Verkkovirhe

Euroliigat sekä CEV turnaukset 2013-2014

Viestejä
9,919
Einomies Porkkakoski kirjoitti: Hyvin LP Viesti aloittanut pelin. Johtaa ekalla teknisellä 8 - 7. Onpas pitkä mimmi toi Bauer.
Oikarinen totesi Bauerin olevan gasellimainen, Pituus jopa 197 cm. Meikäläistä senttiä pidempi.
 
Viestejä
9,919
Kimin syöttöjen ja lyöntien ajaksi verkkoa pitäisi nostaa parikymmentä senttiä. Keltaiset enkelit sai tulpan auki. Toi enkeleiden valmentaja, ilmeisesti Charlie, vaikka onkin italiaano, on aika eläväinen kaveri. Kädet käy, joten varmasti on pelin jälkeen kainalot märkänä.

Jokisen Kaisa aika liekeissä.
 
Viestejä
9,919
Johanneskin liekehtii selostuksessaan: "Maa tärähtää Havlickovan lyödessä". Kova hakkuri tää tsekitär.
 
Viestejä
9,919
Kososen Noora kun lyö nelosesta Bauerin ollessa torjunnassa, niin Nooralla on varmasti samanlainen olo kuin yrittäisi antaa Mikasalle kättä puhelinkopissa.
 
Viestejä
9,919
Lyhyestä virsi kaunis. Keltaiset enkelit ovat kohta left the Salon liikuntahalli. Kun Suomen naisten lentopallo nousee enkeleiden tasolle, niin meikäläinen on kasvanut horsmaa ainakin sata vuotta.
 
Viestejä
2,932
Einomies Porkkakoski kirjoitti: Lyhyestä virsi kaunis. Keltaiset enkelit ovat kohta left the Salon liikuntahalli. Kun Suomen naisten lentopallo nousee enkeleiden tasolle, niin meikäläinen on kasvanut horsmaa ainakin sata vuotta.
Eikä sittenkään.
 
Viestejä
9,919
Joensuun Aki on tänään jälleen ollut tapahtumien keskipisteessä Salossa. Sieltä saattaa kuvien lisäksi olla luvassa jälleen videokooste. Sitä odotellessa.
 
Viestejä
1,669
Einomies Porkkakoski kirjoitti: Lyhyestä virsi kaunis. Keltaiset enkelit ovat kohta left the Salon liikuntahalli. Kun Suomen naisten lentopallo nousee enkeleiden tasolle, niin meikäläinen on kasvanut horsmaa ainakin sata vuotta.
Olihan siellä Fenerin puolella aika lailla tuota pelitaitoa ja aika iskussa olivat...!!!

Kyllä sieltä F:ltä sellaisia vastauksia välillä tuli, jotta puolustus Salossa ihmetteli nro 4:n ja 10:n pommeja.
Toisaalta 1. erän jälkeen HIEMAN heräsi toivoa, mutta reality -volley iski heti sitten.

Mutta: Jos ei pelata, jos ei näihin peleihin alkueristä päästä, ei kehitystä tule. No, paljon muutakin kuuluu prosessiin.
Voisko ajatella jotain valmennusyhteistyötä niin naisissa kuin miehissäkin?
Eikös miesten puolella sitä vähä viriteltykin?
Vennäinmaalle?

Minusta on syytä antaa oikein iso käsi Salolle, organisaatiolle ja joukkueelle. Ja KIITOS!
Hyvää matkaa Turkkiin.
Ja kaikki se on opiksi. En kai pahaksi panisi, jos jokin superylläri tulisi.
 
Viestejä
9,919
Akin uunituoreet Salosta. Kim siellä ensimmäisessä kuvassa. Veti kyllä kovia mällejä parhaimmillaan kolmen metrin viivan sisään. Kim KoVeen!, Kim KoVeen! Kävihän se Hayleykin aikanaan oliko se Salamissa?

http://www.akikuvaa.com/galleria/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pid=3865#top_display_media
 
Viestejä
1,669
Einomies Porkkakoski kirjoitti: Akin uunituoreet Salosta. Kim siellä ensimmäisessä kuvassa. Veti kyllä kovia mällejä parhaimmillaan kolmen metrin viivan sisään. Kim KoVeen!, Kim KoVeen! Kävihän se Hayleykin aikanaan oliko se Salamissa?

http://www.akikuvaa.com/galleria/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pid=3865#top_display_media
Niin, ladyjä ukkojen peleihin. Miksi ei. Oppia tämäkin ilta. Hienoja ladyjä taidoiltaan ja taktiikkaakin noudattavat varmaan satasella. Kroppa on kuin jännitetty jousi. Meillä pelaajilla usein tuo pakkanen jäykistää...

Myös valkku oli kuin tuulimylly, vaikka peli näytti himaan tulevan lähes tuosta vaan, niin neuvoja sateli ja torjunta-asentoja oli vaikka jakaa vastapuolellekin.

Kyllä tuosta matsista on oppia otettava. Miten on, sen asiaa paremmin tuntevat selittäköön, tuo passaripeli: Korkeita vai sopivia ja nopeita keskelle. Mikä sopii Salon LP:lle paremmin. Niin, ja yleensä: Onko miesten ja naisten pelissä vastaanoton jälkeen olennaista eroa. Paitsi tässä kuuluisassa "satasessa?"

Syötöt minusta taisivat LP:lle onnistua tänään aika hyvin.

Pituusero on kv. joukkueita vastaan useinkin - myös tänään - se, joka kismittelee. Itsekin olen vain 181 - eikä vanhemmat viitsineet laittaa minua kasvatuslaitokseen. Oliskohan minusta tullut pitempi - ja ..ja?

***
Katsotaanhan miten sapelihammas-tiikerit sopivine miehisine varsineen selviytyvät jatkosta?

***
 
Viestejä
453
Pitäisiköhän tämän tason vastustajan tulosta Suomeen ja kyseisestä pelistä olla mediassa juttuja? Oli monissa, mutta ei esimerkiksi Iltalehden tai Iltasanomien nettiuutisoinnissa mitään...

Harmittaa, lajin maailman huiput pelaamassa.
 
Viestejä
9,919
Joensuun Aki saanut hiottua Salon ja turkkilaisen keltaisten enkelien välisen kohtaamisen videokoosteen valmiiksi. Kimin aloituspommeja kun videolta katsoo, niin kyllä on kovan luokan pommittaja. Kannattaa käydä tsekkaamassa:

http://www.akikuvaa.com/cev-cup-lp-salo-vs-fenerbahce-videokooste/
 
Viestejä
9,919
Einomies Porkkakoski kirjoitti: Joensuun Aki saanut hiottua Salon ja turkkilaisen keltaisten enkelien välisen kohtaamisen videokoosteen valmiiksi. Kimin aloituspommeja kun videolta katsoo, niin kyllä on kovan luokan pommittaja. Kannattaa käydä tsekkaamassa:

http://www.akikuvaa.com/cev-cup-lp-salo-vs-fenerbahce-videokooste/
Netistä löytyy näemmä myös nimimerkki perjavan video tuosta Aki Joensuunkin kuvaamasta ottelusta. Perjavalle ja monelle muulle nettiin kuvaavalle vinkkinä. Jos tapahtumat liikkuvat kameran edessä, niin silloin ei pidä liikuttaa enää kameraa. Tulee katsojalle nopeasti merisairaus. Montaa asiaa en aikanaan oppinut toimiessani TV-ohjelmien riippumattomana tuottajana. Tämä em. oli yksi niistä opeistani. Joensuun Akin kuvaama ja editoima laatu kestää oikein hyvin kriittisen silmäni.
 
Viestejä
1,390
Livescorea kun lukee viivojen välistä, niin se ennustaa, että Tiikerit paistaa Ranskanleivät ja Valepa joutuu kultaiseen kädenpurisukseen! :woohoo:

http://livescore.dicode.fi/results.html#MESTARUUSSARJA,2014-01-20 00:00:00,2014-01-27 00:00:00

No, eipä tunnu linkki pelittävän, mutta livescoresta......
 
Viestejä
9,919
mikko laurell kirjoitti: Livescorea kun lukee viivojen välistä, niin se ennustaa, että Tiikerit paistaa Ranskanleivät ja Valepa joutuu kultaiseen kädenpurisukseen! :woohoo:

http://livescore.dicode.fi/results.html#MESTARUUSSARJA,2014-01-20 00:00:00,2014-01-27 00:00:00

No, eipä tunnu linkki pelittävän, mutta livescoresta......
Meikä pitää peukkuja pystyssä, että sekä Tiikerit että VaLePa menevät jatkoon. Joutuvatko he silloin jo vastakkain seuraavalla kierroksella vai sopisiko porukat, että Vantaalla pelattu Cupin lopputulos astuisi voimaan. Näin saisi pelaajat hiukan lepoa :lol: .
 
Viestejä
3,090
Salolla oli eräpallo toisessa erässä! ja saivat vielä puolustettua! ja eestintyttö tyhjensi kätensä! ja turkin jengi nosti pallon ylös! ja passi korea vahvistukselle! ja sen jälkeen turkin jengi mietti kuka lähtee syöttää :)

Salo todella nöyrällä varmistus pelillä ja hyvällä syötöllä oli yllättää vastustajansa. Korean tyttö vaan tuli hyökkäyksellä suurimmasta välistä eli torjunnan ja katon välistä. Sille LP Salo oikein löytänyt asetta miten saatais pois.
 
Viestejä
9,919
Sastamalassa vielä kaikki auki, kohta erät 1 - 1. Pari seuravaa erää Ugiksen poppoolle, niin Tanelilla menee kädet varmasti vielä syvemmälle taskuun. On siellä Alves Thiagokin pöytäkirjassa ja kerran piipahtanut kentällä. Olli häärinyt tilastojen mukaan kunkkuna.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös