Verkkovirhe

Miesten maajoukkue EM-kisoissa 2019

Viestejä
3,812
Hyvä on jos homma ratkeaa pelkällä tahtotilalla, hyvän ja huonon päivän ero voi olla kyllä aika iso meidänkin hakkureilla. Usein nämä hakkurien ratkaisut vaan näyttää kovin epätoivoisilta niissä ratkaisupaikoissa , kun ulottovuus ei ole vahvin ase pitäisi olla taitoa sitäkin enemmän. Löysä kotimainen liiga on vienyt Upilta vähän tuntumaa miten käsistä ulos lyödään mutta uskotaan että huomenna näemme kovan Upin.
Kaislasta näkee että on pelannut liian vähän, pitäis tulla kotimaan liigaan että sais poika vähän enemmän pelejä alle nyt, niitä olis tarjolla, :D:D
 
Viestejä
4,684
Kyllä Viro sotkeutu omaan näppäryyteensä. Oliver Venno pelasi hyvän kauden Turkissa. Ei vaan kelvannut, kun rasva% ei ollut kesällä alle 10. Venno kuitenkin ylivoimainen virolaisista hakkureista. Valmennus on joskus jääräpäistä ja typerää. Joo, joo, kun on sovittu säännöt niin ei voi potkia aisan yli. Viron tulos on juurikin Vennonverran negatiivinen.
 
Viestejä
4,684
Muistakaahan Turkki - Valko-Venäjä, yle areenassa tänään. Uskoisin Turkin vievän väsynyttä Belsrusta 3-0. Turkkilaiset ovat matkassa levännein jaloin kun taas Belaruksella peliputki takana.
 
Viestejä
5,687
No näyttää siltä, että voitto on huomenna Suomen otettava. No, niinhän se pitää ollakkin, sillä ei yhdellä voitolla nyt pidä jatkoon päästäkkään kait.
 
Viestejä
10,895
Suomen pelurit vois ottaa oppia Maken hakkurista. Rauhoittaa koko ajan peliä ja eikä ole vihainen vaikka jollekin tulee virhe.

Kreikkalaisten ja muidenkin puolesta otetaan tuo Pohjois-Make käyttöön. Kyllä sitä näemmä voi kovallakin hakkuripelillä pärjätä. Pohjois-Maken hakkuri onkin todellinen SuperMörkö.
 
Viestejä
105
Ihan älytön ukko !!!🖒🖒
Onkohan monellakaan hakkurilla noin korkeet teho % tietääkö volleball1 ?
 
Viestejä
4,684
Hiukan putos prossat tousessa erässä, mutta 64 kahden erän jälkeen ja se on hyvä se. Toi 74 on aika karmee.
 
Viestejä
4,684
Taas putosi, nyt 54. Mutta vain 2 torjuttua hyökkäystä. Mutta pakkohan kaverin on väsyä, saa ruokaa niin paljon.
 
Viestejä
225
Maken hakkuri puolustaa pirun hyvin ja joissakin kohti rotaatiota nostaa syöttöjä. Nytkin puolusti ja sai samaan palloon kolme passia joista viimeisen löi torjuntaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös