Verkkovirhe

Hurrikaani 15-16

Ryynäsen Topi

Kakkos kentän huoltaja kirjoitti:

Kyllä Topi tietää, tästäkin kaiken. Aivan kuutamolla tämän päivän pelissä, kuten koko Hurrikaani. Onneksi Rantasella on hiukset lyhyttä mallia, tuolla raapimisella olisi kyllä lähtenyt pitemmät. Lopputulos kertoo kaiken muun oleellisen!

En nyt alkaisi noin retostelemaan. Alhachdadi vei teitä Loimaalla lähes näytöstyyliin. Ja ekapelissä olitte aivan kusessa ja vain vaivoin voititte.

Perjantaina Loimaalla on jälleen uusi peli. Katsotaan sitten lisää.
 
Viestejä
777
Ei näytä tulevan Hurrikaani-Valepa matsia veikkausTVstä :(

Vähän turhan pitkä matka täältä Kokkolasta lähteä Loimaalle.
 
Viestejä
1,318
Ei näy ainakaan vielä VeikkausTV:n listoilla:
https://www.veikkaus.fi/fi/live-veto#!/filter/veikkaustv
 
Viestejä
777
Vee kirjoitti:
noppa sanoi:
Ei näytä tulevan Hurrikaani-Valepa matsia veikkausTVstä :(

Vähän turhan pitkä matka täältä Kokkolasta lähteä Loimaalle.
Kyllä tulee. Ihan normaaliin tapaan.
No mahtava homma! Olin tarkistavani veikkauksen sivulta ja peli ei ollut veikkausTV:n lähetettävien pelejen listalla :/
 
Viestejä
1,318
No nyt on listoilla. Iso käsi Hurrikaanille, että lähetätte streamiä, kun ei Yleä näytä kiinnostavan televisiointi.
 
Viestejä
3,445
yritin katsoa yhtä aikaa veikkaus tv:tä ja areenaa, mutta piti ottaa kynä viereen ja sulkea areena (katotaan yöllä) ihan näitten kenttä kuulutuksien takia :) :

- Elviss Krastissin käsi käy kuin poikamiehellä
- Nordea enemmän kuin paikallinen
- selostamossa on housut ja sukat märkänä
- tuleeko yli vai läpi, mutta tulee kovaa
- enimmäisellä kerralla otetaan esileikki ja toisella kerralla rykäistään
- Kouki juoksee kuin nälkäinen koira ja saaliina hiiri
- Aki Kaurimäen elokuvissa ei samallaista käsikirjoitusta
- nyt pitää olla viilee kuin jääkaappi

Sorry jos ei ihan sana sanasta, mutta jännityksellä odottelen mitä sieltä tulee vähintään kaksi erää :)
 
Viestejä
3,445
Sorry "mikkohannulat" mut ylet tai muut tv kanavat napatkaa tuo mies jos haluatte kanavalla pysyviä ;)
 
Viestejä
3,445
Kaato päällä kirjoitti: On kyllä kuuluttaja kohillaan. Iso peukku!
Piti keskittyä jo peliin, mutta nämä jäi mieleen

- tuijotus saharasta saakka
- lekendaarinen sanonta: pulinat pois
- siellä on pitkiä jalkoja verkolla ja Jesse Mäntylä
- Ari Rinne kertoo säännöt ja Nuori Suomi säännöillä mennään

mut peliin Kosti hallitsi verkkoa ja Aussi ja Marokon tähti on korkealla. Onko tuota ilmatilaa hallittu sitten moukarin ja J Parkkalin?

E.Venskillä onko yks vuosi liikaa?
 
Viestejä
777
Kyllä huomaa että alkaa Valepalla kenkää puristaa, valtavilla odotuksilla kauteen lähdetty ja viimevuoden kohtalo meinaa uusiutua :lol:
 

Ryynäsen Topi

Ryynäsen Topi kirjoitti:

Kakkos kentän huoltaja kirjoitti:


Kuten jo aiemmin kirjoitin, Afrikan tähti, Alhadchdadi, lahja suomalaiselle lentopallolle ja Hurrikaanille saattaa pistää VaLePa:n ahtaalle.

Nyt tervehdyttyään Mikasa saa hirmuista kyytiä.

Tällaista play off -lentopallon kuuluu ollakin. Jännittävä loppu on kaudelle tulossa.

Kyllä Topi tietää, tästäkin kaiken. Aivan kuutamolla tämän päivän pelissä, kuten koko Hurrikaani. Onneksi Rantasella on hiukset lyhyttä mallia, tuolla raapimisella olisi kyllä lähtenyt pitemmät. Lopputulos kertoo kaiken muun oleellisen!


Aiemmin minun täysin asialliseen kirjoitukseen Kakkos kentän huoltaja vastasi täysin alatyyliin ja samalla mollasi sekä Alhachdadia ja taisipa Lauri Rantanenkin saada osansa.

Afrikan tähden mollaaminen yhden pelin perusteella on täysin epäasiallista. Tänään Loimaalla oli asiat jälleen aivan eri mallilla. 28 pistettä neljässä erässä on kova sana.

VaLePa on huippujoukkue. Olen aina arvostanut seuraa ja on suosikkini vieläkin kotietunsa turvin.

Kannattaisi miettiä Kakkos kentän huoltajankin vähän kirjoitustyyliään. Toisten mollaaminen ei ole pidemmän päälle hyvä juttu. Se tahtoo kääntyä itseään vastaan.
 
Viestejä
192
On kyllä upeaa taistelua Hurrikaanilta. Aivan varmasti paineet ovat kovemmat VaLePalla, kun sunnuntaina aloitetaan ratkaisevaa ottelua Sastamalassa.

Jos "Marokon kauhu" saa 5. pelissä Australian suunnasta samanlaista tulitukea kuin tänään, Kunnarin ja kumppanien puntti voi alkaa tosissaan tutista. No, oikeasti Ollin puntti ei tietenkään tutise, mutta ankaraan ahdinkoon on Hurrikaani kuitenkin selvänä suosikkina sarjaan lähteneen VaLePan laittanut.

Kokkolassa voidaan tietysti myhäillä, että siinähän pojat pelaavat. Totta kai Tiikereillä on etua vähemmistä peleistä tulevaan finaalivastustajaan nähden, mutta se tietysti on ihan itse ansaittua. Toisaalta tässä vaiheessa kautta fyysinen väsymys jää henkisen vireen alle. Se on varmasti tapissa tuli Tiikereitä vastaan sitten VaLePa tai Hurrikaani.

Nöyrä toivomus lentopallojumalille, että kaikki pelaajat pysyisivät terveinä ja pelikuntoisina. Kauden huipennuksessa parhaat pelaisivat parhailla kokoonpanoillaan. Upin kohdalla tämä toive tosin ei varmaankaan toteudu. Sataprosenttisessa iskussa - eikä ehkä lähelläkään sitä - "Kurun Giba" ei missään tapauksessa ole.
 

Ryynäsen Topi

Upea taistelu Hurrikaanilta. Se vaan ei aivan riittänyt.

Tämän jännittävämmäksi ei välierät voi mennä. Pettymys on nyt valtava, sen voi kuvitella.

Vielä pitää kuitenkin jaksaa pelata pronssipeli pois alta, ennen kauden päätöstä.

Hurrikaani pelasi koko ajan paremmin ja paremmin kevättä kohti tultaessa. Päätyyn asti se ei kuitenkaan riittänyt.

Kiitos Hurrikaani!!! Ensi syksynä tavataan (viimeistään) uudelleen.
 
Viestejä
299
Huh huh. Kausi ohi. Pronssipeli on vain itsensä kiduttamista. Mestaruusliigassa pelataan vain mestaruudesta. Ei voi muuta kuin arvostaa Kunnarin Ollin panosta ratkaisevilla hetkillä. Hivenen vielä varjojen mailla pelaili runkosarjassa, mutta nyt oli asenne kohdillaan.

Ensi kautta odotellessa. Minkähänlaisen arvontaseulan läpi sieltä raavitaan kasaan seuraava kultaa havitteleva ryhmä? Totuttuun tapaan vaihtuvuus tulee olemaan taas suuri.
 
Viestejä
197
Kiitos Hurrikaaneille kovasta vastuksesta ja hienoa välieräsarjasta. Nyt vain ei lähes koko sarjan ajan hyvin pelanneen Marokon tähden pää kestänyt loppuun asti. Aivan oikea tuomio, tuollaiset huudot ei kuulu mihinkään lajiin. Anteeksipyynnöllä ja vastuunotto olisi ollut paikallaan, toivottavasti ei tule mitään jälkiseuraamuksia.
 
Viestejä
1,503
Rolf Brunkeberg kirjoitti: Huh huh. Kausi ohi. Pronssipeli on vain itsensä kiduttamista. Mestaruusliigassa pelataan vain mestaruudesta. Ei voi muuta kuin arvostaa Kunnarin Ollin panosta ratkaisevilla hetkillä. Hivenen vielä varjojen mailla pelaili runkosarjassa, mutta nyt oli asenne kohdillaan.

Ensi kautta odotellessa. Minkähänlaisen arvontaseulan läpi sieltä raavitaan kasaan seuraava kultaa havitteleva ryhmä? Totuttuun tapaan vaihtuvuus tulee olemaan taas suuri.
Kunnarin 36(+28) pinnaa oli melkoinen suoritus, on vielä ihan omalla tasollaan suomalaisissa yleispelaajissa etenkin tiukoissa paikoissa. Loppuotteluista tulee varmasti tasokkaat ja tasaiset. Hurrikaani ottanee pronssia, kunhan selviää pettymyksestään. Mitähän Marokon kauhu teki/sanoi, kun lopetti ottelun hankkimalla punaisen kortin, viimeistä pistettä ei pelattu. Jossakin eteläisemmässä/itäisemmässä maassa olisivat nyrkit heiluneet, nytkin oli aika lähellä. :)
 
Viestejä
1
Tunteet kuuluvat noin tiukkaan paikkaan kuin ratkaisevan välierän viidenteen erään. Verkon läpi tuulettelua oli mielestäni molemmin puolin. Ei tuomareiden tulisi peliä tuolla tavalla ratkaista.
 

Ana

Mitä se huusi? Mikä on niin pahasti sanottu että pitää antaa punanen? Täys farssi koko juttu.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös