Verkkovirhe

Miesten 1-sarja 2023-2024

Viestejä
10
Gammalstromin lajitietämys loistaa poissaolollaan. Tällaisille kirjoittelijoille ei pidä antaa mahdollisuutta purkaa omaa huonoa oloansa keskustelupalstoilla. Herra taitolaji voisikin valottaa hiukan näitä omituisia väitteitään siitä, ettei lentopallon ykkössarjan joukkueiden tarvitsisi treenata fysiikkaa.
Jos kuvitellaan, että gammalstromin opit laitettaisiin jossakin ykkössarjan joukkueessa tulille ja keskityttäisiin ainoastaan taidollisiin osa-alueisiin lentopallossa, löytyisi joukkue sarjan jumbosijoilta hyvinkin nopeasti. Esimerkiksi Pälkäne, joka omaa hyvän yksilötaidon, mutta häviää fyysisyydessä monille joukkueille on alisuorittanut karmaisevasti. Uskoisin näin käyvät mille tahansa joukkueelle, jonka valmennusfilosofia on yhtään samanlainen mitä gammalstrom täällä palstalla kirjoittelee.
 
Viestejä
24
Peliä täällä taas piikittelee tuomatta mitään lisäarvoa keskusteluun ja kehveli provosoi minkä kerkeää...

Mutta aiheeseen. Viikonloppuna taas pelailtiin, joten eiköhän käydä tapahtumat läpi.
Lauantaina Lenpo-Volley pesi Iskun fyysisillä lampailla Hakkarin lattiaa 3-0. Lempolta kauden paras peli. Iskulta huonoin virhemäärän ollessa valtava. Erityisesti syöttö-vo puolella. Ei jäänyt paljoa selittelyille varaa. Daniel Heinonen näyttäisi edelleen olevan kovassa kunnossa piestessään armottomasti viistoon jatkuvasti ja Toivolakin näytti osaavansa edelleen pelata. Pian voi nostaa jo takaisin ykkössarjan passareiden kärkikolmikkoon.
Seuraavassa kohtaamisessa odotettavissa vastaava 3-0 tulos silloiselle kotijoukkueelle.

Sitten East-Kisko 3-0. Valtava yllätys. Silventoinen ja Tuominen olivat hermeettisessä leikkuussa ja Kiskon puolella puolestaan kukaan ei onnistunut alkuunkaan. Ensimmäistä kertaa kaudella Hakalallakin hyökkäys hukassa ja hiha vähän lipsui. Kiskon reissussa oikeastaan ainoa positiivinen asia oli taas kerran viihdyttävä some-päivittely. Odotettavissa kumminkin mestaruusjunan paluu raiteille ensi viikonlopun revanssissa.

Kuortane-Mummotunnelin Puumat 3-0. Täällä ei yllätyksiä. Kuortaneen virheherkkä peruspeli riitti. Siren ei ainakaan ensimmäisen pelinsä perusteella merkittävästi Puman mestaruuden voitto kertoimia laske. Kokemus kuitenkin hyvästä ja voi auttaa kaivamaan voitot muista häntäpään joukkueista.

Pälkäne-Sampo 2-3. Tekee jo pahaa analysoida tälläistä peliä Pirkanmaalaisena lentopallo ihmisenä. Positiiviset sanottavat asiat tuppaavat olemaan nimittäin aika vähissä. Ei ollut kyllä kehvelin toteamat fyysiset asiat mihin peli kaatui ainakaan tällä kertaa. Pälkäneellä on kyllä joku henkinen lukko, ja se on lujassa. Joukkue näyttää lannistuvan ensimmäisistä epäonnistumisista ja peli-ilme valahtaa haluttomaksi. Hyvänä esimerkkinä eräs pelaaja joka käytti aikalisätkin vain kerran edestakaisin kävelyyn eikä lämmittelyyn...
Kehutaankin vähän. Perkiö näyttää alkaneen pelaamaan tosissaan. Takoi palloa viistoon painavalla kädellä tehokkaasti ja suht virheettömästi. Taisi napata muutaman torjunnankin.
Vastapuolelta esiin nostettava Huikari. Ikää vasta 16 vuotta ja normaalisti pelipaikaltaan libero, mutta pelasi kyllä vahvasti ja ennakkoluulottomasti koko pelin.
 
Viestejä
74
Tasainen kierros ollut 1-sarjassa. Hienoa nähdä Iskun nuorten menevän eteenpäin huimasti. Lempo kaatui kotona komeasti.

Millainen jatkosarja 1:ssä on runkosarjan jälkeen?
IMG_20231119_193734.jpg

Sieltäpä jatkopelikaaviota runkosarjan jälkeen.
 
Viestejä
74
Nihkeää oli mestarisuosikiksi nostetun Kiskon peli tänäänkin Eastiä vastaan.

Kisko säilytti nahkansa Parkkisen pöljän päivän (about 30 pinnaa) ja Eastin ison virhemäärän turvin. Toki reiluhko määrä niitä virheitä siunaantui kotijoukkueellekin. Pelkillä syöttövirheillä annettiin näppituntumalta melkein kokonainen erä.

Isossa kuvassa tämä tekee hyvää Kiskon nuorelle joukkueelle. Tietyissä vaiheissa eturotaation keski-ikä oli jotain 15 ja 16 vuoden välillä.

Puolivaloilla ei voi pelata ja eriä on uskallettava voittaa voittaakseen otteluita. Mieluummin näkisi virheen tehtävän kovalla suorituksella, kuin puolittaisella varmistelevalla räpellyksellä.

Sokat irti, varmistimet pois ja all in asennetta kehiin.💪

Takkien vetoketjut on kylläkin syytä pitää ylös asti kiinni, jos mestaruudesta on meininki tapella kevväämmällä.

Katsomon reilut 350 katsojaa, tribuutti kasarin Kiskostaroille ja Atro Bergin "liigatason" TikTok live selostus jättivät ottelutapahtumasta erittäin positiivisen maun.👌
 
Viestejä
5
Itse en kyllä vieläkään ymmärrä, enkä ole missään vaiheessa ymmärtänyt, että millä meriiteillä Kiskosta puhutaan tämänkauden ennakkosuosikkina. Melkoisen haavoittuvaiselta näyttää minun silmääni tuo Kiskon peli
 
Viestejä
35
Itse en kyllä vieläkään ymmärrä, enkä ole missään vaiheessa ymmärtänyt, että millä meriiteillä Kiskosta puhutaan tämänkauden ennakkosuosikkina. Melkoisen haavoittuvaiselta näyttää minun silmääni tuo Kiskon peli
Onhan Kisko kovaa treenaava porukka ja yhtenäinen, koska runkopelaajia viime kaudesta löytyy. Hakala on vahva joka osa-alueella. Parkkinen hyvä, kun saa virheet kuriin. Salmela paikkansa täyttävä yleispelaaja. Keskiosastosta ei hirveää tietoa. Passarit ovat nuoria, mutta potentiaalisia. Kuukasjärvi ainakin ihan Euroopan eliittiä omassa ikäluokassaan. Kiilunen varma libero. Vaihtopenkki on myös kova. Huonoja pätkiä sattuu joka joukkueelle, eikä kannata tehdä hirveitä johtopäätöksiä muutaman huonon pelin pohjalta. Kisko silti siellä 1 vaan viilettää. Kausi kesken, ja totta se on että kuka vaan tämän hetken kärkinelikosta voi voittaa mestaruuden.
 
Viestejä
74
Itse en kyllä vieläkään ymmärrä, enkä ole missään vaiheessa ymmärtänyt, että millä meriiteillä Kiskosta puhutaan tämänkauden ennakkosuosikkina. Melkoisen haavoittuvaiselta näyttää minun silmääni tuo Kiskon peli
No niin, tulihan se sieltä. Tätä debatointia on ehditty jo vähän odotellakin. Saataisiinko vähän säpinää tähänkin keskusteluun?

Oma näkökulma asiaan: Siihen nähden, kuinka paljon Kisko uudistui tälle kaudelle on pidettävä yllättävänä, miten selvänä suosikkina Kiskoa on pidetty tällä palstalla. Liekö ollut tarkoitushakuista...😉

Itse en kauteen lähdettäessä pitänyt Kiskoa suoranaisena mestarisuosikkina, selkeänä mitalikandidaattina kylläkin. Pitää muistaa, että joukkueessa on liuta alle 18 vuotiaita junnuja, toki myös kokeneemmat konnat Seppä, Hakala, Saukkonen, Salmela, Alajärvi, Heinonen jotka hekin toki 25 ja siitä alaspäin. "Kehäraakki" Kiilunen on sitten tietysti ihan oma lukunsa.😉

Alkukauden peleissä Kisko on nostanut itsensä YHDEKSI mestarisuosikeista. Peli on ollut parhaimmillaan rentoa, eeleetöntä ja näyttänyt siltä, ettei kaasua ole tarvinut painaa pohjaan. Hyvien pelien kulmakivi on ollut tylsästi sanottuna erinomainen vastaanotto, jonka ovat taanneet Hakala-Kiilunen-Salmela kolmikko. Hihaosastolle löytyy myös uskottavia vaihtoehtoja (Tammela, Lotvonen)

Hyvästä vastaanotosta ikäluokkansa ykköstarjoilija Kuukasjärvi on saanut pyörittää peliä miten haluaa. Hämäläinen antaa passariosastolla hyvän selkänojan, jos sattuu heikompi päivä.

Kovin yllättäjä joukkueessa on ollut hakkuri Parkkinen, joka on lyömässä itseään läpi kuluvalla kaudella. Seppä pystyy työhönsä edelleen, kun kutsu käy.

Keskariosastolla Alajärvi ja Heinonen ovat sarjaan helposti mitat täyttäviä muurintekijöitä ja tappojakin tulee paikan tullen. Kaaretkoski on ehdottomasti tulevaisuuden nimi ja Saukkonen osannut yllättää aina.

Liberotilannekin on tasainen ja Katainen pystyy paikkomaan konkari Kiilusta isommallakin vastuulla.

Valmennus on onnistunut pv Laukkasen johdolla luomaan ympäristön, missä pelaajia kehitetään ja tuetaan. Rosterin laaja käyttö on pitkässä juoksussa tärkeää ja antaa signaalin jokaiselle pelaajalle joukkueeseen kuulumisesta ja merkityksellisyydestä osana joukkuetta.

"Somevouhotus" ja muut ulkourheilulliset tekijät lienevät olleet osana luomassa kuvaa suosikkiasemasta ennen kauden alkua. Kieltämättä eri somealustoja selailemalla Kiskosta saa vetovoimaisen kuvan ja tekemisen taso on laadukasta. Vertailkaapa katsojamääriä katsomossa ja somessa - just saying...

Tuosta kun alkaa ynnäilemään niin voi päästä lopputulemaan, että joukkueessa on leveyttä, syvyyttä, osaamista ja riittävästi kokemusta, mikä mahdollistaa laadukkaan harjoittelun ja menestymisenkin. Kun mukaan ottaa taustojen tekijät, voidaan puhua 1-sarjatasolle erittäin laadukkaasta toiminnasta. Siltä se ainakin ulospäin näyttää.
No more puuhastelua nou nou...

East pelit kuitenkin osoittivat, että kyllä muutkin osaavat pelata, eikä minkäänlaiseen löysäilyyn tai leijumiseen ole varaa, tai alkaa tulla pataan. Kaksi viimeisintä peliä olivat hyvä muistutus tästä, puen tämän nyt kuitenkin näin; nuorelle tai ainakin kokoonpanoltaan uudelle joukkueelle. Näissä peleissä Kisko oli kaukana parhaastaan ja ehkäpä Eastkin syttyi näihin peleihin, kukapa ei haluaisi "ykkösuosikkia" kaataa ja kaikki ymmärtänevät, että haastajana on aina helpompi tulla peliin.

Tappio ja nihkeähkö voitto ovat osa kasvuprosessia ja mielestäni ns. kuuluu asiaan ja inssitermein prosessikuvaukseen.

Pitääkö olla huolissaan Kiskosta - no ei.
Eihän Roomaakaan rakennettu...

Jatketaanpa debattia tästä, eri mieltäkin saa olla, sehän on tämän palstan suola ja sokeri.😉
 
Viestejä
27
Itse en kyllä vieläkään ymmärrä, enkä ole missään vaiheessa ymmärtänyt, että millä meriiteillä Kiskosta puhutaan tämänkauden ennakkosuosikkina. Melkoisen haavoittuvaiselta näyttää minun silmääni tuo Kiskon peli
Ennakkosuosikin asemaa en ymmärrä minäkään. Joka tapauksessa puolet pelattu runkosarjasta, Kiskon erä suhde näyttää olevan 18-6. En tiedä, onko se sitten Kiskon hyvyyttä vai muiden huonoutta noissa peleissä? :unsure:
 
Viestejä
23
Innolla odotan Lempon ja Kiskon ensimmäistä kohtaamista. Vaikkei yksikään joukkueista ole puhdasta kautta tähän mennessä pelannut, kuten viime vuoden Lempo, niin Lempo ykkösmiehistöllä Kiskoa vastaan antaa suuntaa mitkä ovat loppukauden voimasuhteet. East on näyttänyt, että kuka vain kaatuu hyvän päivän sattuessa. Isku pelimääristä ja hyvästä alkukaudesta sarjakakkosena, voitti Lempon ja Eastin kanssa tiukkaa, mutta ehkä Lempo, East ja Kisko toistaiseksi ne joita tällä hetkellä ihan mestaruuteen asti uskaltaa odottaa. Toki nyt Isku ja Kisko kohtaavat tällä viikolla. Ehkä yllätys, ehkä ei. Kiskon viime vierasreissu ei jättänyt jälkipolville kerrottavaa.
 
Viestejä
325
Isku oli yllättävän pirteä surkean avaus erän jälkeen. Herschel ihan hyvä pelimies. Lempolla toivola heinonen ja pöllänen vaihdossa mutta olisi lempon pitänyt silti voittaa tuo peli. Veikataan nyt marraskuussa kiskoa ja eastia tai lempoa finaaliin. Mestaruusliigaan ei kenelläkään asiaa näillä kokoonpanoilla.
 
Viestejä
24
Jälleen yksi halipallon täyteinen viikonloppu takana ja puolet runkosarjan peleistä alkaa olla pelattuna. Sarjataulukossa palstalla kyseenalaistettu ennakkosuosikki Kisko komeilee piikkipaikalla ja Pirkanmaan mahdit Isku ja Lenpo jakavat toisen sijan team Silventoinen-Tuomisen kanssa. Mainittavaa tietenkin että Lempo pelannut 2 peliä muita vähemmän.
Kuortanekin saattaa ensi viikonlopun jälkeen nousta tasapisteisiin tai jopa näiden kolmen ohi, sillä kohtaavat peräkkäisinä päivinä ailahtelevaa peliä pelanneet Paelkaeneen ja Sampon(Savo-volleyn).

Tilastot osiota ent. torneopalista kun katselee näkee, että sarjasta ei löydy kuin kaksi oikeaa hakkuria (Tuominen, Sillanpää) ja että sarjan tehokkain yp ei olekaan Hakala, vaan idän ihmeet Silventoinen ja Räisänen.

Mutta viime viikonlopun peleihin
Puma-Murikat 0-3
Ei yllätyksiä. Puman tekeminen ehkä jopa poikkeuksellisen heikkoa, mutta ohi-päiviä sattuu kaikille. Vanhempi Kuukasjärvi pelasi taas vaihteeksi hienon pelin ja laiturit kiittelivät tasaisesti joka paikalta. Puumista libero Katajamäki ainoa "onnistuja".
Mietityttämään jäi, miksi Rytsä ja Siren esiintyvät kokoonpanossa vain vuorotellen?

Pielaveden Savo-Luja-lukko 3-2.
Tasaista vääntöä. Oikea jännitysnäytelmä. Ei vain kovin tasokas sellainen. Ajoittain hyviäkin hetkiä, mutta joukkueista kumpikin alistuu toistuvasti hölmöihin virheputkiin ja molemmilta joukkueilta hieman sitä erien lopuilla tarvittavaa kovuutta uupuu.
Pälkäneen ykkösnimi Perkiö ei saanut peliään rullaamaan alkuunkaan vaan sai komennuksen nurkkaukseen jo ensimmäisessä erässä ja täten mahdollisuus annettiin pirteästi sisään tulleelle Kankaalle. Vai lieneekö oikea taivutusmuoto Kangakselle... Joka tapauksessa Jan Kangas oli pelaaja.
Myöskin pälkäneen liigamieskolmikon edustajista Oiguss vietti vaihdossa lähes koko pelin aloittaessaankin sieltä.
Savon liigamiehestä puolestaan 2/3 pelasivat. Lehtimies kiitettävästi ja Heiskanen niin, että liigastatus meinasi koko ajan peliä seuratessa unohtua.
Nuori Huikari taas hyvä.

Kisko-Itä volley 3-2
Edellisen kohtaamisen perusteella tiukka peli oli odotettavissakin. Savonmaalla Tuominen-SIlventoinen rallatteli menojaan Kiskon jäädessä täysin jalkoihin, mutta niin kuin oletettavaa oli, kotipeliin oululaiset tsemppasivat merkittävästi.
Ottelu näytti jo ajoittain siltä miltä oikeasti miesten 1-sarjan kuuluisikin näyttää.
Hakkurit kummallakin osapuolilla hyvillä pistemäärillä. Nuori Parkkinenkin pelasi taas onnistuneen pelin muutaman hankalemman illan jälkeen. Vakuuttavasta preesenssistään huolimatta kuitenkin edelleen liian ailahteleva ja niin sanotusti passin orja päästäkseen keskusteluun ykkössarjan kärkihakkureista.
Supertähdet Hakala ja Silventoinen molemmat poikkeuksellisen vaisuja.
Suurimmat plussat myönnetään taas Kuukasjärvelle ja someosastolle.

Isku-Lenpo 3-2
Isku palautti kunniansa edellisviikonlopun nöyryytyksen jälkeen. Lempääläiset lähtivät hieman jopa ehkä takki auki tähän kohtaamiseen laittaessaan vaihtomiehet Kosonen ja Tuki avaukseen. Ei olisi kannattanut. Tosin ainakin Kosonen pelasi ihan hyvän pelin ja kesti Iskun syöttöpommituksenkin hienosti joten ei täysin peluutuksen piikkiin voida pistää. Ja sen verran hienosti Iskun pojatkin alun lammastelun jälkeen suorittivat, että olisi luultavasti voiton kairannut aivan Lempon "ykkös" kuusikkoakin vastaan.
Iskun suurin onnistuja Henchsel ja Heikkiniemikin suoriutui hyvin vaihdosta tullessaan. Myös Bär osoitti olevansa kelpo korvaaja Sarajärvelle tuollaisen heikon päivän sattuessa. Lieneekö edeltävän päivän junnupelit painaneet nuorella pojalla...
Lempolta kehut Sillanpään suuntaan. Suhteellisen tehokkaasti pallo kuolee passin kohdalleen osuessaan.
 
Viestejä
35
Jälleen yksi halipallon täyteinen viikonloppu takana ja puolet runkosarjan peleistä alkaa olla pelattuna. Sarjataulukossa palstalla kyseenalaistettu ennakkosuosikki Kisko komeilee piikkipaikalla ja Pirkanmaan mahdit Isku ja Lenpo jakavat toisen sijan team Silventoinen-Tuomisen kanssa. Mainittavaa tietenkin että Lempo pelannut 2 peliä muita vähemmän.
Kuortanekin saattaa ensi viikonlopun jälkeen nousta tasapisteisiin tai jopa näiden kolmen ohi, sillä kohtaavat peräkkäisinä päivinä ailahtelevaa peliä pelanneet Paelkaeneen ja Sampon(Savo-volleyn).

Tilastot osiota ent. torneopalista kun katselee näkee, että sarjasta ei löydy kuin kaksi oikeaa hakkuria (Tuominen, Sillanpää) ja että sarjan tehokkain yp ei olekaan Hakala, vaan idän ihmeet Silventoinen ja Räisänen.

Mutta viime viikonlopun peleihin
Puma-Murikat 0-3
Ei yllätyksiä. Puman tekeminen ehkä jopa poikkeuksellisen heikkoa, mutta ohi-päiviä sattuu kaikille. Vanhempi Kuukasjärvi pelasi taas vaihteeksi hienon pelin ja laiturit kiittelivät tasaisesti joka paikalta. Puumista libero Katajamäki ainoa "onnistuja".
Mietityttämään jäi, miksi Rytsä ja Siren esiintyvät kokoonpanossa vain vuorotellen?

Pielaveden Savo-Luja-lukko 3-2.
Tasaista vääntöä. Oikea jännitysnäytelmä. Ei vain kovin tasokas sellainen. Ajoittain hyviäkin hetkiä, mutta joukkueista kumpikin alistuu toistuvasti hölmöihin virheputkiin ja molemmilta joukkueilta hieman sitä erien lopuilla tarvittavaa kovuutta uupuu.
Pälkäneen ykkösnimi Perkiö ei saanut peliään rullaamaan alkuunkaan vaan sai komennuksen nurkkaukseen jo ensimmäisessä erässä ja täten mahdollisuus annettiin pirteästi sisään tulleelle Kankaalle. Vai lieneekö oikea taivutusmuoto Kangakselle... Joka tapauksessa Jan Kangas oli pelaaja.
Myöskin pälkäneen liigamieskolmikon edustajista Oiguss vietti vaihdossa lähes koko pelin aloittaessaankin sieltä.
Savon liigamiehestä puolestaan 2/3 pelasivat. Lehtimies kiitettävästi ja Heiskanen niin, että liigastatus meinasi koko ajan peliä seuratessa unohtua.
Nuori Huikari taas hyvä.

Kisko-Itä volley 3-2
Edellisen kohtaamisen perusteella tiukka peli oli odotettavissakin. Savonmaalla Tuominen-SIlventoinen rallatteli menojaan Kiskon jäädessä täysin jalkoihin, mutta niin kuin oletettavaa oli, kotipeliin oululaiset tsemppasivat merkittävästi.
Ottelu näytti jo ajoittain siltä miltä oikeasti miesten 1-sarjan kuuluisikin näyttää.
Hakkurit kummallakin osapuolilla hyvillä pistemäärillä. Nuori Parkkinenkin pelasi taas onnistuneen pelin muutaman hankalemman illan jälkeen. Vakuuttavasta preesenssistään huolimatta kuitenkin edelleen liian ailahteleva ja niin sanotusti passin orja päästäkseen keskusteluun ykkössarjan kärkihakkureista.
Supertähdet Hakala ja Silventoinen molemmat poikkeuksellisen vaisuja.
Suurimmat plussat myönnetään taas Kuukasjärvelle ja someosastolle.

Isku-Lenpo 3-2
Isku palautti kunniansa edellisviikonlopun nöyryytyksen jälkeen. Lempääläiset lähtivät hieman jopa ehkä takki auki tähän kohtaamiseen laittaessaan vaihtomiehet Kosonen ja Tuki avaukseen. Ei olisi kannattanut. Tosin ainakin Kosonen pelasi ihan hyvän pelin ja kesti Iskun syöttöpommituksenkin hienosti joten ei täysin peluutuksen piikkiin voida pistää. Ja sen verran hienosti Iskun pojatkin alun lammastelun jälkeen suorittivat, että olisi luultavasti voiton kairannut aivan Lempon "ykkös" kuusikkoakin vastaan.
Iskun suurin onnistuja Henchsel ja Heikkiniemikin suoriutui hyvin vaihdosta tullessaan. Myös Bär osoitti olevansa kelpo korvaaja Sarajärvelle tuollaisen heikon päivän sattuessa. Lieneekö edeltävän päivän junnupelit painaneet nuorella pojalla...
Lempolta kehut Sillanpään suuntaan. Suhteellisen tehokkaasti pallo kuolee passin kohdalleen osuessaan.
Olen siitä eri mieltä, että sarjassa olisi vain kaksi hakkuria. Kyllä Parkkinen on sen verran hyvin pärjännyt, että häntä voisi jo hakkuriksi kutsua. Muilla joukkueilla paitsi edellä mainituista (East,Kisko ja Lempo) on vaikea löytää vakio hakkuria.
 
Viestejä
207
Olen siitä eri mieltä, että sarjassa olisi vain kaksi hakkuria. Kyllä Parkkinen on sen verran hyvin pärjännyt, että häntä voisi jo hakkuriksi kutsua. Muilla joukkueilla paitsi edellä mainituista (East,Kisko ja Lempo) on vaikea löytää vakio hakkuria.
Kyllä tuota Murikoiden Viljamaata voi ihan hyvin hakkuriksi kutsua ☝️
 
Viestejä
50
Olen siitä eri mieltä, että sarjassa olisi vain kaksi hakkuria. Kyllä Parkkinen on sen verran hyvin pärjännyt, että häntä voisi jo hakkuriksi kutsua. Muilla joukkueilla paitsi edellä mainituista (East,Kisko ja Lempo) on vaikea löytää vakio hakkuria.
Silläkin lienee merkitystä että Sillanpää ja Tuominen lienevät jo uransa huipulla ( ovat toki joukkueensa kantavia voimia molemmat ) mutta Parkkinen ja Viljamaa tullaan näkemään vielä Mestaruusliigassa
 
Viestejä
89
Onko Murikat- Pälkäne pelissä tapahtunut mitään ensimmäisen erän jälkeen, tulospalvelu ei näytä mitään. Paitsi lopputuloksen.
 
Viestejä
385
Onko Murikat- Pälkäne pelissä tapahtunut mitään ensimmäisen erän jälkeen, tulospalvelu ei näytä mitään. Paitsi lopputuloksen.
Kyllähän se eränumerot näyttää myös:) Mielestäni hieman yllättävästi Murikat vienyt 3-0. Peliä ei tullut nähtyä, mutta mietin että mikähän Pälkäneen pelissä mättää. Nimellisesti joukkueen pitäisi olla ihan muualla kuin toiseksi viimeisellä sijalla. Samoin valmennus nimekäs.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös