1-sarjat 2018-2019

Viestejä
683
#41
Kun koko kauden pelaa "löysiä" pelejä niin on paha kiristää tahtia liigakarsintoihin. Näinhän se meni viime kaudellakin, myöntivät itsekin. Nyt kun on liigajoukkueiden rostereita katsellut niin paha on tulla ykkösestä liigaan. Viime kaudella oli se etsikkoaika. Tasonnousua on toki nähtävissä, toivottavasti tulee hyvä tasainen sarja.
Ykkösestä liigaan tuloa helpottaa hieman se, että liigasta karsintasarjaan osallistuu vain yksi joukkue, 1-sarjasta kaksi. Karsintasarjan kahdella parhaalla on oikeus anoa liigapaikkaa. Viime kaudella Hurmokselle annettiin mahdollisuus anoa liigapaikkaa, mutta Iskun loppukorahdus hankaloitti Hurmoksen liigavalmistelutoimia. Siksi liigassa on nyt vain 9 joukkuetta.
 

Ikilentisäijä

#43
1 sarjaan alkuun alle 2 viikkoa. Näin lajin vanhana seuraajana on pakko todeta, että pitkästä aikaa on tulossa tasokas 1 sarja !

Minulle ehkä suurimmat kysymysmerkit on tason puolestaan Nurmon Jymy ja Napapiirin Palloketut. Riittääkö heillä puhti pelata 1 sarjassa?

Muuten näyttäisi olevan tulossa varsinkin keskikastissa kovaa vääntöä pudotuspelipaikoista, Hurmos, Isku mielestäni suurimpia suosikkeja alkavaan sarjaan. Leki vahvana haastajana.
 
Viestejä
5
#45
Kovia pelimiehiä näyttää olevan 1-sarja pullollaan tänä vuonna kun kokoonpanoja katselee. Ensimmäiset pelit alkaneet ja usea peli meni ennakkosuosikeille. Sarjan tason puolesta sekä tasaisuudesta puhuu varmaankin jo se että Hurmos ei voittanut kumpaakaan peliä puhtaasti 3-0. Top neloseen nostaisin kyyjärven, olivat saaneet baltiasta vielä vahvistuksia. Suurin yllätys oli Napan voitto riennosta.
 
Ylös