Verkkovirhe

Euroliigat sekä CEV turnaukset 2013-2014

Viestejä
9,919
Ugis heittänyt kolmanteen erään Kurpan passariksi. Hoogendoorn penkille ja Elviss tuuraaman. Sakari Mäkinen yypeeksi.
 
Viestejä
1,390
Ranskalaisten livescore toimii yhtä hienosti kuin Bosnia Herzczecoviniankin!

Näin se vaan eurooppa yhdentyy! :)

Suunta vaan on väärä. :(
 
Viestejä
9,919
Remy Martin kirjoitti:
Remy Martin sanoi:
Tiikereillä on tiukkaa. 2-0 tappiolla. http://www.cev.lu/livescore.aspx
kultainen erä 15-13. Se jäi siihen se.
Harmin paikka. Varmasti tästä tappiosta on jälleen opittavaa ja olkoon se pohjana tuleviin voittoihin. Tiikereille tämä kuitenkin oli vasta ensimmäinen eurokausi. Kirsikka jäi kakun päältä puuttumaan.
 

Jr-

Viestejä
390
Kävi sitten Tiikereillä ihan samalla tavalla kun Hurrikaanillekkin viimekaudella, kun pelattiin kahdeksan joukkoon pääsystä. Kotona 3-0 ja vieraissa 4-0, kotiedulla on niin valtava merkitys. Tiikereille olisi vastustajaksi tullut Punainen tähti joka tiputti Chamountin jatkosta kahdella voitolla.

No oli eilen onneksi mahdollisuus nähdä Marshall ja Miljkovic Sastamalassa. Pahasti oli Fenerbachella hakemista hyökkäyspelissä avauserässä mutta sitten se peli vaan kääntyi osin Hoogendoornin loukkaantumisen johdosta. Eikä kuumeisena vaihtopenkillä palellut libero Korhonen ollut Valepalle millään tavalla hyvä juttu. Miljkovicillä kohtuu kova syöttö ja lyöntikorkeus edelleen aika huima mutta kyllähän Kunnari oli kentän kunkku huolimatta ajoittaisista vaikeuksista vastaanotossa.
 
Viestejä
1,390
Tiikereiden eilisestä Ranskan pelistä ei tunnu löytyvän mistään tilastoja. :(

Tämmösen aika näpsäkän sivuston löysin, mutta siinäkään ei ole kuin pääasiassa suomalaisten joukkueiden kotiotteluiden tilastoja.
Minkälaisessa kuosissa yleensäkään on eurooppalaisen lentopalloilun tilastointi? Ei niitä ainakaan turhan helposti ole mistään löydettävissä.

Mistä löytyy..... :unsure:

http://www.worldofvolley.com/championships/competition/2426/cev-challenge-cup-20132014.html
 
Viestejä
1,390
Päälliköt tyytyväisiä euro-peleihin! :)

https://mestaruusliiga-fi.directo.fi/miehet/?x51595=2186907

Tiikerit ovat varmaan yhtä kiitollisia kun tulevat Galliasta tuli raidallisen hännän alla huomen illaksi Loimaalle pelaan yhtä kauden tärkeimmistä peleistä!
Toivottavasti oli vara kerrasto mukana, ettei tarvi pistää ranskanhikistä paitaa ylle! :evil:
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös