Verkkovirhe

Vantaa Ducks Mestaruusliigassa

Viestejä
10,871
Muse ja ässä, 18 - 13. Miro käkkii, 18 - 14. Alpar hoitaa, 19 - 14. Joni pudottaa kaivoon, 19 - 15. Kanki hoitaa nelosesta, 20 - 15. Alpar puolustaa ja Muse runttaa, 21 - 15. Musoni päättää, 21 - 16. Hedhili syöttövaihdossa sisään. Lassin suksi, 21 - 17. Sainio aikalisä.
 
Viestejä
10,871
Joni pukkaa pitkän, 23 - 20. Savimäen kikkeliin sattuu, mutta piste silti Riennolle, 23 - 21. Savimäki törmäsi Penttiseen. Miro sikaviistolla 24 - 21. Muse torjuu Chemoksen, 25 - 21.
 
Viestejä
10,871
Reijonen onnistu, 0 - 1. Chemos ja sikaviisto, 0 - 2. Miro otetaan kiinni liian matalasta passista, 0 - 3. Sainion aikalisä.
 
Viestejä
10,871
Miro hoitaa ja sitten Chemoksen rajarikko, 2 - 3. Ja kiistapallo. Chemos olikin etumies 1 - 3. Muse on oppinut jujun voiman, 2 - 3. Kanki hoitaa nelosesta, 3 - 3. Miro vetää oudon, 3 - 4. Savimäki hoitaa 3 - 5. Petteri lukee ja ottaa Kankin kiinni, 3 - 6. Sainion aikalisä.
 
Viestejä
10,871
Riennon torjunta verkossa, 6 - 4. Musoni hoitaa, 4 - 7. Savimäki rikkoo rajana, 5 - 7. Muse napauttaa käsistä pisteen, 6 - 7. Musoni onnistuu, 6 - 8. Korson nosto vastapalloksi, 6 - 9. Muse runttaa, 7 - 9. Chemos korkealta, 7 - 10. Korso torjuu Chemoksen, 8 - 10. Reijonen onnistuu, 8 - 11. Savimäki vetää viistoon, 8 - 12. Korson hyökkäys nyt liian vaisua. Savimäki hoitaa, 8 - 13. Muse viimein onnistuu, 9 - 13. Tuplavaihto Korsolla. Haltia ja Kalle sisään. Ihme häröpallo ja Riennolle piste, 9 - 14. MIro jää torjuntan 9 - 15.
 
Viestejä
523
Kiitos Eikalle taas kerran hienosta livestä,kovaa oli vääntö,mutta pohjois-karjalan poijjaat vei ne 2 pojoa ja KoVelle jäi sit se 1 pinna.
Taitaa tu hakkuri Chemos olla TODELLINEN pelimies,vai mitä mieltä on EMPK???
 
Viestejä
10,871
Lumo – tuo hakkurien taistelutanner!

2 – 3 (22 – 25, 21 – 25, 30 – 28, 25 – 21, 9 - 15)

Lentopalloilun Mestaruusliigan lauantai 23.1 huipentui Vantaan Korson Lumo-hallissa otteluun Korson Vedon ja Liiga-Riennon välillä. Doka Finland oli tänään otteluisäntänä ja lähes suojasäästä oli Lumon uumeniin tullut 326 katsojaa. Korson peli-ilme oli kahdessa ensimmäisessä erässä mollivoittoinen ja ei ihme, että pitkälle erätauolle mentiin Riennon johdossa erin 0 – 2. Pitkän tauon jälkeen Korson Veto tuli uudesti syntyneenä ja pelistä tuli ns. tikkaripeli. Riento lopulta nousi yöstä ja sai rauhoitettua pelinsä ja voitti viidennen erän ja samalla koko ottelun 2 – 3. Ottelusta muodostui kahden hakkurin näytös. Chemos oli tänään hippusen parempi kuin Antti Vallin.

Ensimmäisen erän alku tasaista tekniselle aikalisälle asti, ja Riento johti silloin 14 – 13. Riento nykäisi jo reilun johdon 14 – 18, jonka Korso tasoitti. Sitten jälleen Riento karkasi 18 - 21 johtoon. KoVe roikkui tuntumassa, mutta Savimäki päätti rimpuilun ja Riento voitti erän 22 – 25. Erän hahmo Kenian lahja Pohjois-Karjalalle, Mike Chemos, pomppukone.

Chemos aloitti vahvasti toisen erän syöttöruudussa. Tilanne oli pian 4 – 1 ja Sainio otti samalla aikalisän. Sainion toinen aikalisä tilanteessa 6 – 10. Riento otti otteen erän alussa vahvoilla syötöillään. Tekninen aikalisä pidettiin tilanteessa 8 – 14. Sainio vaihtoi pikkuisen ennen teknistä passariksi Laakson tilalle Haltian. Määttäsen Mirokin vaihtui Niko Kärkkäiseen. Riento johti parhaimmillaan jo 14 – 21. Korso otti pikkuista loppukiriä erässä, mutta erä Chemoksen iskusta 21 – 25 vieraille. Riennolla tässä vaiheessa torjunnat 7 Korson kahta torjuntaa vastaan. Chemos tässä vaiheessa Riennon paras 18/+13 ja Vallin Korson ykkönen 9/+3.

Kolmas erä väännettiin tiukasti alusta lähtien. Tekniselle mentiin kuitenkin kotijoukkueen johdossa 14 – 12. Korso johti jo 18 – 15, mutta sitten Savimäen ässä pakotti Sainion ottamaan aikalisän tilanteessa 18 – 17. Säisän ensimmäinen aikalisä Korson johtaessa 23 – 20. Melkein jokainen arpa voittaa totesi kuuluttaja Leiska, mutta vielä Riento tuli melkein rinnalle ja Sainio otti aikalisän tilanteessa, 23 – 22. Erä meni ylipisteille ja Riento oli ottaa erän monta kertaa, mutta niin vain Riennon hyökkäysvirheen jälkeen erä Korsolle 30 – 28.

Neljäs erä meni Korson käsissä. Teknisellä Korson Veto johti 14 – 12. Korso nykäisi jo 21 – 16 johtoon. Riento yritteli pyristellä ja Sainio otti aikalisän tilanteessa 21 – 17. Savimäen syöttövuoro pakotti Korson jälleen aikalisään tilanteessa 22 – 20. Vallin päättää Riennon rimpuilun ja torjuu Chemoksen ja erä Korsolle 25 – 21.

Riento aloitti vahvasti viidennen erän ja Korsolle ensimmäinen aikalisä tilanteessa 0 – 3. Sainion toinen aikalisä tilanteessa 3 – 6. Erässä nähtiin kovia taistelupalloja, mutta Riento kuitenkin väänsi erän itselleen 9 – 15.

Otteluisäntä Doka Finland Oy palkitsi kotijoukkueesta parhaana pelaajana Antti Vallinin ja Liiga-Riennosta Michael Chemoksen.

LähiTapiolapisteet
3 pistettä Michael Chemos, Liiga-Riento
2 pistettä Antti Vallin, Korson Veto
1 piste Petteri Penttinen, Korson Veto

Ottelun parhaat pistemiehet:
Korson Veto: Antti Vallin 28/+16, Toni Kankaanpää 18/+6, Miro Määttänen 14/+8
Liiga-Riento: Michael Chemos 36/+22, Joni Savimäki 22/+16, Fred Musoni 15/+12

Lehdistötilaisuuden kommentit:
Hakkuri Antti Vallin, Korson Veto
”Pakkaskausi on sopinut ilmeisesti minulle, koska omassa pelissä palaset ovat napsahtaneet kohdalleen. Ensimmäisen ja varsinkin toisen erän vireystilamme oli pohjalukemissa. Sitten käännettiin peli, mutta viidennessä taas sössittiin. Tahmea kausi välillä näkyy ja porukka välillä muistuttaa norsun elintä. Lasten takia en sano tuota norsun elimen nimeä”.

Päävalmentaja Petri Sainio, Korson Veto
”Kolme sarjapistettä oli tavoitteena, mutta yksi saatiin. Kahden ensimmäisen erän taktiikan otan omaan piikkiini. Sitten muutettiin taktiikkaa pitkällä erätauolla ja taisteluilme löytyi. Saatiin myös Chemos kuriin ja välillä hänen lyönneilleen hyviä vaimennuksia. Tämän vuoden pelit kuitenkin osoittavat, että pystymme taistelemaan ja tarvittaessa muuttamaan taktiikkaa kesken pelin. Tästä on hyvä lähteä vieraspelien sävyttämään viikkoon”.

Passari Petteri Penttinen, Liiga-Riento
”On ihme, ettei Korsolla ole enemmän pinnoja. Pitkät erätauot ovat olleet meille vaikeita. Kolmannen erän häviötä taidettiin jäädä neljänteen erään tuskailemaan. Onneksi saatiin viidennessä erässä jälleen oma peli kasaan. Joensuu ja Jani olivat minulle tuttuja, joten on ollut mukava palata Rientoon”.

Päävalmentaja Jani Säisä, Liiga-Riento
”Tyydytti kaksi sarjapistettä. Oli yksi tämän kauden laadukkaimmista peleistä, joita olemme pelanneet. Pisteitä joutui todella kumpikin tekemään. Petterin peli tänään tyydytti siinäkin mielessä, että pelasimme enemmän keskeltä kuin aiemmin. Meillä oli neljä kaveria hyvin hyökkäyksissä mukana, eli pisteet jakautuivat tasaisemmin kuin yleensä”.
 
Viestejä
10,871
etupateri kirjoitti: Kiitos Eikalle taas kerran hienosta livestä,kovaa oli vääntö,mutta pohjois-karjalan poijjaat vei ne 2 pojoa ja KoVelle jäi sit se 1 pinna.
Taitaa tu hakkuri Chemos olla TODELLINEN pelimies,vai mitä mieltä on EMPK???
Kyllä Chemoksessa on pelimiehen oireita. Jos kaveri vielä pikkuisen parantaa, niin on todella kova luu. Tänään saatiin onneksi Mikeä hiukan kuriin ja horjutettua. Kaveri on myös harvinaisen kimmoisa ja pärjäisi myös 3000 metrin esteissä.
 
Viestejä
429
Einomies Porkkakoski kirjoitti:
etupateri sanoi:
Kiitos Eikalle taas kerran hienosta livestä,kovaa oli vääntö,mutta pohjois-karjalan poijjaat vei ne 2 pojoa ja KoVelle jäi sit se 1 pinna.
Taitaa tu hakkuri Chemos olla TODELLINEN pelimies,vai mitä mieltä on EMPK???
Kyllä Chemoksessa on pelimiehen oireita. Jos kaveri vielä pikkuisen parantaa, niin on todella kova luu. Tänään saatiin onneksi Mikeä hiukan kuriin ja horjutettua. Kaveri on myös harvinaisen kimmoisa ja pärjäisi myös 3000 metrin esteissä.
Juoksu oli hänen lajinsa ennen kuin lentopallo tuli :)
 
Viestejä
10,871
KoVen etanakiri alkaa purra. Lakkapään selkä näkyy revontulien loisteessa. Nyhtöpisteilläkin päästään eteenpäin ja jospa se ketsuppipullon tukoskin vielä aukeaa.
 
Viestejä
2,970
Ensi sunnuntaina saan nähdä Koven joukkueen Sammon vieraana Siilissä..aloin tehdä vähän talkoohommia Sammolle ja mennään laittamaan sali kuntoon Sampo-Kove otteluun..tosin perjantaina on ensi peli Pielavedellä ja Koven eilisen pelin mukaan Riento ei anna pinnoja helpolla,heillä on hyvä hakkuri..Korsolaisille terkkuja.
 
Viestejä
10,871
KoVella sopiva kolmen vierasottelun putki. Huomenna niistä ensimmäinen - Kerttulan valloitus:

http://www.korsonveto.fi/?x103997=914902
 
Viestejä
69
Koven menestymättömyyteen syy...
Valmennusko?
Harjoittelemattomuus?
Pelurien taso?
Ei ole ainakaan viime vuodesta nuorella porukalla tapahtunut minkäänlaista eteenpäinmenoa.
Odotukset varmaan aivan toisenlaiset, kuin tulos tällä hetkellä!
Eikö tarvita seurajohdolta minkäänlaista reagointia?
Erikoista!
 
Viestejä
10,871
Perkiön jutussa viime viikon Urheilusanomissa Petri Sainio sanoi osuvasti, kun Perkiö kysyi junioritähtien etenemisestä liigatasolla. "Joku voi nousta nopeastikin, toisella kestää useamman vuoden, jostakin ei tule koskaan mitään".

Nuorten kasvattaminen pelimiehiksi on toisenlainen polku kuin turkkilaisafrikkalaisbalkanilaisen basaarin pitäminen Lumossa. Ostomiehistä koostuva porukka on sopiva valinta jollekin seuralle. Korson Veto etenee valitsemallaan tiellä. Joskus hitaammin ja joskus nopeammin. Tällä kaudella runkosarjan kiri on vähän etanamaista, mutta kliseisesti sanottuna, niin kaikki on omissa käsissä. Edelleen. Niin hassulta kuin se saattaa tuntuakin.
 
Viestejä
777
myös mestaruusliigan taso onnnoussut vuosivuodelta ja saa korson junnut nättämään junnaavan paikoillaan. Melkein jokainen joukkue on kovempi kuin viimevuonna.
 
Viestejä
10,871
Moni palstalainen kaipailee rapsoja hävityistä otteluista. Tässä Parviaisen Esan laatutuotantoa Loimu vs. Korson Veto pelistä.

http://www.korsonveto.fi/?x103997=917646
 
Viestejä
777
Raportissa lukee että Koven valkun mielestä "pisteitä olisi ollut tarjolla jos olisimme pelanneet edes normi hyvällä tasollamme" mikähän mahtaa olla tuo normi hyvä taso? Ja ei mestaruusliigassa voi joka ottelussa käyttää tekosyitä "ei oltu valmiita pelamaan" henkilökohtaisesti vihaan tuota termiä.

Hienoa että raportti pelistä on kuitenkin väsätty.
 
Viestejä
85
taustaduunari kirjoitti: Onhan KoVen laitureilla ollut synkkä päivä Raisiossa, kaikki miinuksella :angry:

Mistä johtunee??
Oisko vastustajalla jotain tekemistä asian kanssa? :cheer:
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös