Verkkovirhe

1-sarjat 2019-20

Viestejä
8
Mitenkähän naisten ykkösen joukkueuta on nyt vaan kasassa 11 vaikka sarja pelataan 12.joukkueen sarjana. Joukkueita liiton sivuilta kyllä löytyy mutta taitaa olla pari noista yhdistynyt yhdeksi joukkueeksi. Lisäksi kuuluisa puskaradio on kertonut, että voi olla edessä vielä yhden joukkueen vetäytyminen naiten ykkösestä? Osaltaan syynä varmaan on viimmekaudelle tuotu sarjauudistus. Kausi 18-19 oli ensimmäinen yhdessä valtakunnallisessa lohkossa pelattu kausi. Useat joukkueet joutuivat kasvattamaan budjettejaan viimmekaudelle ja varmaan tekee tiukkaa saada rahoitus kasaan myös tälle kaudelle? Huomenna 15.5.2019 on joukkueiden viimmeinen ilmoittautumispäivä 1-sarjoihin. Mielenkiinnolla odotetaan mitä tapahtuu lähiviikkoina?
 

Jättipallot

Mitä mahtaa ykkössarjalle tapahtua jos ja kun Hurmos nousi,Riento tippui,Jyle tiputtautui,Maaninko lopetti ja ymmärtääkseni Isku loppuu ja Napa... Jos kolmestatoista joukkueesta kuusi lähtee, ei hyvälle näytä.
 
Viestejä
54
Ilmoittautumisten tila noin periaatteellisen takarajan jälkeen (15.5).
M1: Isku, KaVe, Lempo-Volley, NaPa, NJ, Sampo, TURUN TOVERIT, VaLePa
Miehistä uupuu: JyväsLentis (pudottautuu 2-sarjaan), Kuortaneen valmennuskeskus, Kyyjärven Kyky, Maaningan Mahti on luopunut sarjasta.

N1: Helsinki Volley (HEL Volley), Juju Joensuu, JyLe, Kisko, LP-Vampula, PuMa, Raision Urheilijat, TuTo

Naisista uupuu: Karelian Hurmos, Kuortaneen valmennuskeskus, LP Viesti akatemia, Rantaperkiön Isku
Hurmos yhdisti naisten lentopallossa voimat Jujun kanssa, joten siitä jää avoin paikka.

Tänään luultavasti sarjoja täydennetään sarjapaikkaa anoneiden joukosta.
 
Viestejä
8
East Volley on kait miesten puolella hakenut ykköseen paikkaa?? Samoin naisten puolella hakijoita on Ploki, Ko-Le ja Passarit. Kaksi ekaa noista ymmärrän kolmatta en. Tiiä sitte, kun ei ole mulla ensikäden tietoa.
 
Viestejä
8
Naisten puolella KoLe-57 ei ota kuulemma vastaan ykkösen sarjapaikkaa, joten Ploki sen ottanee. Pihtiputaalla nyt on nähtävästi ainakin nuorille pelaajille hyviä pelipaikkoja ensikaudelle tarjolla.
 
Viestejä
954
Ykkössarjasta näyttää tulevan mielenkiintoinen. Veljekset Tomi ja Ossi Rumpunen "jäähdyttelevät" tulevalla kaudella, mutta kuitenkin tosissaan. Kovia vahvistuksia. TuTo satsaa tosissaan pääsystä Lentopalloliigaan. Myös Lempo (entinen LeKi) vaikuttaa vahvalta. Eikä sovi unohtaa myöskään Rantaperkiön Iskua.
 
Ylös