Verkkovirhe

VaLePa mestaruusliigassa 2016-2017

Viestejä
1,796
Piti jo kirjoittaa tänne että tervetuloa Trentino Sastamalaan mutta eihän homma vielä ole selvä. Hurrikaanilla on vielä tsaanssit. Onhan ?
 
Viestejä
178
Lentopalloyhteisö on tänään menettänyt merkittävän vaikuttajan. Tyrvään suuri lentopallovaikuttaja Sauli "Pappa" Vainiomäki on tänään poistunut keskuudestamme. Suuri persoona on poissa. :( :(

http://alueviesti.fi/2017/01/18/sauli-pappa-vainiomaki-on-kuollut/
 

30

Viestejä
19
Sanoinkuvaamaton on se työmäärä, minkä Pappa teki paikallisen nuorisourheilun hyväksi. Hiljaiseksi vetää. Nöyrä kiitos ja kevyet mullat!
 
Viestejä
4,721
Monen monituisia kertoja törmättiin poverissa ja junnuturnuksissa. Viimeisenpääle lentismies oli Pappa. Valepan seuraikoni jos kuka.

Viimeiseksi turnaukseksi jäi C-tyttöjen pooliturnaus, viime sunnuntaina Virroilla. Hallin kahviossa jutusteltiin, kuinkasmuuten, junnulentiksestä. Poikajunnujen määrästä Pappa oli erityisen huolestunut.

Virtolainen lentisväki ottaa osaa VaLePaväen suureen suruun ja isoon menetykseen. Niin monessa lentisjutussa Pappa oli mukana, isolla lentissydämellä.
 
Viestejä
3,448
Oli kunnia tutustua Pappaan Em kisojen yhteydessä Istanbulissa. Lentopallo menetti persoonan. Lepää rauhassa.
 

Ryynäsen Topi

Pera: "Hieno,sanavalmis,kaikille ystävällinen mies on poissa! Tyrvään nuorisovalmennus menetti suuren persoonan..."
Tämä Petran kommentti Pappasta on meille kaikille.

Että me oppisimme olemaan toisillemme ystävällisiä, vaikka omaa seurjoukkuetta kannatammekin.

Kepeät mullat, Pappa.
 
Viestejä
4,921
Nyt loppuu sanat. On tosi etuoikeutettu olo että sain tutustua Pappaan. Hänestä voisi kertoa vaikka pienen kirjan verran tarinoita mutta nyt on vaan aika jättää hyvästit. Lepää rauhassa. Ehkä vielä joskus tavataan
 

SCB

Viestejä
5
Pappalle yläkertaan: Hieno oli urasi, komea oli saldosi, mutta tärkeintä oli, että olit loistava ihminen. Kiitos Pappa ja kepeät mullat.
 
Viestejä
1,443
Ensin mietin että eivätkö juuri olis voineet siirtää Venskin paidan nostoa johonkin toiseen ajankohtaan. Toisaalta, en tiedä olisiko se ollut Pappan toive.

Hattu päästä. Mustat peliasut hieno, kunnioittava ele.
 
Viestejä
1,796
No kieltämättä vähän outo yhdistelmä: juhlitaan ja kunnioitetaan Eetun peliuraa ja samalla joukkue pelaa mustassa peliasussa kunnioittaen edesmennyttä seuran suurmiestä.

Mutta eiköhän tuo onnistu samassa tilaisuudessa. Ja etenkin kun tiedetään että ihmisten; VaLePa-fanien sydän on molempien hienojen persoonien puolella. Lämpimästi muistellaaan molempien uraa VaLePassa.

Ja taas pitäää kirjoittaa loppuun että ISO KIITOS molemmille.
 
Viestejä
1,766
Muistettakoon asianmukaisesti surulla "Pappa" Vainiomäen elämää. Mutta sydämissä varmasti elää tällainen henkilö. R.I.P

.....

Haikeana pitkän keskimiehen uran tehnyttä Eduard Venskiä ilolla muistetaan hyvistä peleistä.
 
Viestejä
22
Ihmisiä on kahdenlaisia. Lentopalloihmisiä ja niitä muita. Sauli oli lentopalloihminen vertaansa vailla. Aikoinaan junnupeleissä opasti miten nuorista voidaan koulia vielä parempia. Kiitos siitä Saulille.
Sastamalassa on nyt suuri suru. Kuitenkin suru on hyvä asia, koska voitte rakentaa "Papan" perinnön varaan. Osanottoni omaisille ja ystäville.
 
Viestejä
197
Kiitos Pappa! Hieno ihminen on poissa, kaikkien ystävä on poissa. Paljon hyviä muistoja, loistavia lempinimiä ja hienoja hetkiä jää elämään!

Kiitos Eetu! Ensimmäinen paita Vexven katossa, olet aina osa meitä!

Tänään pelattiin mustissa, paljon tunnetta, taisteltiin ja voitettiin! Hieno peli, hieno tilaisuus ja hieno hetki ennen peliä, kiitos Ilkka!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös