Verkkovirhe

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Kaato päällä

 1. Miesten maajoukkue EM-kisoissa 2019

  Hiha jää kauaksi kupista armeija alkaa jupista haetaanko ratkaisu Upista? On kiinni nupista, tuleeko rullaa rupista. Pelimannet nousevat ojista ja supista vetävät taistelutahdot tupista Suomi löytyy jatkajien lupista ja asiantuntijat pupista.
 2. Vantaa Ducks Mestaruusliigassa

  Pahoittelen epäselvää kommenttia. Joukkue johon viittasin ei pelaa tulevalla kaudella mestaruusliigassa. Pointti oli kuitenkin tuo, että tuota poliittista jakoa ei ole tarvetta korostaa.
 3. Vantaa Ducks Mestaruusliigassa

  Ei pelaa enää
 4. Vantaa Ducks Mestaruusliigassa

  Ilmanraikastajia tarvitaan ja on hyvä, että arkojakin asioita nostetaan esiin. En tunne pääkaupunkiseudun tilannetta, joten siihen en yksityiskohtaisemmin kommentoi. Pari asiaa särähti kuitenkin silmään tuota sponsorin vuodatusta lukiessa. Ensinnäkin yleistäminen on hiukan arveluttavaa aina...
 5. Hurrikaani 15-16

  On kyllä kuuluttaja kohillaan. Iso peukku!
 6. Vantaa Ducks Mestaruusliigassa

  Melkonen tapahtuma ollut tilanteessa 16-23 B)
 7. TV/netti näkyvyys

  Joo tärkeintä on, että näkyy. Kyllä minäkin sen volyyminamikan löysin. Ensin äänestettiin ja äänin 4-0 päätettiin laittaa äänet pois.
 8. TV/netti näkyvyys

  Selostaja
 9. Vantaa Ducks Mestaruusliigassa

  On sinne mitaleille vielä matkaa.
 10. TV/netti näkyvyys

  Katsoin Tiikerit - Isku keppiteeveestä. Kuvan laatu oli hyvää. Selostusta en pystynyt kuuntelemaan edes esittelyjä loppuun. Hirveetä kuraa! Luulin saavani parempaa laatua, kun oikeen eurojakin pyydettiin.
 11. Naisten Mestaruusliiga 2014-2015

  Keskiviikon pelin perusteella melko keskinkertainen on LP:n passari. Passi elää ja varsinkin pitkä laitapassi neloseen. Kangasalan laiturit ei oo liigan fyysisimpiä korjaamaan epätarkkuuksia, joten ongelmia tulee.
Ylös