Verkkovirhe

Hurrikaani 2022-2023

Viestejä
1,471
Hurrikaani saattaa nousta vielä kovaksi luuksi keväällä, kun saa vielä latvian Tarzanin mukaan. Eri asia miten Muukkosella sujuu vastaanotto.
 
Viestejä
276
Aikamoista hässäkkää tuomarointi Loimaalla eilen. Vaihtopenkkien puolella oleva rajatuomari ilmeisesti liputteli myös rajoja, jotka eivät hänelle kuulu. Rajatuomarille kuuluu vain oma takaraja ja oma sivuraja.
Jos liputtelee vastapuolen sivurajaa, tulee helposti eri näkemys kuin toisella rajatuomarilla. Ei näytä hyvältä. Toki voi tulla tilanne, jossa pallo menee takarajasta yli, mutta sivurajalta näyttää pallo olevan sisällä.
Näitä tulee harvoin.
2. erän kiistatilanteessa Hurrikaanin 4 paikalla sattui tuomarivirhe, kun Petruff kosketti palloa vastustajan puolella ennen kuin torjunta koski palloon.
Ja sitten taas se turha korttipeli, johon Aro kehotti päätuomaria ryhtymään. Virheitä sattuu, ei siinä mitään, mutta yleensä, jos kortti pysyy kotelossaan, niin paljon rauhallisemmin peli menee.
Auktoriteettia peliin, niin kortti pysyy kotelossa.
 
Viestejä
139
Jos liputtelee vastapuolen sivurajaa, tulee helposti eri näkemys kuin toisella rajatuomarilla. Ei näytä hyvältä. Toki voi tulla tilanne, jossa pallo menee takarajasta yli, mutta sivurajalta näyttää pallo olevan sisällä.
Näitä tulee harvoin.
Rajatuomari ottaa kantaa, kun pallo putoaa hänen valvomansa rajan läheisyyteen. Käytännössä siis molemmat rajatuomarit liputtavat aina, kun pallo putoaa ykköspaikan tuntumille. Se, että toinen rajatuomari liputtaa "sisällä" ja toinen "ulkona", ei ole mitenkään tavatonta eikä väärin.
 
Viestejä
1,314
Korttishow oli ihan turha. Taisi Aro hermostua Leppälän tuuletteluista. Muuten mielestäni tuomarit hoitivat homman ihan mallikkaasti. Muutamasta liputuksesta voi olla eri mieltä, mutta taisi tasan mennä.
Matsi itsessään oli eka erän jälkeen kyllä taas huikeaa viihdettä. Ei aina niin kaunista, mutta viihdyttävää.
Voi että kun tätä näkisi playoff sarjan verran tälläkin kaudella. Taitaa vain nyt ainakin eka kierroksella jäädä haaveeksi.
 
Viestejä
535
epävarma tuomaritoiminta saa kyllä pelaamisen hieman sekaisin, mutta en ole koskaan sortunut tuomareiden arvosteluun, enkä tee sitä nyttenkään, koska pelit ei pitkässä juoksussa tuomarien edesottamuksiin ratkea. Pelaamalla on pisteet tehtävä ja erät voitettava. Kaikki joukkueet varmasti kokevat mielestään vääryyttä silloin tällöin, mutta kaiketi se mestaruus kuitenkin ratkeaa pelaamalla eikä yksittäisten pelien tuomariratkaisuilla
 
Viestejä
1,121
Palautetta on hyvä saada niin hyvää kuin huonoakin tilanteen niin vaatiessa. Putin on hyvä esimerkki kuinka voi käydä jos kukaan ei uskalla kertoa huonoja uutisia, siinä herkästi tulee väärä mielikuva omasta mahtavuudesta.
 
Viestejä
4,771
Vexvellä Kentsu tuntee olevansa omien joukossa, täällä kaikki sujuu, :cool:
Tästä herrasta on kyllä tosi vaarallista kirjoitella näin ylistäviä lauseita. Se voi olla tänä keväänä kun pää hirttää kiinni Vexvelläkin jossain tiukassa paikassa ja sitten meillä kaikilla oli niin mukavaa.........:eek:
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös