Verkkovirhe

Biitsikesä 2013

Viestejä
12
Alkaneen kesän SM-biitsin turnausohjelma:

14.-16.06.20131. PRO TOUR Kuopio
27.-29.06.20132. PRO TOUR Tampere
12.-14.07.20133. PRO TOUR Vaasa
20.-21.07.20134. PRO TOUR Helsinki
27.-28.07.2013SM FINAALIT Tampere??

Maajoukkuepari Piippo-Nurminen lähtee ennakkosuosikkina kauteen, mestaripari niin ulkona kuin sisällä. Haastajista Haavisto-Vahela jatkaa parina. Nyt veikkailuja peliin muista haastajapareista ja ehdokkaista Tampereen finaaliturnaukseen?
 
Viestejä
1
Finaaliturneeseen mennee: Piippo/Nurminen, Haavisto/Vahela, Maijala/Ovaska, Keskitalo/Suonikko, Hyvärinen/Seppänen, Heiskanen/Sivonen, Parviainen/Pulkkinen & Tommola/Poikela.
 
Viestejä
10,915
Mitä meidän biitsitallille kuuluu? Menikö Riikan loukkaantumisen myötä tämä kesä harakoille?
 
Viestejä
108
Biitsitallin sopimuskaavakkeet odottavat allekirjoituksia, eli tallin leivissä ei ole pelaajia. Toivottavasti asialle tehdään jotain lähitulevaisuudessa. Itseäni kiinnostaisi lähteä kannustamaan Kampalan Openiin. Samalla voisi kartoittaa osaajia tänne työvoimapulasta kärsivään pesään.
 
Viestejä
5,059
Eipä tuohon Kalle Kekkosen listaan paljoo lisättävää eikä poisotettavaa taida olla kun Tuomisen veljeksetkään ei taida Jarin jalkaongelmien vuoksi astua hiekalle tänä suvena lainkaan. Eikä ilmeisesti Hakalan Anssikaan kun Hyvärinen näyttää olevan Pekun parina ainakin Kuopiossa. BTW; Haavisto/Vahela aloittaa karsinnat huomenna Montpellierin satelliittiturneessa. Tsemppiä heille sinne
 
Viestejä
49
Oulussa pelataan biitsin viikkokisoja King of Kaakkuri nimellä. Kahden edellisen vuoden mestarit ovat saaneet sopimuksen Korson Vetoon (Piippo 2011 ja Nurminen 2012). Miten käy tänä vuonna? Sitä aletaan selvittämään ensi keskiviikkona.
 
Viestejä
10,915
ponteva kirjoitti: Oulussa pelataan biitsin viikkokisoja King of Kaakkuri nimellä. Kahden edellisen vuoden mestarit ovat saaneet sopimuksen Korson Vetoon (Piippo 2011 ja Nurminen 2012). Miten käy tänä vuonna? Sitä aletaan selvittämään ensi keskiviikkona.
Onkos King of Kaakkuri kisojen pääpalkintona sopparit KoVeen ;)?
 
Viestejä
49
Siltä se vaikuttaa. Elokuussa selviää kuka tulee Oulusta KoVeen ensi kaudeksi. Nurminen ja Piippo ei nyt ole mukana, joten yllätyksiä voi olla tulossa.
 
Viestejä
168
Kuopion Biitsiturnaus näyttänee olevan hyvällä mallilla ainakin osallistujien puolesta. Mielenkiintoista seurata livenä miten Lahti & Hyttinen pelaa, kun Lehtonen kesätelakalla.
 

APL

Viestejä
27
Kennedy kirjoitti: Kuopion Biitsiturnaus näyttänee olevan hyvällä mallilla ainakin osallistujien puolesta. Mielenkiintoista seurata livenä miten Lahti & Hyttinen pelaa, kun Lehtonen kesätelakalla.
Miesten kilpasarjassa riittää joukkueita. Melkein puolella turnaus jää yhteen peliin. Siis jos olen ymmärtänyt kilpailusäännöt oikein.
 
Viestejä
20
Turussa pelataan toista kesää biitsin viikkokisoja, ja kisoissa on tänä kesänä mukana miesten ohella naisiakin. Nimenhuuto-sivut rankingeineen täällä http://turkubeachvolley.nimenhuuto.com ja mukaan rinkiin pääsee kirjoittamalla sähköpostia minulle osoitteeseen kauppilanjanne_ätmerkki_gmail.com. Tervetuloa mukaan kaikki Turun tienoon biitsinpelaajat, seuraava viikkokisa on sunnuntaina 9.6.
 
Viestejä
5,059
Tässä Maailmanliigan pelien ohessa pelataan myös Kuopiossa ensimmäistä Pro Tour osakisaa ja pari Keskitalo-Suonikko on ottanut jo pari kovaa päänahkaa voittamalla Heiskanen-Sivonen ja Haavisto-Vahela parit. Toki molemmat nämä parit jatkavat tänään vielä tappiokaavion puolelta kohti välieriä. Ja eilen Parviainen-Pulkkinen pakottivat hallitsevat Suomen mestarit Piippo-Nurminen kolmanteen erään puolivälierässä. Aivan eivät rahkeet riittäneet kuitenkaan voittoon asti. Ja pienoisena yllärinä Hyvärinen-Seppänen ovat jo ulkona skaboista
 
Viestejä
10,915
metriheikki kirjoitti: Tässä Maailmanliigan pelien ohessa pelataan myös Kuopiossa ensimmäistä Pro Tour osakisaa ja pari Keskitalo-Suonikko on ottanut jo pari kovaa päänahkaa voittamalla Heiskanen-Sivonen ja Haavisto-Vahela parit. Toki molemmat nämä parit jatkavat tänään vielä tappiokaavion puolelta kohti välieriä. Ja eilen Parviainen-Pulkkinen pakottivat hallitsevat Suomen mestarit Piippo-Nurminen kolmanteen erään puolivälierässä. Aivan eivät rahkeet riittäneet kuitenkaan voittoon asti. Ja pienoisena yllärinä Hyvärinen-Seppänen ovat jo ulkona skaboista

Harmi ettei Peten ja Tepin ote kestänyt loppuun asti. Toivottavasti äijät nähdään kuitenkin finaalissa ja tällä kaudella tulisi jo mitsku kouraan.
 
Viestejä
49
Nurminen ja Piippo ensimmäisen turnauksen voittoon. Jykä ja Peku oli tämän viikon täällä Oulussa kouluttamassa uusia biitsin pelaajia lajin saloihin. Katsotaan tuleeko Oulusta jatkossakin kovia biitsareita ;)
 
Viestejä
12
Kalle Kekkonen kirjoitti: Finaaliturneeseen mennee: Piippo/Nurminen, Haavisto/Vahela, Maijala/Ovaska, Keskitalo/Suonikko, Hyvärinen/Seppänen, Heiskanen/Sivonen, Parviainen/Pulkkinen & Tommola/Poikela.
Näyttää onnistuneelta listalta ainakin ensimmäisen ilpailun perusteella, koska ainoa poikkeama on Tommola/Poikelan puuttuminen listalta. Lievänä yllätyksenä voidaan pitää tämänhetkisen rankingin viidennellä? sijalla olevan vaasalaisparin Viljamaa/Mäki-Valtarin hyvää turnausta Kuopiossa. Kilpailusääntöjen mukaan vaasalaisten rankig on kuitenkin kuudes, kun tasapistetilanteessa lähtöpisteet ratkaisevat. Pasi Hyvärisen pari vaihtuu Pekka Seppäsestä Tatu Säisäksi, ja huono Kuopion kilpailu tiputtaa rankingin sijalle 10 Tampereen kisoissa. Taso on Suomessa selvästi laajentunut, ja kahdeksan sakkiin on tungosta ja hankaluuksia päästä muutamalla kestofinalistillakin. Lopputurnauksessa on yleensä nähty edustajat Hakalan, Säisän tai Leikaksen veljessarjoista, tänä vuonna ainoastaan Säisän veljeksillä on edustus Prolla.
 
Viestejä
10,915
Saas nähdä onko miesten Treen finaalissa tutut naamat? Täytyy käydä ihan paikan päällä testaamassa.
 
Viestejä
5,059
Einomies Porkkakoski kirjoitti: Saas nähdä onko miesten Treen finaalissa tutut naamat? Täytyy käydä ihan paikan päällä testaamassa.
Tuohon seikkaan vaikuttaa aika pitkälti ainakin se seikka että Haavisto/Vahela pelaavat torstaina karsintamatsin satelliittiturneessa Lausannessa paikasta pääsarjaan. Jos pääsevät pääsarjaan eivät " valitettavasti" ehdi Treen turnaukseen. Mut ite ajattelin myös katsella alkulämmittelynä illan Kanada-matsiin muutaman biitsipelin
 
Viestejä
10
Hienosti ajateltu "amatööribiitsinpelaajia" otteluohjelmien muodossa. karsinnat alkavat torstai-iltana, perjantai päivä 8-16 pelataan, sitte illalla ei pelejä ja lauantaiaamuna taas jatkuu. jos on pakko pelata arkena niin mikseie karsinnat voisi olla perjantaiaamuna ja sitte itse turnaus alkaisi vaikka klo13 ja kestäisi vaikka 21 asti. nyt joutuu pitkänmatkalaiset ottamaan ainakin puolitoista päivää pekkasta töistä. Tiedän että ohjelma on tämä maailmanliigasta johtuen, mutta mielestäni näitä ei pitäisi edes yrittää yhdistää samaan tapahtumaan.
 

vvs

Viestejä
28
Ja aika viime hetkellä muuttuu kaaviokin, jos Haavisto/Vahela voittavat karsintaottelunsa tänään. Eli noin Suomen aikaa klo 16 varmistuu onko Haavisto/Vahela mukana ja karsintaottelut on merkitty alkaviksi Tampereella klo 17.

Tai sitten Haavisto/Vahela säilyy kaavioissa ja karsinnasta tullut saa luovutusvoiton eka kierroksella. Sikälikin normaalirytmi karsinnat pe ja turne la/su olisi toiminut paremmin.
 
Viestejä
10,915
Parviaisen Pete ja Pulkkisen Tepi väänsivät voiton kolmieräisessä Tatu Säisästä ja Pasi Hyvärisestä. Menkääs äijät nyt päätyyn asti.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös