Verkkovirhe

1-sarjat 2019-20

Viestejä
786

Isku näyttäisi pelaavan Pietarissa jälleen kovatasoisessa turnauksessa. Eilen avausmatsissa vastassa oli kohtalaisen kova superliigajoukkue Zenit st. Petersburg. Muutkin osallistujat vaikuttaisivat olevan superliigajoukkueita ja tänään vastassa mm. kyseinen herra Spiridonov verkon toisella puolella Ural Ufassa.
Oli Isku väärässä turnauksessa, menivätkö vanhasta muistista, luultavasti:unsure:
 
Viestejä
28
1-sarjatkin alkaneet, suosikeista TuTo ollut kova, Lempo taas takkusi raporttien mukaan aikamoisestikin. Nurmolla erittäin iskukykyinen sakki koossa. Iskun paluu liigaan ei taida toteutua ihan syksyksi 2020. Muutama vielä odottaa sarja-avausta. Merkillepantavaa Lempäälän upea yleisömäärä 339, jos toki siinä lieni osa kutsuvieraita fuusioseuran ekan pelin kunniaksi.
 
Viestejä
2
Viikonloppuna mielenkiintoinen 1-sarjan kärkikamppailu Jymy-Tuto. Tutolla tilillä yksi ’tilastotappio’ kun taas Jymy porskuttaa puhtaalla pelillä. Materiaalin puolesta Tuto on kyllä ennakkosuosikki, mutta sitkeesti ovat Nurmolaiset tähän asti sarjansa hoitaneet. Saas nähdä, vetoa vaikea alkaa lyömään puoleen tai toiseen.
 
Viestejä
28
Sarjaa jonkin verran seuranneena, voi sanoa, että ehkä neljä - viisi sakkia tässä vaiheessa vaikuttaa muista vahvemmilta: TuTo, Nurmo, Kuortane, Kyyjärvi ja Lempo. Terävin kärki viime kauden tyyliin (Hurmos, Isku, Kyyjärvi) ehkä puuttuu, pelejä menee taatusti ristiin rastiin. Kuka saa nokkansa nousuun keväällä, on vahvoilla.
 
Viestejä
2
Jos ei löydy terävintä kärkeä, niin tasaista ainakin on. Pisteiden valossa Jymy-Tuto on ollut todellista kärkipään vääntöä. Myös Lempo hiipinyt hoodeille. Ja ensi viikonloppuna Lempo - Tuto Hakkarissa. Saa nähdä paukkuuko siellä taas 300 katsojaa rikki (Nurmossa näyttää olleen yli 200 katsojaa).
 
Ylös