Verkkovirhe

Miesten maajoukkue MM-kisoissa 2018

Upea voitto Suomelta! Kaurto ja Mäkinen vahvoja suorituksia. Tärkeässä paikassa kriittinen voitto, ja pelissä tosi paljon iloa ja itseluottamusta. Mukava nähdä myös taas noin suuri määrä suomalaisia reissussa mukana ja maajoukkuetta kannattamassa - matsihan oli meidän kotipeli ja tunnelma katossa. Just näin, tästä hieno jatkaa.
 
Viestejä
1,052
Hyvä ja tärkeä voitto tänään, vaikka se kolmas erä olikin huono. Huomenna vaan astetta parempaa peliä ja Puolaa haastamaan! Saas nähdä otetaanko Siirilää huomenna pelaamaan. Kaurto oli kyllä hyvä, eikä Sinkkonenkaan huono.
 
Viestejä
11
Aloitusnosto prosentti nousi Bulgaria pelin 33 prosentista 53 prosenttiin. Se mahdollisti keskimiesten ruokkimisen jonka jälkeen yp:kin pääsi 1-1 tilanteisiin laidalla. Jopa Krastins pystyy tappamaan palloa laidasta 1-1 tilanteessa saati sitten Mäkinen.

Lentopallo on helppo peli, aloituksen nostoprosentti määrää kaiken. Jollei nouse niin olet kusessa ellei sinulla ole hakkureita joka nurkassa. Suomi nousee ja kuolee sen mukaan miten pallo nousee kuppiin.
 
Viimeksi muokattu:
Kiva homma, kun pojat oli saanu lajireeneihin harjoitusvastustajan ja muutama "kansalaisluottamusta" nauttinut turistikin oli löytänyt kattelemaan, että miltä se kulttuuripalatsi näyttää sisäpuolelta.

Huomenna taas olisi aika pelata oikeasti ja koittaa mihin asti ne rahkeet riittävät.

Ihmeelliset kokoontumisajot nämä kyllä ovat, kun sunnuntainakin on tälläiset "julkiset" harjoitukset..
 
Ylös