Verkkovirhe

VaLePa Mestaruus- ja Mestarien liigassa 2017-2018

Viestejä
1,795
Meikä "fani" nurisee siitä että ei ole mahdollisuutta pelata kotikentällä. Uusi halli tehtiin mutta ei ymmärretty tehdä tarpeeksi isoa. Kyllä siinä annetaan vastustajalle etua aika paljon. Pelaajille olisi paljon parempi pelata tutussa hallissa.

Sastamalasta on Elenialle about 130 km matkaa ja osa porukasta varmasti jättää tulematta hankalien yhteyksien takia.

Ja voidaan vakuuttaa että täällä päässä ollaan tyytyväisiä mestarienliigapaikan saavuttamisesta.

Ja toivotaan että suomalainen lentopalloyleisö muualtakin maasta ottaa asiakseen saapua Hämeenlinnaan kannustamaan suomalaista huippujoukkuetta.
 
Viestejä
4,886
waltsu kirjoitti: Meikä "fani" nurisee siitä että ei ole mahdollisuutta pelata kotikentällä. Uusi halli tehtiin mutta ei ymmärretty tehdä tarpeeksi isoa. Kyllä siinä annetaan vastustajalle etua aika paljon. Pelaajille olisi paljon parempi pelata tutussa hallissa.

Sastamalasta on Elenialle about 130 km matkaa ja osa porukasta varmasti jättää tulematta hankalien yhteyksien takia.

Ja voidaan vakuuttaa että täällä päässä ollaan tyytyväisiä mestarienliigapaikan saavuttamisesta.

Ja toivotaan että suomalainen lentopalloyleisö muualtakin maasta ottaa asiakseen saapua Hämeenlinnaan kannustamaan suomalaista huippujoukkuetta.
Ei viestini ollut kyllä millään tavalla tarkoitettu sinulle waltsu vaan niille jotka tämän asian varmistuttua sanoivat minulle suoraan keskusteluissa että me emme minnekkään Hämeenlinnaan asti lähdetä pelejä katsomaan. Tällaista asennetta en lentopalloihmisiltä ymmärrä. Mutta kiitos sinulle kun kerroit oman kantasi asian tiimoilta :)
 
Viestejä
1,795
Meikäläisellekin on moni vähemmän "fani" kertonut ettei viitsi niin kauas lähteä. Jos pelit ovat viikolla (mistä ei tässä vaiheessa ole tietoa) niin vaatii kyllä vahvaa faniutta lähteä noinkin kauas matsiin. Seuraava työpäivä voi mennä progúin (=venäjää, tarkoittaa laiminlyötyä työpäivää) merkeissä.

Onko muuten kenelläkään tietoa ovatko pelit viikonloppuisin vai miten sattuu. Eka peli sopii hyvin aikatauluun kun Suomessa juhlitaan pyöreitä seuraavana päivänä
 
Viestejä
4,886
waltsu kirjoitti: Meikäläisellekin on moni vähemmän "fani" kertonut ettei viitsi niin kauas lähteä. Jos pelit ovat viikolla (mistä ei tässä vaiheessa ole tietoa) niin vaatii kyllä vahvaa faniutta lähteä noinkin kauas matsiin. Seuraava työpäivä voi mennä progúin (=venäjää, tarkoittaa laiminlyötyä työpäivää) merkeissä.

Onko muuten kenelläkään tietoa ovatko pelit viikonloppuisin vai miten sattuu. Eka peli sopii hyvin aikatauluun kun Suomessa juhlitaan pyöreitä seuraavana päivänä
Minun mielestäni nämä pelit pelataan aina viikolla ti-to välillä. Aivan sata asiasta en kuitenkaan ole. Itsellä matkaa n.1,5h ajomatka/suunta ja joka pelissä aion olla paikalla,kyllä se seuraava duunipäivä siitä suttaantuu omalla painollaan
 
Viestejä
347
Tuosta pelipäivät innokkaille:

1st Leg (From: 05/12/2017 To: 07/12/2017)

2nd Leg (From: 19/12/2017 To: 21/12/2017)

3rd Leg (From: 16/01/2018 To: 18/01/2018)

4th Leg (From: 30/01/2018 To: 01/02/2018)

5th Leg (From: 13/02/2018 To: 15/02/2018)

6th Leg (From: 28/02/2018 To: 28/02/2018)
 
Viestejä
453
Monikohan joukkue joutuu kotisalistaan evakkoon pelaamaan näitä pelejä?

Jos mukana useita niin olisikohan säännöissä päivittämisen varaa...
 
Viestejä
1,795
Tuo tuhannen katsojan halliminimi onkin yllätys. Meikäläinen ajatteli automaattisesti että CEV vaatii ison hallin, televisioinnit ym (=paljon näkyvyyttä).

Toinen yllätys oli tieto että liigassa ei jaetakaan isoja rahapalkintoja. Parhaille on luvassa hieman ropoja. Tulot täytyy raapia pääsylipputuloista ja sponsoreilta. Vierailijajoukkueen reissukulut täytyy ilmeisesti maksaa. Vai mitenkähän tuo rahaliikenne mestarien liigassa mahtaa tapahtua.

Sponsorit saavat näkyvyyttä ainakin kuuden ottelun verran kotona ja jossainpäin eurooppaa.

Pelaajille liiga on tietysti hyvä näytönpaikka ulkomaansoppareita ajatellen. Osallistuminen mestarien liigaan näyttää hyvältä CV:ssä.
 
Viestejä
164
waltsu kirjoitti: Vierailijajoukkueen reissukulut täytyy ilmeisesti maksaa .
Jossain vaiheessa oli niin,että lentokoneen laskeutumisen jälkeen tapahtuvat asiat menevät kotijoukkueen huoleksi. Siis kuljetukset, majoitus + ruuat.
 
Viestejä
13
Juze kirjoitti: Lähinnä siis, kun CEV:n säännöissä puhutaan 1000 katsojan minimistä.
Jep, vähintään 1000 katsojaa pitää saada peliä katsomaan. Tuhannelle katsojalle pitää olla kuitenkin vähintään 3000 istumapaikkaa. :woohoo:
 
Viestejä
154
Vähän myöhässä, mutta kuitenkin. Isot onnittelut Valepalaan Mestarien liiga -paikasta. Vaikeimman kautta kun homma vielä hoidettiin, niin sen makeammalta maistuu. Kunnari ja Esko näyttivät ottelussa suuruutensa. Muille riitti vähempikin. Hienoa, että suomalaista osaamista nähdään Euroopan kentillä ja mediassa tulevana talvena.

Sitten pari hajahuomiota:

Ämpäriporukka eli loistavasti mukana. Hieman harmitti se, että Tom of Finland –lakkeja oli muistettu ottaa mukaan huomattavasti vähemmän kuin viime kaudella liigassa nähtiin. Olisi hieno osoitus muulle Euroopalle suomalaisesta suvaitsevaisuudesta, jos lakkeja näkisi jatkossa enemmänkin varsinkin mieskatsojien päässä.

Toiminnanjohtajalla ei varmasti ulkomailla pelattavissa peleissä vapaa-aikaa jää yhtään, mutta silti kummeksuttaa se, että toimari asemoi itsensä pelin aikana tilastomiehen viereen. Jääkiekossa ei tulisi mieleenkään, että toiminnanjohtaja löytyisi ottelun aikana joukkueen tai sen staffin joukosta. Hän hoitaa otteluissa suhteita yhteistyökumppaneihin ja, mikä tärkeintä, verkostoituu tulevien kumppanien kanssa. Nytkin Sastamalasta oli iso joukko mukana kannustamassa. Heidän joukossaan saattaisi kuulla uusia ideoita toiminnan kehittämiseen.

P.S. Tänään saatiin vahvistus sille tutkimustulokselle, että tsekkiläinen olut vähentää keskittymiskykyä n. 3 vuorokauden ajan.
 
Viestejä
1,501
Arvonnat Moskovan päässä suoritettu.

Valepan kanssa samaan lohkoon

Friedrichshafen (Saksa)
PAOK (Kreikka)
Ankara (Turkki)

Näin äkkiseltään tuntuu että olisi se arvonta voinut huonomminkin mennä. Ei tule vastaan Venäjän karhuja, eikä italialaisia. Toki kaikki joukkueet ovat tässä kohtaa jo kovia, mutta mielestäni Valepalla kaikki eväät (jopa) kahden parhaan joukkoon ja pudotuspeleihin.
 
Viestejä
198
Jos tästä lohkosta ei pääse jatkoon niin ei hyvältä näytä. Suomen "toive" maajoukkue vs. Kakkos kategorian seurajoukkueet. Nyt pitää tehdä Samin parhaansa ettei Eskolle, Ollille ja Urpolle tule liikaa kuormitusta ennen tärkeitä pelejä.
 
Viestejä
4,886
Hyvä arpaonni kävi vaikka tässä vaiheessa ei helppoja pelejä olekaan niin Valepa voi oikeasti parhaalla pelillään haastaa nämä joukkueet ainakin "koti"kentällään. Ja pitää muistaa että myös 3 parasta lohkokolmosta pääsee pudotuspeleihin
 
Viestejä
48
Noniin arvonnat suoritettu ja Valepalla kävi sinäänsä hyvä tuuri, että ihan mahdottomimmat vastukset kuten Kazan ja Civitanova jäivät lohkosta pois. Toisaalta taas olisi ollut hienoa nähdä maailman parhaita pelaajia sekä maailman tämän hetken kiistaton paras pelaaja Suomessa.

Lohkoarvontaa on sanottu myös loistotuuriksi ja että jatkomahdollisuudet 2 parhaan sakkiin on olemassa. Joka onkin myös totta, mutta täytyy muistaa että ei se hurjan todennäköistä kuitenkaan ole. Vaatisi aivan täydellisen nappisuorituksen Valepalta, sillä Saksan ja Turkin porukat ovat äärimmäisen kovia, ja varsinkin kotonaan selkeähköjä suosikkeja. Kreikan sakki on sen sijaan heikompi.

Tsemppiä Valepalle lohkopeleihin!
 
Viestejä
622
Nuo porukat eivät tosiaan ole heikkoja!!!! 100% pitää olla suoritustaso jos aikoo pärjätä! Maailmanloppu ei olis sekään! Kiva katsoa VaLePa:n pelejä kuitenkin kävi miten kävi!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös