Verkkovirhe

Vantaa Ducks Mestaruusliigassa

Viestejä
10,899
Upi nostaa Loimun tasoihin, 22 - 22. Siihen suli johto. Antenni heiluu Loimun jäljiltä, 23 - 22. Kalle torjuu takaisin Upin päähän Mikasan, ja eräpallo 24 - 22. Tuomen aikalisä.
 
Viestejä
10,899
Toni syöttää. Upi selvittää ekan eräpallon, 24 - 23. Jobun tarjoilu Tonille jää vajaaksi ja Upi hoitaa, 24 - 24. Klein pudottaa ässän, 25 - 24. Toni jää rättiin 24 - 26.
 
Viestejä
10,899
Lentopallon huuma valtasi Karkkilan!

1 – 3 (24 – 26, 22 – 25, 25 – 22, 24 - 26)

Lentopalloilun Mestaruusliigassa yhdeksäntenä pelaava Korson Veto matkasi tänään jo perinteiselle Karkkilan vierailuille. Karkkilan Pojat ry:n lentopalloaktiivit olivat järjestäneet jälleen hienon ottelutapahtuman Karkkilan liikuntahalliin. Karkkilassa tehdään hienoa työtä juniorilentopalloilun eteen. Lauantainen peli tarjosi jälleen yhden piristysruiskeen uusien lentopallosankareiden syntymiseen. Pelaajat tulivat jälleen esittelyyn komean junnukujan läpi. Vantaan korsolaisten vieraaksi tuli sarjassa kolmantena oleva legendaarinen Raision Loimu. Kaikki ainekset hienolle lentopalloviihteelle olivat viritetty hieman tuhnuista säätä myöten. Mikäs sen mukavampaa kuin viettää lauantai-iltaa Karkkilan liikuntahallin miellyttävässä tunnelmassa. Yleisöä paikalla 502 ja päästiin viime vuoden lukemien yli.

Korson Veto intoutui Karkkilan vierailun kunniaksi hienoon taisteluun ennakkosuosikki Loimua vastaan. Paikalle tuli myös Raisiosta iso Loimua fanittava kannattajajoukko, joka oranssisesti kannusti omiaan. Korso oli jälleen löytänyt taistelevan asenteen ilmeisesti Petri Sainion mainostamasta saunaillasta tai illasta ilman saunaa. Peli tarjosi tasaisia eriä, mutta Loimun kokemus ja kovuus näkyi ratkaisuissa erien lopussa. Siitä todisteena erityisesti neljännen erän kaappaaminen Vantaan Korsolaisten vahvasta hallinnasta huolimatta. Urpo Sivula myös osoitti miksi hän maajoukkueen pajavasara. Korson torjuntaa vietiin välillä kuin pässiä narussa.

Ensimmäinen erä tarjosi hienoa taistelua puolin ja toisin. Korson torjunta sai paljon vaimennuksia ja viime otteluissa vaivannut omat syöttövirheet saatiin minimoitua. Korso johti jo 13 – 10, mutta niin vain mentiin tekniselle aikalisälle lukemin 13 – 14. Sainio oli laittanut Külaotsin yleispelaajaksi ja Loimun keskitorjujana Mastersonin korvasi Sihvonen. Karkkilan suuri poika Joel Laakso pelasi passarina hyvän erän ja tililleen ässän ja torjunnan. Loimu vei lopulta erän 24 – 26.

Toinen erä meni jälleen tasaisissa merkeissä. Tekniselle mentiin Loimun johdossa 13 – 14. Kirill Borichev vakiinnutti paikkansa kuusikossa ja Rumpuset vaihtelivat toista tonttia. Korso siirtyi jo 19 – 16 johtoon, mutta Loimu otti heti etumatkan kiinni. Sainio otti toisen aikalisänsä tilanteessa 21 – 23. Tuomi otti vielä aikalisän tilanteessa 22 – 24. Kärkkäinen tuli siinä tilanteessa Korsosta torjuntavaihtoon. Vallinin syöttö aikalisän jälkeen jää verkkoon ja Loimu vie erän 22 – 25.

Kolmas erä meni jälleen tutuissa tasaisissa merkeissä. Tekniselle aikalisälle jälleen Loimun johdossa 13 – 14. Korso sai pelin juonesta kiinni akselilla Laakso – Vallin. Vallin päätti hyvällä prosentilla erän lopussa. Erä päättyi Joel Laakson komeaan jujuun, ja erä Korsolle 25 – 22.

Neljäs erä ja taas mentiin tasaisissa merkeissä. Nyt sentään tekniselle mentiin Korson Vedon johtaessa 14 – 13. Erä päättyy 24 – 26 ja ottelu Loimulle 1 – 3. Korso johti vielä eränkin lopussa 24 – 22, mutta niin vain Kleinin syöttövuorolla erä lopulta Loimulle. Samalla koko ottelu Loimulle erin 1 – 3.

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin Korson Vedosta Joel Laakso ja Raision Loimusta Urpo Sivula. Lopuksi kukitettiin vielä Pasi Sallinen, Karkkilan kasvatti ja KoVessakin aikanaan pitkään pelannut yleispelaaja ja passari.

LähiTapiolapisteet
3 pistettä Urpo Sivula, Raision Loimu
2 pistettä Antti Vallin, Korson Veto
1 piste Joel Laakso, Korson Veto

Ottelun parhaat pistemiehet:

Korson Veto: Antti Vallin 24/+14, Toni Kankaanpää 14/+7 ja Karl Külaots 13/+7

Raision Loimu: Urpo Sivula 33/+23, Joe Klein 16/+10, Kirill Borichev 10/+8 ja Ossi Rumpunen 10/+3

Lehdistötilaisuuden kommentit:

Passari Joel ”Jobu” Laakso, Korson Veto
”Todella kiva pelata tutussa salissa. Pitkästä aikaa oli ehjä peli meidän joukkueelta. Lähdettiin haastamaan ja onnistuttiin siinä. Neljännen erän loppu jäi harmittamaan. Olen päässyt eteenpäin tällä kaudella ja tulevalla kaudella tarkoitus tavoitella ykköspassarin paikkaa.”

Päävalmentaja Petri Sainio, Korson Veto
”Harmittaa vietävästi. Pystyttiin haastamaan kuitenkin Loimu kunnolla. Sivula teki mitä tahtoi. Jos saatiin viisto kuriin, niin pallo tuli rajaan. Heitettiin läppää, että pitäisikö vaan mennä torjumaan miestä ihan väärään paikkaan. Jos vaikka sillä tyylillä saataisiin äijä kiinni. Kalle löysi tänään hienosti etukenoisen vastaanottotyylin. Se on Kallesta ja minusta kiinni hänen yleispelaajaksi tuleminen”.

Yleispelaaja Kirill Borichev, Raision Loimu
”Paras Korso tällä kaudella oli tänään meitä vastassa. Tiukka peli. Joukkueemme vastaanotto tökki tänään. Hyökkäys kyllä kulki hyvin. Vastustaja tuli kovaa läpi ottelun. Omaan kauteeni olen tähän asti tyytyväinen.”

Päävalmentaja Henri Tuomi, Raision Loimu
”Korso olisi ansainnut tänään enemmän, iso hatunnosto siitä heille. Tänään oli hyökkäysmatsi. Läiskittiin puolin ja toisin menemään. Nyt mielessä ensi viikko ja päästään harjoituksissa hiomaan omaa peliä ja valmistautumaan hiljalleen pleijjareihin. Hoidetaan myös pikku vaivoja pois. Hienosti olivat meidän fanimme jälleen matkassa”.

Kimmo Majasalmi ja Nina Salmijärvi, Karkkilan Pojat ry
”Meni yleisöön tämä matsi. Korso teki siitä pelin. Ottelun taso lämmitti ja yleisömme nautti. Olemme todella tyytyväisiä näihin kahteen Mestaruusliigan tapahtumaan. Eiköhän ole jälleen meidän vuoro tulla kosiomatkalle Korsoon, jotta saamme teidät kolmannenkin kerran tänne Karkkilaan pelaamaan”.
 
Viestejä
21
Paikalla Karkkilassa. Upin 33 pinnaa vetää hiljaiseksi - kuinka monta virhettä Upi moukaroikaan. Ei paras päivä. Aivan liian ylimitoitettu pinnasaalis. Hermoili mies ja kävi välillä kuumana - ei maailmanluokan suoritus ja uskallan kumota Einon kommentin maajoukkueen pajavasarasta. Mielestäni Wallinin Antti paljon parempi, vaikka hirmusyötöt jatkuvasti yli. Kukahan saa Antin ensi vuonna. Voisi tehdä Niket ja kehittyä Tommin valmennuksessa....ja Lelun vieressä. Surkea Loimu. Ei tällä pelillä mitaleille. Ja ihan turhaan annettiin kotijoukkueen palkinto Laaksolle- vaikka ihan ok peli ja Karkkilasta onkin, niin....Tunnelma. Aika heikko. Loimun kannattajat pitivät suurinta meteliä ja varsinkin se cowboy-hattuinen ukkeli, joka huusi Korson kumoon. ikaävä kyllä...
 
Viestejä
10,899
tepahannikki kirjoitti: Paikalla Karkkilassa. Upin 33 pinnaa vetää hiljaiseksi - kuinka monta virhettä Upi moukaroikaan. Ei paras päivä. Aivan liian ylimitoitettu pinnasaalis. Hermoili mies ja kävi välillä kuumana - ei maailmanluokan suoritus ja uskallan kumota Einon kommentin maajoukkueen pajavasarasta. Mielestäni Wallinin Antti paljon parempi, vaikka hirmusyötöt jatkuvasti yli. Kukahan saa Antin ensi vuonna. Voisi tehdä Niket ja kehittyä Tommin valmennuksessa....ja Lelun vieressä. Surkea Loimu. Ei tällä pelillä mitaleille. Ja ihan turhaan annettiin kotijoukkueen palkinto Laaksolle- vaikka ihan ok peli ja Karkkilasta onkin, niin....Tunnelma. Aika heikko. Loimun kannattajat pitivät suurinta meteliä ja varsinkin se cowboy-hattuinen ukkeli, joka huusi Korson kumoon. ikaävä kyllä...

Kyllä Upi mielestäni ja myös päävalmentaja Petri Sainion mielestä oli kovassa iskussa, joka vei tosiaan KoVen torjuntaa milloin mihinkin. Harvemmin Upin iskujen eteen. Upi on maajoukkueen pajavasara ja hänen pahin haastajansa on Lelu. Vallinin Antti on todellinen suurlupaus ja varmasti nähdään maajoukkueen riveissä jo ensi kesänä. Jobu pelasi hyvän pelin eilen ja taisteli kotikatsomon edessä, joten pientä Karkkila-lisää varmasti sallitaan parhaan palkinnon saajalle. Kyllä ainakin siinä päädyssä missä minä istuin, niin Korso-huudot kuuluivat hyvin ja katsomon taputus. Ihan kelpo tunnelma totesi moni niin vierailija kuin paikkakuntalainenkin. Päävalmentajat myös kehuivat tunnelmaa lehdistötilaisuudessa.
 
Viestejä
10,899
KoVe jälleen myrskyn silmään Valtteri Arran haukansilmien polttavan katseen alle:

http://www.korsonveto.fi/?x103997=709993
 
Viestejä
117
Einomies Porkkakoski kirjoitti: KoVe jälleen myrskyn silmään Valtteri Arran haukansilmien polttavan katseen alle:

http://www.korsonveto.fi/?x103997=709993
+

Taas päänahkojen maistelua! :sick: :angry:
 
Viestejä
10,899
cosmic_cowboy kirjoitti:
Einomies Porkkakoski sanoi:
KoVe jälleen myrskyn silmään Valtteri Arran haukansilmien polttavan katseen alle:

http://www.korsonveto.fi/?x103997=709993
+

Taas päänahkojen maistelua! :sick: :angry:
Kiitos cosmic cowboy palautteestasi. Koetan skarpata. Toivotaan että ennakkoni jatkossa maistuvat paremmalta.
 
Viestejä
261
Einomies Porkkakoski kirjoitti: KoVe jälleen myrskyn silmään Valtteri Arran haukansilmien polttavan katseen alle:

http://www.korsonveto.fi/?x103997=709993
Jaaha, taas lyödään kuuluttajalle paineet niskaan. Yleensä ne paineet on parketilla, mutta Kove-peleissä ne siirretään psykologisesti puolustuskyvyttömälle....Voi olla, että olen kuulutuskopissa yksin. Viikonlopun tehokas miniloma (20h) Ikaalisten kylpylään ja kylpylän- mitä ilmeisimmin kloori sai aikaan mielenkiintoisia sivu/hajuvaikutuksia ruoansulatuselimistön poistopuhallusmekanismiin. Kanssasisaret sanoivat, että kloori ei ole koskaan haissut näin pahalle. Jr ei ensimmäisen erän alkua lukuunottamatta enää vieraillut kopissa!
 
Viestejä
65
Karkkilassa paikalla olleena voin kyllä vahvistaa mielipiteet jossa kehuttiin tapahtumaa ja ottelun tasoa. Hienosti yleisö mukana ja pelaajat vielä aktivoivat lisää. Tällaisilla konkreettisilla tekemisillä tehdään paljon hyvää lentopallolle pelipaikkakuntien ulkopuolella. Hyvä käytäntö jota toivottavasti jatketaan kaikkialla jossa jo nyt samanlaisia tapahtumia.
 
Viestejä
916
Mielenkiintoista muutosta Korson kuusikossa. Yypeet Kankaanpää ja Kulaots, Vallin hakkurina...
 
Viestejä
10,899
jäsen kirjoitti: Mielenkiintoista muutosta Korson kuusikossa. Yypeet Kankaanpää ja Kulaots, Vallin hakkurina...

Kalle oli kunnolla hihahommissa jo Karkkilassa ja on toki kokeillut paikkaa jo aiemminkin kaudella. Karkkilassa nosto (varsinkin kovien hypäreiden) sujui mallikkaasti. Kalle kulkemassa Mikko Oivasen viitoittamaa tietä. Kaveri myös kaivoi Karkkilassa takakentältä monta mahdotonta palloa peliin.
 
Viestejä
916
Einomies Porkkakoski kirjoitti:
jäsen sanoi:
Mielenkiintoista muutosta Korson kuusikossa. Yypeet Kankaanpää ja Kulaots, Vallin hakkurina...

Kalle oli kunnolla hihahommissa jo Karkkilassa ja on toki kokeillut paikkaa jo aiemminkin kaudella. Karkkilassa nosto (varsinkin kovien hypäreiden) sujui mallikkaasti. Kalle kulkemassa Mikko Oivasen viitoittamaa tietä. Kaveri myös kaivoi Karkkilassa takakentältä monta mahdotonta palloa peliin.
Tervettä kokeilua. Pakkoko noita pelipaikkoja on naulata lattiaan ja parikymppisinä. Lisää tällaista pelipaikkojen vaihtoa junnuille.
 
Viestejä
10,899
Pienistä KoVen vammoista kertova Hurrikaanin rapsa:

http://www.hurrikaani.fi/yleinen/pisteet-kotiin-iloisella-hyokkayspelilla/
 
Viestejä
10,899
Kahden seuraavan kotipelin ennakko tiivistettynä yhdessä ennakossa. Liigatulokkaat kehässä TV-pelissä:

http://www.korsonveto.fi/?x103997=712325
 
Viestejä
10,899
Petsku maanantain TV-spektaakkelimme kommentaattorina. Tervis voi ottaa rennosti. LiigaSärkistä jäi varmasti Petellä hampaankoloon edellisestä vierailusta. Toivottavasti napataan kolme pistettä TV-valojen loisteessa.
 
Viestejä
1,766
Einomies Porkkakoski kirjoitti: Petsku maanantain TV-spektaakkelimme kommentaattorina. Tervis voi ottaa rennosti. LiigaSärkistä jäi varmasti Petellä hampaankoloon edellisestä vierailusta. Toivottavasti napataan kolme pistettä TV-valojen loisteessa.
Maanantaina on Eikka niin mahdotonta päästä Lumoon.
Yritän ainakin katsoa MTV:ltä kotona tai kaukana kotoa.
Keskiviikon Leka -peliin yritän saada uuden lentisfanin mukaani.

KoVelle tsemppiä ma- ke !
 
Viestejä
10,899
PassariLiberoHakkuri kirjoitti:
Einomies Porkkakoski sanoi:
Petsku maanantain TV-spektaakkelimme kommentaattorina. Tervis voi ottaa rennosti. LiigaSärkistä jäi varmasti Petellä hampaankoloon edellisestä vierailusta. Toivottavasti napataan kolme pistettä TV-valojen loisteessa.
Maanantaina on Eikka niin mahdotonta päästä Lumoon.
Yritän ainakin katsoa MTV:ltä kotona tai kaukana kotoa.
Keskiviikon Leka -peliin yritän saada uuden lentisfanin mukaani.

KoVelle tsemppiä ma- ke !

Mukava PLH, jos saat uuden lentisfanin mukaasi keskiviikoksi. Sinulle, uudelle fanille ja muille muistukseksi, että keskiviikon matsi alkaa klo 19.00.
 
Viestejä
10,899
KoVen kauden 2014 - 2015 loppusuora alkaa tänään TV-ottelun merkeissä. Viikossa kolme kotiottelua ja siihen päälle tulevan viikon tiistaina vierailu ässäsyöttökaupunkiin Kokkolaan Tiikereitä jahtaamaan. Vielä mahdollisuus nähdä KoVen taiturit kolme kertaa livenä Lumon pyhätössä.

Keskiviikkona Leka Volleyn esityksiä saapuu seuraamaan Leppävirran paroni, kenttäsahureitten kuningas ja selostamojen mikrofonien maharadza, Timo Ripatti. Timo kunnioittaa keskiviikon peliä vaimonsa seurassa. Koskenojan Ari hykertelee jo etukäteen savolaista kunniavierasta, joka vielä vierähtää lippuluukun kautta ja käyttää käteistä maksuvälineenä. Saas nähdä nouseeko Leiska pöydälle kuuluttamaan, kun kaikkien pöytäseisojien isä on livenä paikalla.
 
Viestejä
3,056
Mäntsälän porukka saapuu kyllä tänään ainakin osaporukalla kannustamaan Kove voittoon Särkistä, Koven kannattaa kuitenkin ottaa piristynyt Särkät vakavasti.
Vahinko että PassariLiberoHakkuri ei pääse peliä katsomaan, meillä on kova taisto HSI Liigassa hänen kansaan.
Jospa keskiviikkona tapaisin tämän tietäjän.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös