Verkkovirhe

Biitsikesä 2013

Viestejä
12
Kalle Kekkonen kirjoitti: Finaaliturneeseen mennee: Piippo/Nurminen, Haavisto/Vahela, Maijala/Ovaska, Keskitalo/Suonikko, Hyvärinen/Seppänen, Heiskanen/Sivonen, Parviainen/Pulkkinen & Tommola/Poikela.
Kuusi varmaa finalistia, kaksi paikkaa vielä jaossa. Tulevana viikonloppuna on sitten loput paikat jaossa Helsingissä. Osanottajalistalla näkyy mielenkiintoinen pari rankingin kahdeksantena.
 
Viestejä
49
Biitsiguru kirjoitti:
Kalle Kekkonen sanoi:
Finaaliturneeseen mennee: Piippo/Nurminen, Haavisto/Vahela, Maijala/Ovaska, Keskitalo/Suonikko, Hyvärinen/Seppänen, Heiskanen/Sivonen, Parviainen/Pulkkinen & Tommola/Poikela.
Kuusi varmaa finalistia, kaksi paikkaa vielä jaossa. Tulevana viikonloppuna on sitten loput paikat jaossa Helsingissä. Osanottajalistalla näkyy mielenkiintoinen pari rankingin kahdeksantena.
Todellakin mielenkiintoinen. Beach volley databasen mukaan Roberts Adam on Jenkki ja tienannut AVP-kiertueella liki 60000$ eli joku peli siihen on pitänyt voittaakin :) http://www.bvbinfo.com/player.asp?ID=182

Belov on taas venäläinen peluri ja pelannut turnauksia myös world tourin pääsarjassa http://www.bvbinfo.com/player.asp?ID=9280. Vakiparina on ollut Kirill Borichevin Hietsu turnauksen pari Vladimir Moroz.

Pakko tulla ihan paikanpäälle katsastamaan :)
 
Viestejä
10,915
Onneksi Hietalahdesta saatiin nämä isot laivat alta pois, niin Beachin Open voi alkaa Hietaniemessä. Kahta näin suurta tapahtumaa ei olisi Helsinki kestänyt samalla kertaa. Adamin ja Belovin pelaaminen parina voi enteillä Snowden-casen rauhanomaista ratkaisua ;). Täytyy tosiaan pistäytyä lauantaina tsekkaamassa nämä rauhanlähettiläät.
 
Viestejä
10,915
Ilta-Sanomissa oli todella iso juttu Salomäen siskoksista, Elinasta ja Hannasta. Eetu Ampuja oli haastatellut heitä Tuomarinkylän harjoitushiekalla liittyen viikonlopun Hietsu Beach Openiin. Salomäen siskokset tavoittelevat finaalipaikkaa ja siellä välieräpaikkaa. Maajoukkue lentopalloilun puolella kiinnostaa myös Hannaa ja Elina uskoo näkevänsä Hannan ainakin maajoukkueen ringissä jo ensi keväänä. Elinan ensi kauden seuraa hän ei vielä jutussa paljasta. Sen sijaan jutussaan Eetu paljasta mitä Hannan oikean kyljen espanjankielisessä tatuoinnissa lukee:

"Minun sisareni on suuri osa sydäntäni.
En ole täysin kokonainen, kun olemme kaukana toisistamme.
Itkua, naurua ja erimielisyyksiä
Kaikesta huolimatta
hän on aina vierelläni"

Näin on ainakin huomenna Hietsun kentillä.
 
Viestejä
363
Salomäkien aamu oli ilmeisen vaikea, eka pelissä 0-21,0-21 tappio. Onko kenelläkään vastausta? Oliko loukkaantuminen syy tulokseen?
 
Viestejä
10,915
Muutamia huomioita lyhyeltä visiitiltäni Hietsuun.

Piippo/Nurminen joutui taipumaan kolmieräisessä hillerissä Tommola/Poikelalle. Jussi kaivoi kuin maamyyrä palloja peliin ja viimeisen Piipon Pekan mälli Antti torjui komeasti ja niin biitsin mestarimme hakevat vauhtia häviäjäkaavion kautta.

Adam Roberts ja parinsa Andrei Belov näyttivät Haavisto/Vahelalle kaapin paikan. Adam on tosiaan jonkun kerran pelannut ansaitsemiensa dollarein eteen ja se näkyi kentällä. Suomen suuruudet vailla mahdollisuutta.

Parviaisen Pete ja Pulkkisen Tepi johtivat ekaa erää komeasti jo 6-2 Borichev Kirill/Moroz Vladimiria vastaan. Sitten ekaan tulikin Petelle ja Tepille oikea virhesuma ja eka erä murskaavasti 21 - 14 vastustajille. Sitten äijien kone käynnistyi ja toinen erä Hietsun ylpeyksille. Kolmas erä oliki sitten lopulta kunnon hilleri. Äijät johtivat jo 12 - 8, mutta niin vain vastustajille tuli jopa kaksi ottelupalloa, jonka Pete ja Tepi selvittivät. Erä lopulta hiekkakenttiemme hildalgoille 18 - 16. Pientä kalabaliikkiakin oli välillä tuomarin kanssa, vaikka Parviaisen Epakin näytti selkeästi, että vastustajien lyönti oli selkeästi verkkonauhan väärällä puolella.

Hietsussa näkyi myös lomaansa viettävä Laurilan Jaana, joka kuitenkin januski/kinuski -parina jäi jo perjantain karsintaan. Sitkeästi Jaana kuitenkin vain rakensi hiekalle kenttää ja pallo sai kyytiä turnauksen ulkopuolella. Ties vaikka januski olisi tähtäämässä maailman kentille.

Kahvion itse leipoma lämmin pulla oli hyvä ja sen kyytipoikana vain euron kahvi. Tästä edullisesta kahvista menee kiitos Pulkkisen Tepille, joka antoi Liptonin lähettiläänä meikäläiselle edullisen kahvikupongin.

Näin tällä kertaa Hietsussa, jossa tuuli teki omat tepposensa. Sen verran navakasti välillä puhalsti mereltä päin.
 
Viestejä
10,915
Onnittelut Petelle ja Tepille välieräpaikasta. Nyt kaatui Tommola ja Poikela kahden erän väännössä. Adamkin löysi voittajansa Maijala/Ovaska -parista. Siinä ei dollarivoitot painaneet. No Roberts/Belov voi vielä vääntää itsensä eteenpäin häviäjäkaavion kautta kun vastaan asettuu lähinnä tavarapalkintoja ansainneet Piippo/Nurminen.
 
Viestejä
10,915
Harmi etten tänään kiireiltäni ehtinyt Hietsuun. Onnittelut hopeasta Petelle ja Tepille. Hopea ei ole häpeä ja Tampereella mahdollisuus muuttaa väri kiiltävämmäksi. Kolmas erä reilusti ylipisteille, mutta lopulta voitto Haavisto/Vahela -parille.
 
Viestejä
12
Einomies Porkkakoski kirjoitti: Harmi etten tänään kiireiltäni ehtinyt Hietsuun. Onnittelut hopeasta Petelle ja Tepille. Hopea ei ole häpeä ja Tampereella mahdollisuus muuttaa väri kiiltävämmäksi. Kolmas erä reilusti ylipisteille, mutta lopulta voitto Haavisto/Vahela -parille.
Parviainen/Pulkkisella kolme ottelupalloa tilanteissa 14-13, 15-14 ja 16-15, Haavisto-Vahelalle riitti ensimmäinen tilanteessa 16-17. Tampereen finaaleihin pääsivät parit Haavisto-Vahela, Keskitalo-Suonikko, Piippo-Nurminen, Parviainen-Pulkkinen, Heiskanen-Sivonen, Maijala-Ovaska, Tommola-Poikela ja Viljamaa-Mäki-Valtari.
 
Viestejä
12
Kalle Kekkonen kirjoitti: Finaaliturneeseen mennee: Piippo/Nurminen, Haavisto/Vahela, Maijala/Ovaska, Keskitalo/Suonikko, Hyvärinen/Seppänen, Heiskanen/Sivonen, Parviainen/Pulkkinen & Tommola/Poikela.
Seitsämän oikein kertoo asiantuntemuksesta :)

Listan ulkopuolelta finaaleihin pelasi kokenut parivaljakko Viljamaa-Mäki-valtari, kovimman haasteen pelillisesti asettivat Viljamaa-Borichev ja Mäkihannu-Piiroinen.

Tänä kesänä rankingin neljä ensimmäistä paria olivat osakilpailujen loppuottelussa, viitonen ja kuutonen parhaimmillaan kolmantena, seiska ja kasi viidentenä. Kaikilla osakilpailuilla oli eri voittaja. Välieriin pääsivät kolme kertaa Keskitalo-Suonikko, Heiskanen-Sivonen ja Parviainen-Pulkkinen, kaksi kertaa Piippo-Nurminen ja Haavisto-Vahela (vain kaksi osakilpailua), kerran Maijala-Ovaska.

Kärki on tasoittunut, selvää ja ylivoimaista ennakkosuosikkia Suomen mestariksi ei tänä kesänä ole. Rankingin selvä ykkönen Haavisto-Vahela on saanut suurimmat pisteensä rajan takaa, pelkillä kotimaan turnauksilla kärkipaikkaan olisi riittänyt haastajia. Rankingin kärkijoukkueet ovat kaikki vierailleet kesän aikana myös tappiokaavion puolella.
 
Viestejä
5,059
Tänään Tampereen helteisistä biitsitunnelmista itsensä huomisiin finaaleihin pelasivat miehissä ykkössijoitetut Haavisto-Vahela ja kakkoset Keskitalo-Suonikko. Odotettavissa todella tasokas finaali ainakin meikäläisen silmissä. Naisissa odotetusti finaaliin ykköset Lahti-Hyttinen ja nuoret tytöt Ahtiainen-Sinisalo joiden otteita oli todella mukava seurata.Perustekniikat jo hyvin hallussa ja nyt pikkuhiljaa fysiikkaa ja taktiikkaa hiomaan niin näistä neitosista kuullaan vielä jatkossa
 
Viestejä
5,059
Ei riittänyt vielä paukut nuorilla tytöillä loppuun asti mutta kuten jo eilen kirjoitin toinen erä näytti aika ajoin että näissä tytöissä on potentiaalia. Muutamien passien epätarkkuus ja sitä kautta hyökkäysvirheitä tuli vaan yksinkertaisesti vielä liian paljon.Ja miesten finaali oli kovatasoinen kuten uumoilinkin. Haavisto-Vahela oli ottanut Keskitalon syöttökohteeksi ja taktiikka puri erinoimaisesti. Hieman epätarkkoja nostoja, sitä kautta vaikeita hyökkäyspaikkoja ja virheitä. Tämä herra Suonikko on todella mielenkiintoinen uusi tuttavuus hiekkakentillä. Pienellä lajikokemuksella melko kylmäpäistä pelaamista.Onnittelut Haavisto-Vahelalle 4.Suomen Mestaruudesta!Nyt on sitten mestaruuksia yhtä paljon kun lajin alkuaikojen suuruudella Janne Pulkkisella
 
Viestejä
10,915
Onnittelut voittajille ja itse uskon, että vielä se paistaa päivä Petelle ja Tepille. Hiljaa hyvää tulee kuten sananlaskussa sanotaan. Neljäs sija kunniakas saavutus kovassa seurassa.
 
Viestejä
1,504
Pääkaupunkiseutu nosti profiiliaan miesten SM-biitseissä. Kahdeksan finalistiparin joukossa oli kolme paria pääkaupunkiseudulta ja kaikki parit olivat neljän parhaan joukossa. Valmentaja Kai Liukkosen kädenjälki näkyy.
 
Viestejä
10,915
Vielä jos elinaikanani (laskutustavoista riippuen elämääni jäljellä nollasta neljäänkymmeneen vuoteen)näkisi suomalaisen miesparin kiertämässä ja menestymässä World touria. Toivottavasti Kaipe valmennuksellaan taikoo pupillieni eteen maailmalla menestyvän miesparin. Jos Suomessa on saatu synnytetyksi Angry Birdsit, niin uskoisi menestyvän miesparinkin kehittämisen olevan mahdollista. Aineksia mielestäni olisi.
 
Viestejä
10,915
Lehtosen Riikka kirjoittaa Urheilusanomien kolumnissaan otsikolla "Beach volley nosteessa".

Riikka paljastaa jutussa, että hänet nähdään alle 22-vuotiaiden tyttöjen EM-kisoissa valmentajana. Kisat pidetään Bulgarian Varnassa elokuun puolessa välissä. Riikka toki myöntää, paljon mieluimmin hän olisi kentällä Tarun parina kuin valmentaisi tätä. Toki Riikan mukaan hän ei kylläkään taida mahtua enää alle 22-vuotiaisiin.
 
Viestejä
435
Täältä näkee "tuttuja" pelimiehiä ja pelinaisia HIT THE BEACH turnauksesta ! (Joensuu)
http://brando.kuvat.fi/kuvat/HIT+THE+BEACH/
 
Viestejä
10,915
Nuorten EM-kisojen poikiemme avausmatsista niukka häviö:

Manninen-Määttänen FIN [13] Kalchev-Ivanov BUL [20] 1-2 (21-17, 14-21, 13-15) 0:44.
 
Viestejä
5,059
Onko Piippo/Nurminen parin pelit toistaiseksi pelattu vai mitä voisi päätellä kun ukot pelaa samaa turnausta Oslossa eri parien kanssa? Piippo Heiskasen Villen kans ja Nurminen Suonikon Harrin kans. Kokeiluja vai lopullinen muutos?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös