Verkkovirhe

Hurrikaani 2022-2023

Viestejä
1,795
Onko kellään aavistusta mikä syynä kun valmennuskaksikko Krnic/Heino sukset menivä ristiin Hurrikaanijohdon kanssa.? Raha ?
 
Viestejä
108
Ihmetyttää Hurrikaanin hallituksen hiljaisuus asian tiimoilta. Aikanaan kuitenkin syy/syyt selviävät,
mutta olisi kohteliasta kertoa totuus nyt eikä joskus ..... Oli totuus mikä tahansa.

Tämä on huonoa mainosta ei joukkueelle, mutta hallitukselle.
 
Viestejä
1,795
Julkaistun uutisen mukaan erottamisen syyt eivät olleet "pelilliset". Nimim Patskun mukaan syyt eivät olleet "rahalliset". Mitä jää jäljelle ?
 
Viestejä
1,795
Hurrikaani-tiedotus loistaa poissaolollaan. Mainostetaan jo tammikuun pelejä mutta kiinnostavin aihe on joko painokelvoton tai asia päättämättä. No. Eihän se päävalmentajan pesti niin isoa julkisuutta tarvitse.:cool:
 
Viestejä
1,066
Hurrikaanihan sai näin talven keskellä tähän varsin harmaaseen mestaruusliigaan vähän eloa tällä valmentaja tempauksellaan. Joukkue on kuitenkin erittäin nuori ja Heino tunnetusti valtakunnan ehkä paras nuorten pelaajien kehittäjänä. Jos tuo valmentajavalinta menee pieleen niin seuralla voi olla edessään kovat ajat. Yleispelaajaosasto on Muukkosta lukuun ottamatta heikko ja Latvialaishakkuri sairastuvalla. Hurrikaanilla on kuitenkin ollut varsin kohtuullinen alkukausi.
 
Viestejä
1,257
Joku arvioija tiesi/arvasi.
Lykkyä Niskakankaalle.
Lienee 'armollisempi'/'ymmärtävämpi' koutsi kuin Heino.
 
Viestejä
4,771
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös