Verkkovirhe

Miesten LML pelaaja- ja valmentajasopimukset 2021-22

Viestejä
4,775

Loimu on solminut kaksi sopimusta, joilla oranssipaidoille tulee kansainvälistä voimaa syksyllä alkavaan Mestaruusliiga-kauteen. Toinen sopimuksista on uusi fysiikkakumppanuussopimus kansainvälisen Fitness24Seven -kuntosaliketjun kanssa ja toinen on Latvian maajoukkueen yleispelaaja Kristaps Smitsin (188 cm, 23-v.) kanssa solmittu pelaajasopimus.

Smits valittiin Latvian vuoden läpimurtopelaajaksi vuonna 2018, jolloin hän voitti Latvian liigan hopeaa ja oli sarjan paras pistemies. Sen jälkeen ura on jatkanut nousujohteisesti.
Mielenkiintoinen tuttavuus. Viime kauden Baltian liigan paras yp ja Latvian paras yp ja MVP. Tuolta on tullut monina menneinä kausina todella laadukkaita pelureita Suomen kentille ja tässä voisi olla yksi lisää. Potentiaalia on varmasti ihan kärkiyp:n kastiin Mestarusliigassa. Monista suorituksista tulee Nortsa mieleen.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1,396
Mielenkiintoinen tuttavuus. Viime kauden Baltian liigan paras yp ja Latvian paras yp ja MVP. Tuolta on tullut monina menneinä kausina todella laadukkaita pelureita Suomen kentille ja tässä voisi olla yksi lisää. Potentiaalia on varmasti ihan kärkiyp:n kastiin Mestarusliigassa
Baltian liigasta tuli siis joukkueelle kolmas sija ja Smits valittiin finaaliturnauksen tähdistöön. Pronssipelissä hyvä suoritus.

Latvian liigassa pelaa 4 joukkuetta.

Maajoukkueessa ei mahdu aloitukseen, edellä mm. Sauss ymmärrettävästi mutta toinen aloittava yp (Atvars Ozolins) pelasi virossa ja pelaa ensikaudella Ranskan Pro B:tä.

Smits lienee hyvä liigatason yleispelaaja.
 
Viestejä
10,871
Kovapomppuinen kaveri. Pituudeksi on lentopallosivuilla ilmoitettu 184 ja 188 cm.

Nettiä plaraamalla löytyy kaverille tosiaankin mitat 184 ja 185. Raision Loimu ilmoittaa 188. Täytyykin seuraavalla Turun reissulla piipahtaa Raisiossa mittauksissa, niin meikäläisen 196 vaihtuu 200 senttimetriin. No katsotaan miten Smits juhlii nelospaikalla tulevalla kaudella.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
760


Dmitri Borichev tekee paluun Mestaruusliigan ja Akaa-Volleyn rosteriin. Viimeksi liigatasolla kaudella 2016-17 nähty ’Dima’ on viime vuosina nähty ykkösessä (TuTo) ja kakkossarjassa (Luolajan Kajastus).

- Kyllä lentopallo on kiinnostanut kaikkina näinä vuosina. Liigaseurat eivät vain ole nähneet tarvetta meikäläiselle. Kun Akaa-Volleyn ja omat kiinnostukseni nyt kohtasivat, sopimus syntyi helposti, paljastaa kokenut "sarjajyrä".

Akaa-Volleyn yleispelaajakaarti sai Kasimir Vuorisesta kelpo vahvistuksen heinäkuun helteillä.

- Helteellä ei ole tämän kanssa mitään tekemistä. Olin vielä ilman sopimusta ja Akaa-Volleylla oli yleispelaajan aukko rosterissaan. Kun olen kuullut pelkkää positiivista viestiä akaalaisten organisaatiosta, päätöstä ei pitkään tarvinnut miettiä, sanoo Vuorinen.
 
Viestejä
1,396
Hurrikaanilta odotetut sopimukset. Toiviaisen jatkaminen vaisusta viimekaudesta huolimatta tärkeää.

Yhtä keskitorjujaa sitten odotellaan vielä. Mielenkiintoinen sakki, nuoria mutta ikäistään kokeneempia kehittyviä kavereita koko joukkue täynnä.
 
Viestejä
520
 
Viestejä
1,259
TuTo julkistelee näemmä parikin passaria(?) ja sentterin vai siirtyykö peräti T.Rumpunen Lemposta TuToon?
Tämä fb-kuvasta pääteltyä.
 
Viestejä
10,871
Minusta TuTo Volley on liikkeellä sopivan maltillisesti. Ei lähde hötkyilemään ja kuskaamaan ulkkareita rivien vahvistukseksi. Toivon että turkulaiset ovat tulleet jäädäkseen. Mielenkiintoista myös nähdä miten paikallisottelut Loimun kanssa sytyttyvät. Loimu sai paikallisen kilpailijan, joka varmasti laittaa vipinää myös Loimun taustajoukkoihin. Nähtäväksi jää kumpi ottaa alueen herruuden niin pelillisesti kuin taloudellisesti.
 
Viestejä
10,871
 
Viestejä
10,871

"Pelaavan passarin roolia en Toivolalle helpolla anna, vaan hän saa tehdä kovasti töitä sen paikan ottamiseen." Näin totesi keväällä 42 vuotta täyttänyt Jani Puputti TuTo Volleyn tiedotteessa. VaLePassa syyskuussa 43 vuotta täyttänyt Mikko Esko on samassa tilanteessa. Pelaavan passarin rooli kiinnostaa. Saa nähdä mitä puuhaa ja askaretta Matti Toivola ja Joel "Jobu" Laakso keksivät puolapuiden katveessa olevaan jumppanurkkaan.
 

Ryynäsen Topi

Jakub Petras Ettan hakkuriksi.


Etta on jo muutaman vuoden pelannut täysin kotimaisilla pelaajilla. Nyt siihen tulee muutos.

Olli Kuoksa saa opetella slovakin kieltä englannin ohella. Vitsi, vitsi. Eiköhän Jakub Petrsas puhu sujuvaa englantia.

Etta ei löytänyt kesän aikana kotimaisia mitat täyttäviä pelaajia yp- ja hakkurin tontille.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös