Verkkovirhe

Vantaa Ducks Mestaruusliigassa

Viestejä
532
Ei ole helppoa KoVella,eikä näköjään Lekallakaan...Korso sentään otti erän,Kuopion porukka ei sitä yhtäkään.
Ei,kun uutta kohti,kyllä se taas KoVenkin pistepussi karttuu,pelejä on paljon jäljellä.
 
Viestejä
10,895
Oululaiset tylyjä vieraita,
kolme pistettä Rotuaarille!

1 – 3 (17 – 25, 25 – 20, 18 – 25,18 - 25)

Lentopalloilun Mestaruusliigassa Vantaan Korsossa Lumo-hallissa Korson Veto kohtasi vuoden toiseksi viimeisessä kotiottelussa Ettan Oulusta. Kapteeni Toni Kankaanpää oli poissa kuusikosta ja hänet korvasi Karl Külaots. Oululaiset ovat tottuneet kauden aikana pelaamaan maratonin mittaisissa pelejä. Tänään 378 katsojalle tarjottiin neljäeräinen. Otteluisäntä Rakennusliike Tuovisen Sami ja Tero saivat yleisön ohella seurata välillä kovia taistelupalloja. Ettan vastaanotto toimi kuin Oulun aseman kello, joten passarit Mäkinen ja Haapakoski saivat tarjoilla varsinkin laitureille namupasseja. KoVe jäi tappion jälkeen neljään sarjapisteeseen ja matka tärkeimpien kilpakumppanien saavuttamiseksi jatkuu sunnuntaina 22.11. klo 17.00. Vieraaksi tulee savolaisen heimon ikiaikainen ylpeys, Sampo. Korso täyttyy outoa murretta puhuvista Sampon kannattajista, joten hieno urheilutapahtuma on jälleen edessä.

Ensimmäisen erän alku oli Miro Määttäsen lyöntinäytöstä. Passari Jussi Mäkisen syöttövuorolla Etta kuitenkin nykäisi neljän pisteen johdon, 4 – 8. Tekniselle mentiin Ettan johdossa 10 – 14. Ettan vastaanotto oli erässä rautaa, johon Korso ei keksinyt lääkkeitä. Korson toinen aikalisä oli tilanteessa 11 – 17. Etta meni menojaan ja erä helposti vieraille 17 – 25. Ettalle vielä lisäplussa erän hyvästä kenttäpuolustuksesta.

Toinen erä eteni tasaisissa merkeissä. Ettan vastaanottoa ei vieläkään saatu rikki. Kuoksa otti ensimmäisen aikalisänsä tilanteessa, 12 – 11. Kuoksa vaihtoi passari Mäkisen virkaveli Haapakoskeen tilanteessa 13 – 11. Miro Määttäsen syöttövuorolla erä lopulta ratkesi Korson hyväksi. Viimeisestä pisteestäkin saadaan kiittää Määttästä. Hän solmi tossujensa nauhoja niin pitkään eräpallotilanteessa 24 – 20, että päätuomari Esa Virta kutsui kapteeni Karl Külaotsin puhutteluun. Bittner kylmeni syöttöruudussa ja syötti lopulta luvan saatuaan yli ja erä Korsolle 25 – 20.

Kolmannen erän aloitti Mäkinen passarina oululaisista. Tilanteessa 5 – 3 tuli Mäkiselle käsky penkille ja Haapakoski tuli tilalle. Tekniselle mentiin Ettan johdossa, 13 – 14. Tilanteen 15 – 16 jälkeen Etta meni menojaan. Erän kohokohta oli Karl Külaotsin onnistunut kuutospaikka, jonka jälkeen Kalle heitti kunnon yläfemmat meikäläisen kanssa. Näinhän me sovimme kauden talkoolaisinfossa. Erä lopulta helposti Ettalle 18 – 25.

Neljäs erä mentiin alussa Ettan merkeissä. Etta johti koko ajan kolmella tai kahdella pisteellä ja Petri Sainio otti aikalisän tilanteessa 8 – 11. Sitten Alpár Szabon kahdella torjunnalla tultiin jo iholle. Tekniselle mentiin Ettan johdossa 12 – 14. Erä oli melkein tasoissa 15 – 16 tilanteessa, jonka jälkeen Etta meni jälleen menojaan. Erä oululaisille 18 – 25.
Otteluisäntä Rakennusliike Tuovinen palkitsi ottelun parhaana Korson Vedosta Miro Määttäsen ja Ettasta Eetu Pennasen.

Ottelun parhaat pistemiehet:
Korson Veto: Miro Määttänen 15/+8, Karl Külaots 14/0, Antti Vallin 11/-2
Etta: Dean Bittner 22/+18, Anssi Hakala 18/+12, Eetu Pennanen 18/+9

LähiTapiolapisteet
3 pistettä Eetu Pennanen
2 pistettä Dean Bittner
1 piste Miro Määttänen

Lehdistötilaisuuden kommentit:
Yleispelaaja Miro Määttänen, Korson Veto
”Vastustajan laiturit pitivät meitä pilkkanaan. Omia virheitä tuli liikaa. Vähän ”ketuttaa”. Ei vaikuta mitenkään ”kaalitasolla”. Luotan meihin. Me nousemme tästä”.

Päävalmentaja Petri Sainio
”Ilkeä joukkue oli vastassa, joka jaksaa jauhaa. Hakala hoiti taitavasti palloista pisteet torjuntamme käsistä. Haapakoskesta tulee hyvä passari. Puolustuksemme liikkuu liikaa. Se pitää saada rauhoittumaan. Ei menty Bittnerin hyökkäyksissä riittävän syvälle. Ettan voima piilee laitahyökkäyksissä ja meidän ei kannattaisi juurikaan heidän muutamaan keskihyökkäystä torjua. Kausi jatkuu ja sunnuntaina Sampon kimppuun”.

Yleispelaaja Eetu Pennanen
”Aika selkeästi peli meille, paitsi toinen erä, jossa teimme 10 omaa virhettä. Tavaraa on tullut tällä kaudella kiitettävästi, siksi olen niin hyvin pelannut. Olen myös harjoitellut hyvin ja valmentaja Olli Kuoksaa on kehuttava”.

Päävalmentaja Olli Kuoksa
”Korso on pieni ja ilkeä vastustaja. Samanlainen joukkue kun mekin. Yhtään ei voi rentoutua kentän laidalla. Korsolaisen ovat samanikäisiä ja liikkeellä hyvällä peli-ilmeellä. Vaarallinen porukka. Meillä kokemus näkyi Eetun ja Anssin pelissä. Pallo tapetaan, kun on sen paikka. Joel Laakson passipeli yllätti meidän housut kintuissa. Hän heittikin pitkää passia, joka oli laittaa meiltä pasmat sekaisin. Dean Bittneriltä hyvä peli. Kaverilla olkapääoperaation jälkeen pultteja ja rautaa kehossa, mutta hyvin peli jo kulkee”.
 
Viestejä
10,895
etupateri kirjoitti: Ei ole helppoa KoVella,eikä näköjään Lekallakaan...Korso sentään otti erän,Kuopion porukka ei sitä yhtäkään.
Ei,kun uutta kohti,kyllä se taas KoVenkin pistepussi karttuu,pelejä on paljon jäljellä.
Juurikin näin. Sampo-pelissä mahdollisuus poistaa ketsuppipullosta tulos. Niko ja Toni tänään toipilaina, joten vaihtojakaan ei voitu juuri käyttää.
 
Viestejä
3,007
Eilisen Sampo-Että pelin perusteella Sampo ei ole vieläkään saanut peliäänkuntoon..täytyy tulla sunnuntaina katsomaan Kove-Sampo peliä että joko Kove pystyy ottamaan eka voiton Samosta.
 
Viestejä
10,895
spede kirjoitti: Eilisen Sampo-Että pelin perusteella Sampo ei ole vieläkään saanut peliäänkuntoon..täytyy tulla sunnuntaina katsomaan Kove-Sampo peliä että joko Kove pystyy ottamaan eka voiton Samosta.
KoVen voitto Samposta lähentelisi uutispommia. Siinä saattaisi Vedon tiedotusosastolla tulla ottelurapsan otsikkoon lisäpotkua.
 
Viestejä
10,895
Huomenna KoVen kohdatessa Sampon myös Korson Vedon juniorit esittäytyvät. Junioreita on jo kuusi joukkuetta.

http://www.korsonveto.fi/lentopallo/?x557507=875345
 
Viestejä
10,895
Katastrofaalista, sano Sainion Pete, kun sarjaohjelmaa kommentoi:

http://www.vantaansanomat.fi/artikkeli/338897-vuoden-viimeiseen-kotiotteluunsa-valmistautuva-kove-moittii-sarjaohjelmaa
 
Viestejä
2,543
Einomies Porkkakoski kirjoitti: Katastrofaalista, sano Sainion Pete, kun sarjaohjelmaa kommentoi:

http://www.vantaansanomat.fi/artikkeli/338897-vuoden-viimeiseen-kotiotteluunsa-valmistautuva-kove-moittii-sarjaohjelmaa
Joskus kauan, kauan sitten oli kilpailusihteeri Lea Virmiala, jonka aikana sarjaohjelmat syntyivät tehokkaasti ja ilman tällaisia omituisuuksia pelimäärissä. Jos nämä omituisuudet johtuvat siitä, että seurat ovat tehneet alkuperäisen ohjelmaan muutoksia, niin sillin on kyllä kuunneltu seuraoja aivan liikaa. En kuitenkaan jaksa uskoa, että asia olisi noin.
 
Viestejä
98
Jussi Juonio kirjoitti:
Einomies Porkkakoski sanoi:
Katastrofaalista, sano Sainion Pete, kun sarjaohjelmaa kommentoi:

http://www.vantaansanomat.fi/artikkeli/338897-vuoden-viimeiseen-kotiotteluunsa-valmistautuva-kove-moittii-sarjaohjelmaa
Joskus kauan, kauan sitten oli kilpailusihteeri Lea Virmiala, jonka aikana sarjaohjelmat syntyivät tehokkaasti ja ilman tällaisia omituisuuksia pelimäärissä. Jos nämä omituisuudet johtuvat siitä, että seurat ovat tehneet alkuperäisen ohjelmaan muutoksia, niin sillin on kyllä kuunneltu seuraoja aivan liikaa. En kuitenkaan jaksa uskoa, että asia olisi noin.
Virmiala olikin jätkä verrattuna näihin nykyisiin vellihousuihin. Lentopallon taso on noussut, valitettavasti vaan seurojen ja pelaajien puolella.
 
Viestejä
10,895
Raine Hakalalla komeat Movember-viikset. Spede jo paikalla. Hilimalle on tarjottu pullakahvit, joten velvollisuudet on plakkarissa. Fanimyyntipiste turvoksissa hyvää tavaraa joulupukinkonttiin hankittavaksi. Korsossa markkinat loppuvat juuri sopivasti, jotta Lumo saadaan kunnolla turvoksiin.
 
Viestejä
1,766
EMPK - jos olisin lähellä, niin kahvit tai ostaisin sulle arpoja!
Terveisiä vaan ja kiinnitähän Doleen huomiota!

Parempi voittaa tänään - tai sitten ei!
Lykkyä pyttyyn :p
 
Viestejä
10,895
KoVen junnut ja joukkueet on esitelty. Jobu sai Sampolta kalakukon, joten tähän asti kaikki hyvin. Marko Määttänen tuuraa tänään liberona Ville-Erik Tarkiaista. Jobun aloitussyöttö verkkoon, 0 - 1. Miro läväyttää pallon käsistä maisemiin, 1 - 1. Miro paiskaa syötön pitkäksi, 1 -2. Eetu räväyttää syötön verkkoon, 2 - 2. Kanki torjuu Eetun, 3 - 2. Muse tappaa x 2, 4 - 2. KoVe verkossa, 4 - 3. Djordjevic rättiin. ja Poikela huijaa, 5 - 4. Poikela innostuu, 5 - 5.
 
Viestejä
10,895
Alpar räväyttää, 6 - 5 ja torjuu 7 - 5. Kanki rättiin, 7 -6. Alparin takapateri kiinni torjunnalla, 7 - 7. Muse hoitaa 8 - 7. Miro torjuu, 9 - 7. Alpar pukkaa pitkän, 9 - 8. Muse lämpiää, 10 - 8. Kanki passaa ja Miro päättää, 11 - 8. KoVe verkossa, 11 - 9. Miro painaa parkettiin, 12 - 9.
 
Viestejä
10,895
Aku onnistuu, 12 - 10. Eetu vetää pitkän, 13 - 10. Alen on Alien, 13 - 11. Kanki nelosessa, 14 - 11. Tekninen aikalisä.
 
Viestejä
10,895
Albar hoitaa, 15 - 12. Alpar hoitaa torjunnalla. ja sitten torjunta hiukan pitkäksi, 16 - 13. Musen käsien kautta katsomoon, 16 - 14. Jared linkoaa pitkän, 17 - 14. Lyönti tuli antennin takaa, 18 - 14. Jeren aikalisä.
 
Viestejä
10,895
Jaren ylitti keskiviivan, 19 - 14. KoVe verkossa, 19 - 15. Alen hoitaa ja sitten ennen Sampolta hyvää puolustamista, 19 - 16. Jaredin kakkonen, 20 - 16. Dole loukkaantui ja Heiskasen Ville tulee Dolen tilalle. Villen paita myös sininen kuten muullakin joukkueella. Eetu pudottaa rajaan, 20 - 17. Ikonen penkille ja Väliaho syöttämään. Lassi hoitaa, 21 - 17. Lassi lyö aivan pystyyn Jobun grogilasin korkuisesta passista, 22 - 17.
 
Viestejä
10,895
KoVen torjunnasta ulos, 22 - 18 ja Mäkitupa syöttää rättiin, 23 - 18. Krause jää torjuntaan, Mäkituvan passista, 24 - 18. Poikela kuutosesta, 24 - 19. Kanki hoitaa ja 25 - 19.
 
Viestejä
10,895
2 - 1. Alen hoitaa kuutosesta, 2 - 2. Kanki hoitaa, 3 - 2. Muse jää torjuntaan, 3 - 3. Kanki hoitaa, 4 - 3. Kolmen torjunta, 5 - 3. Muse jää rättiin, 5 - 4. Eetu ja ässä, 5 - 5. Kanki hoitaa, 6 - 5. Eetu hoitaa, 6 - 6. Alen pukkaa syötön pitkäksi, 7 - 6. Poikela hoitaa nelosesta, 7 - 7.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös