Verkkovirhe

Maajoukkueet 2018

Mitä nyt olen Perkiötä seurannut, niin "keltaisen lehdistön tapaan kirjoittava" on kyllä niin kaukana kuin mahdollista herran kirjoituksista. Perkiö tosiaan kirjoittaa joskus muutakin kuin "X voitti Y:n 3-1", mutta se on vain hyvää journalistia (toisin kuin robottimainen tuloskertaus).

Itse uutisessahan ei otsikkoa ("lensi ulos") [joka sekin voi olla toimituksessa jonkun muun kuin Perkiön itsensä käsialaa] lukuun ottamatta ylipäänsä ole Perkiön kynästä mitään kommentaaria. Ja Eskon kommentit ovat ihan varmasti tallessa ja sanasta sanaan sellaisinaan painettu.
Tokkeensa on hyvä kynämies kiekosta ja lentopallosta. Nostaa vain erittäin mielellään kriittisesti esiin negatiivisia asioita. Usein on tietysti tarpeellistakin, mutta mielestäni case Esko tapauksessa olisi ollut hyvä tuoda myös toinen puoli asiasta esille (voihan olla, että on Sammelvuota tavoitellutkin) .
Ja todellakaan en puolustele Sammelvuon toimintaa kuten aiemmassakin kommentissa virkoin. Pitää kommunikoida kaikkien potentiaalisten pelaajien kanssa ympäri vuoden.
 
Ylös