Verkkovirhe

Vantaa Ducks Mestaruusliigassa

Sponsori

Maltetaan odottaa muutama peli ennen isompia johtopäätöksiä suunnanmuutoksesta uuden liberon myötä ettei käy niinku entiselle pojalle joka hättäili, joi keskenerästä kiljua ja niin vaan kävi että maha sekaisin ja paskat housuun. Hakkuripelaajaa itse kaipailisin Vantaalaisten vahvistukseksi
 

Sponsori

..... Ja EMPK vois koittaa ottaa sen herneen pois nenästä vai onko niin syvällä ettei ilman ammattiapua lähde :lol: :lol: :lol:
 
Viestejä
3,056
Kyllä VaLePassa on tasomittaria varmasti ankoille riittävästi.
Toivottavasti uusi libero virkistää ankkojen peliä ja ankat ottaa pisteen tai jopa pisteitä.
 
Viestejä
418
Olipa mahtipeli Ankoilta 1-3 tappiosta huolimatta. Puolin ja toisin pinnat tehtiin kovilla suorituksilla, eikä vastustajan virheillä.

Ehdottomasti Pasi toi tekemiseen varmuutta joka generoi muihin pelaajiin aivan uutta itseluottamusta ja tekemisen meininkiä.

Vielä kun saataisiin roskapassien päättämiseen tolkkua: tähtäin pari napsua ylöspäin, eikä lyödä jääräpäisesti kolmen miehen torjuntaan viistopystynä.

Tuolla pelillä olisi todennäköisesti napattu täydet pinnat miltä tahansa muulta porukalta.
 
Viestejä
3,056
Näkemättä peliä ilmeisesti hyvä peli ankoilta.
Näyttää pisteitten mukaan että VaLePa pelannut vähän kakkosmiehistöllään.
Ainakaan pisteissä ei näkynyt Sivulaa eikä Kunnaria.
Tästä huolimatta ankat on pelannut hyvän pelin taitaa Kalle viedä jatkossa Vallinilta 1:kös hakkurin paikan.
Tästä on hyvä ankkojen jatkaa vähän heikompia joukkueita vastaan pelaamista.
 
Viestejä
1,505
Täytyy muistaa että Valepalta puuttui Sivula, Kunnari ja Carmody (ottelun alussa) vallan pelistä. Peetu ei ole montaa peliä tällä kaudella pelannut, ja Anssillekkin vasta toinen ottelu Mestaruusliigassa.

Todella kova suoritus Valepalta tällä kokoonpanolla otteluruuhkassa 3 pisteen hakeminen vierashallista. Tulevaisuus näyttää miten ankkalauma pärjää, edelleen tilanne on se että pisteitä kaivataan ja kipeästi, tänään niitä ei tullut yhden yhtä.
 
Viestejä
3,056
Nyt ankoilla on tänään näytön paikka joko joukkue on saanut hyökäyspelinsä kulkemaan.
Toivotaan ankoille koti voittoa Että ei ole helppo voitettava.
 
Viestejä
10,899
Firewire kirjoitti: Joko Pasi sai potkut?
Pasilla jo aiemmin sovittu meno. Isku-pelissä Pasi jälleen mukana kuten muissakin kauden loppupeleissä. Tätä menoahan näyttää siltä, että kausi tulee jatkumaan vielä pitkään.
 
Viestejä
10,899
Ducksin peli puhkeamassa todelliseen loistoon. Eilinen Etta-voiito todellinen myrskyvaroitus. Runkosarjassa vielä ankoille jaossa 13 pelistä 39 sarjapistettä. Eli mahdollisuudet saavuttaa Isku ja Loimu, joka on syvenevässä tappioputkessa. Pasin tulo liberoksi iso plussa ja eilisen pelin torjunta- ja puolustuspelaamisella kaatuu Ettan lisäksi moni muukin. Eilen oli hymy herkässä Ankkalaaksossa. Tätä menoa hymy levenee.
 
Viestejä
418
Jep, etenkin jatkopalloissa Ankat oli kova. Joka taas kertoo puolustuksen onnistumisesta. Lisäksi nyt ei kovin montaa kertaa lyöty kolmen torjunnasta omille varpaille. Se pari napsua tähtäintä ylös ...

Vielä kun oma alkkari saataisiin pykälää varmemmaksi, niin ...

Joka tapauksessa hyvää viihdettä oli tuo(kin) peli.

Eikä ihan hautajaistunnelmakaan ollut :whistle:
 
Viestejä
10,899
Huomenna tarjolla todellista jouluherkkuja, kun ankkojen vieraaksi saapuu Rantaperkiön Isku. Illan kohokohta on ex-ankka Joel "Jobu" Laakson paluu entiseen kotisaliinsa. Jobu varmaan janoaa mieluisaa joululahja, mutta ankoilla saattaa olla mielessä paljon mieluisampi joululahja.
 
Viestejä
3,056
Einomies Porkkakoski kirjoitti: Huomenna tarjolla todellista jouluherkkuja, kun ankkojen vieraaksi saapuu Rantaperkiön Isku. Illan kohokohta on ex-ankka Joel "Jobu" Laakson paluu entiseen kotisaliinsa. Jobu varmaan janoaa mieluisaa joululahja, mutta ankoilla saattaa olla mielessä paljon mieluisampi joululahja.
Ankat varmaan pehmittää Iskun Huomenna, Sammon on helpompi ottaa pisteitä väsyneeltä joukkueelta joulun jälkeen.
 

Ryynäsen Topi

Hyvää kannattaa odottaa, vai mitä Einomies?

Onnittelut ja Hyvää Joulua sinne Ankkalammelle!
 
Viestejä
10,899
Ryynäsen Topi kirjoitti: Hyvää kannattaa odottaa, vai mitä Einomies?

Onnittelut ja Hyvää Joulua sinne Ankkalammelle!

Kiitos. Joukkueelta hieno joululahja. Nyt on peli uomissaan. Kiva viettää kunnon joulutauko. Tästä joukkueesta kuullaan vielä. Ankat ovat nyt antaneet varoituksen kevään peleihin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös