakkuu onnistuu jos annetaan rakennella.
 
Viestejä
648
Olihan se hieno esitys jätkiltä. Nyt niitä vastuunkantajia löyty laajemmaltikkin ja kohtuu hyvä vastaanottohan sen mahdollisti että Eemi sai pyöritellä peliä hyvin. Paljon kritiikkiä saanneet yypeet nosti tasoa huimasti ja mikä mua lämmittää on onmistumiset 6paikan hyökeisä. Se tuo vain niin paljo lisää vaihtoehtoja hyökkipeliin. Keskarit onnistu ja Kaurto erittäin pirteä ja hyvällä taisteluilmeellä pelisä. Tänään rennosti vain Puolaa vastaan ja huomena all-in Puerto Ricoa vastaan. Hyvä että pojat näytti arvostelijoille/kriitikoille(allekirjottanut myös) että onnistuesaan pystyvät pelaamaan hyvää lenistä 😊💪👍
 
Viestejä
191
Kaikki palstan valmentajavelhot vaikebńevat Suomi pelasi fantastisen ottelun, Hyvä Köpii hyvä Suomi :)
pitäisikö tänään lähteä Esko-Mäkinen-Kaurtto-Sivula-Krastins-Siirilä? Ja tuplavaihto Tervaportti-Kaislasalo joka erä
olishan tässä mahdollisuus säästellä vaikka upia, eemiä ja kermistä huomiseen tärkeään matsiin. ikävä kyllä puolaa vastaan voittoon ei ole ilman suuria ihmeitä mahkuja.
 
Taitaa tämä peli päättyä nopeasti. Eipä siinä, tasoero on vaan aika selvä. Ihan positiivisia suorituksia paikoin Suomen pojilta, mutta Puola ei vaan anna armoa. Kurek melkoinen mörkö - vaikka ne torjunnat olivat usein myöhässä ja levällään, olisi ne moukut usein kuitenkin olleet ottamattomia.

Hienoa kuitenkin, että tänäänkin selvästi taistellaan!
 
Huh! Huimaa ja ennakkoluulotonta. Vaikka ei voittoa tänään tippuisi, tästä saa moni kundi ja koko joukkue roppakaupalla itseluottamusta.

Mikko Hannula ei meinaa pysyä housuissaan ja jo käteenveto-läpätkin kaivettu esiin :LOL:
 
Viestejä
191
Niin huomisen pelin kun voittavat, niin jatkopaikka on aikalailla taattu. Hienoa kuitenki ois, jos ihan tosissaan lähetään voittamaan kaikki pelit, eikä mitään löysäilyä yhdessäkään pelissä.
no ei kai taktiset vaihdot / pelaajien lepuuttaminen ole löysäilyä ? uskon että pitkässä juoksussa siitä että suihkonen ja kaislasalo olivat koko matsin kentällä, on vain hyötyä suomelle.
 
Viestejä
191
positiivista puola-pelistä: suihkonen, siirilä, ajoittainen taisteleva puolustuspelaaminen, avainpelaajien lepuuttaminen huomista ottelua varten

negaa: hakkuri- ja torjuntapeli sekä syöttö melko heikkoa, pelin taso heittelee liikaa.

huomenna kuitenkin hyvät mahkut kaataa puerto rico.
 
Viestejä
1,052
no ei kai taktiset vaihdot / pelaajien lepuuttaminen ole löysäilyä ? uskon että pitkässä juoksussa siitä että suihkonen ja kaislasalo olivat koko matsin kentällä, on vain hyötyä suomelle.
No joo oikeassa oot, myönnän. :) Miten muuten on jatkolohko, että tuleeko näistä otteluista pisteitä mukaan? Mietin vaan, että onko Suomella millaiset mahdollisuudet edetä siihen kuuden parhaan joukkoon, jos huomenna voittavat?
 
Ylös