Verkkovirhe

EM-kisat Puolassa 2017

Viestejä
4,918
Nyt vasta aloin hieman silmäillä muiden maiden joukkueita. Venäjältä puuttuu Muserski, Italialta Zaitsev&Juantorena. Onko kellään tietoa mikä herrojen poisjäännin syynä on? Onko jotain ristiriitoja valmennuksen kanssa,loukkaantumisia vai mitä????
 
Viestejä
57
Zaitsev ei saanut lupaa pelata maajoukkueessa omalla "suosikki-kenkämerkillä"...siitä kehkeytyi sen verran suuri erimielisyys liiton kanssa ettei Zaitsevilla ollut asiaa maajoukkueeseen... Jos nyt yhtään hajulla asiasta olen :whistle: ...
 
Viestejä
289
Turkki on Viron ohella suuri nousija näissä kisoissa. Piti nimittäin Belgiaa erittäin tiukalla, eli Belgia voitti vaivoin lisäpisteillä 3-2 sen jälkeen,kun oli voittanut Ranskan jo 3-2. Ja Belgia on siis matkalla lohkonsa D voittajaksi, koska vastassa on tiistaina Hollanti, jonka Turkki oli jo pessyt 3-0. Kiintoisaa on miten Turkki pelaa Ranskaa vastaan?

Belgian syöttö oli mielestäni varsin kesyä, eikä passipeli korkeine laitapasseineen vakuuttanut. Pateripeli puuttui lähes tyystin. Sen sijaan Turkin yleispelaajat ja hakkuri onnistuivat hyökkäyksissään hyvin ohittamaan Belgian torjunnan.
 
Viestejä
289
Hämmästyttää Ranskan kompurointi! Nytkin Hollanti on vienyt 2 erää ja johtaa 2-1 neljännen erän alkaessa. Ja neljäskin erä kulkee tasaisissa merkeissä, nyt Ranskalle 20-18. Tekisi mieli uskoa, että Ranska vielä klaaraa tämän matsin. Onko Ranska väsynyt voitollisen kesän ja Maailmanliigan jälkeen? Vai eikö Euroopan mestaruus enää motivoi.

Tässä vaiheessa näyttää siltä että lohkojen kärkijoukkueiksi tulisivat Serbia, Belgia, Venäjä ja Saksa. Nämä välttäisivät ekan pudotuspelikierroksen ja ottelisivat puolivälierissä (8 parhaan joukossa) yhden ylimääräisen lepopäivän jälkeen.
 
Viestejä
1,107
passista sanoi:
Hämmästyttää Ranskan kompurointi! Nytkin Hollanti on vienyt 2 erää ja johtaa 2-1 neljännen erän alkaessa. Ja neljäskin erä kulkee tasaisissa merkeissä, nyt Ranskalle 20-18. Tekisi mieli uskoa, että Ranska vielä klaaraa tämän matsin. Onko Ranska väsynyt voitollisen kesän ja Maailmanliigan jälkeen? Vai eikö Euroopan mestaruus enää motivoi.

Muillakin kuin Suomella näyttäisi kisoissa olevan valmentajaongelmia. Ranskan tähtipelaajilla vähän keskittymisvaikeuksia. Maailman ehkä ykköspelaaja Ngapeth ei ole sopinut aloitukseen kummassakaan joukkueen pelissä. Ilman Ngapethin sisääntuloa Ranska olisi hävinnyt myös eilen. Samoin keskimies Le Rouxin otteet ja valmentajan poika vain varaliberona.
Suomen peli on sitä mitä se on nykymuodossaan. Joukkueessa on vain 6-7 EM-kisatasoista pelaajaa. Voi hyvinkin olla kisat ohi tänä iltana. Kisat ovat osoittaneet että Belgia, Turkki ja Virokin mennyt edelle. Suomen pelasti Viro-tappiolta vain naapurin väärä hakkurivalinta. Tällä hetkellä Sammelvuo pelaa jo illan ottelua etukäteen. Peli kaatuu taas surkeisiin yleispelaajiin ja omaan syöttöön. Serbia on huippujoukkue ja sitä ei kaadeta hyppyleijalla.
Jos Illan toisessa pelissä Puola pelaa tänään yhtä heikon pelin kuin lauantaina niin Viro voi hyvinkin voittaa. Viron joukkueessa on kuitenkin potentiaalia.
 
Viestejä
5,722
Olli Kuoksahan sanoi twitterissä hyvin, että Viro on huonosti valmennettu joukkue. Jos ei olis, niin tulos vois olla vielä paljon kovempaa, väittäisin itse siis.
 
Viestejä
453
Nähdyn perusteella Kuoksa on oikeassa, yksilötaidolla mennään ja taktiikka on vähintään erikoista sillisalaattia tai sitä ei ole. Hyvä aihio on joukkueessa ja vaikkakin alla on kaksi tappiota niin kisasuoritus jää jo plussalle. Tänään voi vielä räjäyttää potin tottakai mutta...
 
Viestejä
70
Ohhoh... eiköhän se valmennus ole aika huippua myös,
naapurimaan maajoukkueessa. Sieltä Estonian puolelta on löytynyt myös tänne kotimaamme sarjoihin huippuvalmentajia, jotka jatkavat valmennusta vielä tänä päivänäkin Vironmaalla. Ei Viron maajoukkuetta valmenna heikkotasoinen kaveri, ainakaan jos se on ulkomaalainen... Siitä pitää huolen Viron lentopallokulttuurisesti korkeatasoinen asiantuntijakaarti joka pohjaa osaamistaan aina entisen Neuvostoliiton huippuosaamiseen... Tosin autoritääriseen sellaiseen.
 
Viestejä
70
Tässä vielä Gheroghe Cretun cv:

2014-2015: Cuprum Lubin (Head Coach)
2013-2014: Al Arabi (Qatar)
21.11.2010 – 04.04.2011 Head Coach AZS Olsztyn Plus Liga Poland
18.02.2010 – 03.04.2010 Head Coach Quasar Massa A2 Italia
15.01.2008 – 11.01.2010 Head Coach Fiorese Spa Bassano A2 Italia
01.03.2007 – 01.03.2008 Head Coach Men’s Romanian National Team
01.02.2007 – 31.04.2007 Head Coach PEPEJEANS Lennik A1 Belgium
15.05.2003 – 20.01.2005 Head Coach hotVolleys Vienna A1 Austria
01.02.2003 – 15.05.2003 Coach hotVolleys Vienna A1 Austria
01.09.2001 – 01.02.2003 Assistent-Coach hotVolleys Vienna A1 Austria
15.09.2000 – 30.04.2001 Head Coach Union Perchtoldsdorf A2 Austria
15.07.1999 – 15.09.1999 Assistent-Coach Men’s Austrian National Team for the European Championship Final in Vienna
01.09.1998 – 30.04.1999 Head Coach Union Perchtoldsdorf A2 Austria
15.10.1997 – 01.03.1998 Head Coach from SVS Sokol Röder A1 Austria
 
Viestejä
5,722
Nyt on ihan sen verran pakko ottaa vielä kantaa, ja otampa esimerkiksi toisen lajin. Se, että esim. valmentaa jääkiekkoa nhllässä, niin ei tee susta automaattisesti parempaa valmentajaa, kuin euroopassa valmentava jääkiekkovalmentaja, monesti ne on jopa huonompia valmentajia.
 
Viestejä
540
On se vaan ihme ja kumma....Köpi ei tee mitään vaihtojen suhteen,vaikka tilanne olis mikä!!
MIKSI ei voi kokeilla passarin vaihtoa ja mahdollista tuplavaihtoa,kun ollaan reilusti tappiolla.
Mutta Köpi ei tee yhtään mitään!!!

Eemillä oli niin monta virhettä,antais Haapakosken edes kokeilla,miten menee.
 
Viestejä
4,918
etupateri kirjoitti: On se vaan ihme ja kumma....Köpi ei tee mitään vaihtojen suhteen,vaikka tilanne olis mikä!!
MIKSI ei voi kokeilla passarin vaihtoa ja mahdollista tuplavaihtoa,kun ollaan reilusti tappiolla.
Mutta Köpi ei tee yhtään mitään!!!

Eemillä oli niin monta virhettä,antais Haapakosken edes kokeilla,miten menee.
Täysin samaa mieltä. Joukkueessa 14 jäsentä ja peli ei kulje. Miksi ei tule vaihtoja? Onko vaihtopelaajat ns "kisamaskotteja" vai miksi ei voi antaa tilaisuutta? Vihaksi meinaa oikein pistää :angry: Tarkennan vielä sen verran että kritisoin tässä 1 erän loppupuoliskon toimintaa Köpiltä.
 
Viestejä
4,918
Tuo vastaanotto on kyllä täysin ala-arvoista. Seppänen nostaa 3 peräkkäin seinille ja Krastins otetaan vaihtoon siinä tilanteessa :unsure:
 
Viestejä
1,443
No ei tämä nyt oikein näytä miltään :angry: Oikeastiko Siltala on ainoa vaihtomies ihan kelvollisesti pelanneen Krastinssin tilalle? Missä tuplavaihto?
 
Viestejä
720
ei yhtä ainoaa palloa pystytä puolustaan peliin, on vaan kumma läpi surkee puolustuspelaaminen! ja vastaanotto on sitä mitä se on, passitkin menee vähän tänne ja sinne :( kyllä soomi häviää ihan omaan virhe pelaamiseensa :eek:hmy:
 
Viestejä
10,895
Kaksi ekaa erää munatonta peliä. Kolmannessa ei kovuus riittänyt vääntää erää itselle. Voita oikea peli osoittautuu oikeaksi tekniikaksi, jos Puola kellistää Viron. Jotenkin odotin äijiltä kovempaa tahtotilaa.
 
Viestejä
5,722
Puolustuspelaaminen oli suomelta kyllä luokattoman huono. Enemmän pitäis saada palloja takasin vaan peliin. Kerminenkin oli ajoittain aivan kujalla. Toki tuohon kolmanteen erään paransi. Ojansivusta ja Tervaportista ei oo mitään hyötyä puolustamisessa, juurikaan.
 
Viestejä
1,443
Einomies Porkkakoski kirjoitti: Kaksi ekaa erää munatonta peliä. Kolmannessa ei kovuus riittänyt vääntää erää itselle. Voita oikea peli osoittautuu oikeaksi tekniikaksi, jos Puola kellistää Viron. Jotenkin odotin äijiltä kovempaa tahtotilaa.
Sama homma, odotin alusta saakka sellaista höyryä kuin kolmas erä oli. Täytyy vaan nyt toivoa että Puola tekee sen mitä odotetaan ja päästään parantaan peliä.

Niin joo ja se piti sanoa että Kaurto oli kyllä vaihdosta tullessaan jälleen kova ja Seppäsen kehitys viimeisessä vuodessa on kyllä mahtava.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös