Verkkovirhe

Maailmanliiga 2017

Viestejä
4,712
Kyllä kai tällekin härdelille voi oman palstan avata. Tässä nyt kuitenkin jokunen viikko vierähtää seurannassa.

HUAMIO!

Torstain peleihin pari ylimääräistä lippua tarjolla. Saa ihan silleen, että ken ensimmäisenä ehtii ilmoittaa halukkuutensa. Siis ihan vaan tälle palstalle ilmoitus, että tarvetta olisi. Tsekataan sitten kuinka ne saadaan toimitettua. Postikin ehkä vielä ehtii tuomaan. Ehkä.
 
Viestejä
4,712
Kuju kirjoitti: Tarvetta olisi.
Pistä yhteystietosi osoitteeseen jaakko.salo@phpoint.fi. Pistän liput postiin.

Pikku harmi, kun en ehdi viikonlopun viettoon ja poweriin. MM-kisoihin raivataan tilaa vaikka mikä olisi. Mutta siis. Hyviä ML-matseja.
 
Viestejä
4,712
Liput löytää uuden omistajansa, jos posti hoitaa oman hommansa. Menikin hyvään osoitteeseen. Täältä periferiasta katsoen, aika lähelle kisapaikkaa.
 

Ana

Hyvin äijät taistelee. Vastassa kuitenkin EM kakkonen mutta yhtään ei kuvia kumarrella. Ennakkoluulotonta tekemistä. Tervaportti-Ropponen akseli toimii ja keskarit jatkaa hyviä otteita. Kerminen hakee kaikki ja vähä päälle.. Ja päälläki :)
 
Viestejä
2,543
Ana kirjoitti: Hyvin äijät taistelee. Vastassa kuitenkin EM kakkonen mutta yhtään ei kuvia kumarrella. Ennakkoluulotonta tekemistä. Tervaportti-Ropponen akseli toimii ja keskarit jatkaa hyviä otteita. Kerminen hakee kaikki ja vähä päälle.. Ja päälläki :)
Niinpä hyvätasoinen peli, ainoo harmi oli Ropposen syötöt, jotka ei millään onnistunu :dry:
 
Viestejä
57
Kyllä viimeisessä erässä myöskin Ropposen hyökkäysteho hyytyi siitä jo edellä mainitusta syöttötehosta puhumattakaan. Koko ottelun toinen yp aika lailla hukassa, Elviss kyllä hoiti tonttinsa hienosti. Ihan positiivinen ote kuitenkin odotuksiin nähden!
 
Viestejä
63
Kyllä yllättävän hyvää peliä tuolta kokoonpanolta, hyökkäyspeliinsä (ulottuuvuuteen) se lopulta kaatui .ps.Oliko Slovenian kuusikossa yhtään alle 200 cm pelaajaa
 

Ryynäsen Topi

Kyllä huomasi, että Suomen Maailmanliigan pelaajat kaipaavat yhteenhitsutumista.

Sanomattakin on selvää, että yhteispeli ei noin lyhyellä varoitusajalla suju vielä hyvin. Liian monta pelaajaa vaihtui viime viikonloppuna päättyneen EM-karsintaturnauksen jälkeen.

Lisäksi pitkä matkustaminen toiseen ääripäähän Suomesta jo yksinään väsyttää miehistöä.

Väläyksittäin Suomi pelasi erittäin hyvin Sloveniaa vastaan, mutta vastapainoksi tuli liikaa helppoja virheitä.

Kaikenkaikkiaan kuitenkin varsin hyvä peli kokonaisuudessaan. Slovenia pelasi samalla miehistöllä kuin EM-karsinnoissa ja oli pitkän aikaa ahdingossa, kun Suomi kolmannessa erässä pelasi tosi hyvin ja jatkoi samaa tahtia neljännessä erässä puoliväliin saakka.

Huomenna on vastassa Tshekki, jota Suomi nöyryytti viikko sitten kunnolla.
 
Viestejä
5,700
No, Slovenia oli tänään kyllä liian kova vastus, vaikka suomella toki oli omat hetkensä ja peli olisi oltu vietävissä sinne viidenteen erään. Slovenia kuitenkin oli viime EM-finaaleissa ja vieläpä koko tämän päivän avaus siellä pelasi, niin voitto ei ollut odotettavissakaan ennakkoon.

Selvää on, että Tsekki ja Korea pelit pitää voittaa, jos mielitään päästä tästä alusta jatkoon.
 
Viestejä
1,766
Kyllä minä ihailen aina tuota Puolan peliä.
Voitto Brasiliasta on nannaa.

Miksi muuten Kurek jäi pois kentältä?
Se jäi minulta taukojen vuoksi pois huomioimatta.

Hyvä POL !
 
Viestejä
63
Kyllä nyt on lentopalloa tarjolla,hyviä pelejä yotubessa nyt Serbia -Usa, tosin usalla ei kaikki parhaat mukana.
 
Viestejä
57
Keskeltä enemmän, samoin paippi mukaan Elviksen kautta. Vähän köyhää Tervaportin ratkaisut...
 
Viestejä
4,883
Aika paljon on muuttunut homma viikossa. Tsekki vaimentaa/torjuu Suomen keskihyökkäyksiä aika lailla hyvin. Ja sit toi Helenius. En vaan ymmärrä :pinch:
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös