Verkkovirhe

Vantaa Ducks Mestaruusliigassa

Viestejä
10,225
Jos Pippakin Laukkaa, niin miks ei me ankkafanit. Me emme asu murjaanien maassa vaan ankkalaaksossa. Silloin kun myötätuuli lämmittää, niin siitä kannattaa nauttia.

Mestaruusliigalle on tärkeää, että miesten lentopallo saa näkyvyyttä pääkaupunkiseudulla. Täällä ilmestyy Helsingin Sanomat ja Ylen urheilutoimituskin sijaitsee Pasilassa. Kun Vantaa Ducks menestyy, niin se sataa myös lentopallon laariin lisänäkyvyytenä.

Kaksi edeltävää kautta on Vantaa Ducks mennyt pelillisesti joukkueena eteenpäin. Joukkue ei ole mikään pisteautomaatti, josta vastustajat käyvät nykimässä sarjapisteitä tarpeisiinsa.

Ja laukataan, kun on laukan aika. Joukkue kulkee takit tiukasti napitettuina ja suuntaa seuraavaksi Loimaalle. Siellä on luvassa kova vääntö pistejanoista Hurrikaania vastaan.
 
Viestejä
3,520
Mikäs tää Ducksin
Mikäs tää Ducksin homma on? Pitääkö tässä alkaa Tyrväällä jo pelkään mestaruusputken katkeamista?
Jaa pitääkö olla huolissaan? savolaisilla varmaan syytä huoleen , pirkanmaalla ei niinkään. Uhka taitaa kallistua enempi sinne savon suuntaan eikä niissä peleissä vielä lauleta maamme-laulua. Se kuullaan vasta seuraavassa otteluparissa , meidän ei tarvi ihan alusta niitä reenejä alkaa...
Kaikki merkit viittaavat siihen että kolmostietä ajellaan vinaaleissa 😬
 
Viestejä
2,268
Viestejä
3,448
Ankoilla lauantaina edessä käännettäväksi tämän kauden kovin kaski. Ankoilla vastassa äijämäinen Marttila ja voitontahtoa uhkuva Hurrikaani – Korson Veto
Tämä on kyllä mielenkiintoinen otatus etukäteen. Nyt nähdään konkreettisesti se että toteutuuko vanha klisee kun saa ketsuppipullon auki voiton myötä niin siitä joutuu seuraavan pelin vastustaja sijaiskärsijäksi. Tappioputken jälkeisellä voitolla on yleensä iso merkitys seuraavaan peliin mutta nyt on vastus pahimmasta mahdollisesta päästä. Ei enempää eikä vähempää kuin sarjan tappiottomasti aloittanut Vantaan Ducks. Taidanpa vääntäytyä lauteille paikan päälle lauantai-iltaa viettämään.
 
Viestejä
2,621
 
Viestejä
10,225
"Ropposen syötöt neljännessä erässä olivat ottelun ratkaisu”, myönsi Ducksin valmentaja [COLOR=rgba(25,25,25,var(--text-opacity))]Juho Rajala.[/COLOR] Hyvin Juho Rajala tiivisti eilisen pelin ratkaisun.

Akaa-Volley on ankoille seuraava hyvä happotesti Monarin hornankattilassa. Sitten onkin edessä jälleen kotipeli, vieraaksi saapuu kauden komeetta, Hurmos. Tappiossa piilee seuraavan voiton siemen. Katsotaan kuinka paljon viisautta on tässä korsolaisessa sananlaskussa. Nyt ei tarvitse ainakaan leijua, vaan keskittyä sitomaan takin napit kiinni.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös