Verkkovirhe

1-sarjat 2018-2019

Viestejä
149
Nythän on naistenkin ykkössarjaan ilmaantunut 13 joukkuetta. Jotenkin ilmeisesti pääkaupunki seudulta "lipsahtanut" pudonnut joukkue mukaan. Korjataan varmasti kun virhe huomataan😂 Liiton selkeä tavoitehan oli pelata 12 joukkueen sarjat.
 
Viestejä
149
Naislentis ei sitten kuitenkaan fuusioitunut Joensuussa.Hurmoksen julkaisun aikaan todettiin muistaakseni, että valmistelut Jujun osalta niin pitkällä ettei enää ehdi. Seuraavalle kaudelle sitten. No hyvä jos alueella riittää puuhaväkeä ja pelureita molempiin joukkueisiin.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
54
Hurmoksen naisiin Nea Hämäläinen ja Jatta Kalajoki.
Jujun naisiin Sini Nousiainen ja Katja Sahlberg.
Joensuun naisissa Jujulla 13 sopimusta kasassa ja kakkos+kolmossarjaporukat alkaa muodostua yhdessä junioreiden A-F kanssa. Hurmoksella 8 sopparia julkistettuna.
 
Viestejä
1,223
Avaan 3: 1 savolaiset immeiset, 2 opiskelupaikka ja 3 avopuoliso.
Järjestyksen tietää vain mies itse.. ;)
Usein avopuoliso on pitävin lekki paikkakunnalla
Avaan 3: 1 savolaiset immeiset, 2 opiskelupaikka ja 3 avopuoliso.
Järjestyksen tietää vain mies itse.. ;)[/QUOT

Kyllä avopuoliso on hyvin pitävä lenkki paikkakunnalla pysymiseen, tietenkin opiskelumahdollisuus myös puhumattakaan savolaisesta lupsakkuudesta.
 
Viestejä
102
Ykkös- ja kakkossarjoihin on tulossa sama uudistus kuin liigaan, eli pöytäkirjaan saa laittaa 14 pelaajaa kunhan kaksi on liberoita. Helpottaa uusien pelaajien mukaan nostamista mukavasti.
 
Ylös