Verkkovirhe

Vantaa Ducks Mestaruusliigassa

Viestejä
622
ady oli huippumies. tosin vähän kuumakalle välillä. mölli-hoivalan kanssa tuli matsia kun ei tainnut ihan valkku olla samalla tasolla pelin taktisista ja teknisistä asioista adyn kanssa. ja sittenpä ei adyn sopimus jatkunut. mutta mielestäni parhaimpia ulkomaan vahvistuksia suomessa.
Ady oli helve... hyvä👍
 
Viestejä
622
Alkuerässä näytti, että kaveri osaa lyödä myös latvoista kuutamolle, mutta olisiko niin, että kun passi oli pieni/vajaa, niin ei sitten kyennyt. Aika monta peippiäkin joutui kaveri laittamaan kiireissään.

Oli mielestäni kuitenkin parempi ensiesiintyminen kuin Thiagolla.
Josko se yhteistyö löytyisi passarin kanssa ...

Juutuupin mainosvideon perusteella huiteli palloa kenttään ja käsistä maisemiin tosi isoista passeista.
Passareista näkyi myös jo 3 sekuntia aikaisemmin mihin passaa niin aika aseettomaksi jäi hakkuri kahta hyvin paikalla ollutta torjujaa vastaan. Matalat ja välillä epätarkat passit söivät kyllä miestä. Antais vaan noissa epäselvissä paikoissa varsinkin reilumpaa passia niin kaverilla olisi ainakin mahdollisuus ja näkis edes torjunnan. Huono nosto/roskapallo/pum👍👌💪🏐💣
 
Viestejä
1,318
Ankkojen kohtalon hetkiä viikonloppuna. Vastaan hyvin levänneet Lakkapää ja Tiikerit.
Pitäisi melkein molemmat voittaa edes 2 pisteen arvoisesti. Muuten on kuoppa aika syvä jo.
Tappiot molemmista, niin voi alkaa jo scouttaamaan ykkössarjan kärkijoukkueita.
 
Viestejä
3,025
Vielä on toivoa tosiaan nuo Lakkapää ja Tiikeripelit on vedenjakaja on voitettava molemmat ottelut 3 pojon arvoisesti jos mielii karsintasarjan väistää.
Siellä ehkä Isku ja Hurmos vastassa.
Hurmos saattaa hatula noustakin mutta Iskun nousuhaaveita vähän epäilen.
Vielä tuosta Lankisesta jospa se passi nousisi vähän korkeammalle.
Petskua vähän ehkä ankoilla ikävä no siitä on kyllä aikaa kun Petsu passaili.
Minä vielä uskon ankkojen nousuun pois jumbosijalta.
 
Viestejä
1,098
Ducksin rämpiminen ei johdu näistä brassi-pelaajista vaan siitä kuka nämä brassit joukkueeseen valitsee. Brassithan on kasvatettu joukkuepeliin kovassa palloilukulttuurissa. Jos ja kun tällaisen pelaajan kohtalona on palloilukulttuuriton Suomi valmentajineen niin lopputuloksen kaikki voi arvata. On varmasti melkoinen shokki hyökätä noihin passeihin. No, matka etelä-amerikasta Suomeen muuttuu sitten vain elämysmatkaksi. Thiago koki Libyan meidän huippuliigaamme paremmaksi vaihtoehdoksi.
Tuomisella tuntuu olevan jokin erityislaatuisen lämmin suhde näihin etelä-amerikkalaisiin pelaajiin. Tosin varsin heikolla menestyksellä. Huomattavasti lähempää ja samalla rahalla olisi varmasti löytynyt paljon paremmat vaihtoehdot joukkueen kannalta.
Ankoillahan ei ole edes heikoin joukkue liigassa. Vastaavan rämpimisen seurauksena, oikeassa todellisessa palloilukulttuurissa valmentaja olisi pistetty sivuun jo ajat sitten. Meidän lentopallossa valmentajilla ei ole tätä pelkoa.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
3,025
kyllä karsinta melkein varma on ankoille. en tiiä onko iskulla oikeaa halua nousta. hurmos on paha vastus jos siellä annetaan lupa nousuun. ankat on ollut hengetön, alisuorittava ryhmä yksilöitä.

No jos,niinkuin olen ymmärtänyt, että yksi liigajoukkue ja kaksi ykkös sarjasta karsii ja niistä kaksi nousee niin onhan sieltä ainakin yhden joukkueen noustava ykkös sarjastakin. Olen ymmärtänyt että ensikaudella pelaa 10 joukkuetta Liigassa.
En usko että molemmat nousee ykkös sarjasta, luulisin että Hurmoksella on jopa haluja pelata Liigassa ensikaudella jos pelaamalla nousisivat.
 
Viestejä
418
Numeroiden valossa tiukka peli.

Ja voittoon riittävät pisteet tulivat ... Ankkojen suuremmalla virhemäärällä ja vähemmillä torjunnoilla sekä Lakkapään useammilla ässillä.

Ratkaisevien pisteiden muodostus:
Ässäsyötöt Lakkapää 4 Ankat 1
Torjunnat Lakkapää 7 Ankat 4
Vastustajan virheet Lakkapää 24 Ankat 21

Hyökkäyspisteissä vain 1 pinna eroa Lakkapään hyväksi.
Tosin Ankkojen hakkuri näkyy pikkuhiljaa 'jäätyneen'. Se pakkanen ;-)))

Toisen erän loppuun Ankoille 5 perättäistä hyökkäysvirhettä !

Ei pääse Ankka tavoistaan ...
 

JuM

Viestejä
8
No jos,niinkuin olen ymmärtänyt, että yksi liigajoukkue ja kaksi ykkös sarjasta karsii ja niistä kaksi nousee niin onhan sieltä ainakin yhden joukkueen noustava ykkös sarjastakin. Olen ymmärtänyt että ensikaudella pelaa 10 joukkuetta Liigassa.
En usko että molemmat nousee ykkös sarjasta, luulisin että Hurmoksella on jopa haluja pelata Liigassa ensikaudella jos pelaamalla nousisivat.

Sarjamääräyksissä todetaan:
LIIGAKARSINTA (miehet ja naiset, kaksinkertainen sarja, 1. ja 2. sijoittuneilla oikeus anoa liigapaikkaa)
Runkosarjassa sijalle 9. sijoittunut joukkue pelaa kaksinkertaisen sarjan 1-sarjan finaaliin selvinneiden joukkueiden kanssa.
Kaksinkertaisen sarjan 1. ja 2. sijalle sijoittuneet joukkueet saavat oikeuden anoa liigapaikkaa kaudelle 2019 – 2020.
Liigakarsinnassa paremmin sijoittunut 1-sarjan joukkue, on samalla 1-sarjan voittaja. Erillistä 1-sarjan finaalia ei pelata.
Anomismenettelystä ja -aikataulusta Liitto antaa erillisohjeet 15.4.2019 mennessä
 
Viestejä
127
Säilyyhän se liigassa Ducks meinaan, ihan sama kuinka karsinnat menee. Aitoa halua nousuun ei ole ykkössarjassa muilla kuin Hurmoksella. Isku ei tietenkään halua, juurihan se paikasta luopui. Savo imee koko itäisen Suomen rahat joten sieltäkään ei ole halua muilla, kyky ei tuolla porukalla pääse lähellekään ja siinäpä ne sitten olikin. Eikä siinä mitään, laji tarvitsee ilman muuta joukkueen pk-seudulta. Harmi vain kun yleisö ei tunnu katsomoihin löytävän. Isoja euroja olisi ehkä saatavissa jos näkyvyys kasvaisi.
 
Viestejä
3,025
Tänään viimeinen mahdollisuus voittaa peli jos edes teoriassa meinaa välttää karsinta paikan.
Tsemppiä peliin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös