Verkkovirhe

VaLePa 2022-2023

Viestejä
1,442
Odotuksiin nähden tämä yksikin erä oli hyvä suoritus. Mutta melkoinen sulaminen kyllä. Valepa nousee ja uppoaa Sivulan kautta.

Vain Mesko passaa Sivulalle kahden suoran virheen jälkeen kolmannenkin.
 
Viestejä
326
Täytyy antaa Benficalle krediittiä myös, hyvin puolustivat kovia hyökkäyksiä.
Olivat kyllä vaikeuksissa peippien ja hidastettujen lyöntien kanssa. Kolmosen lopussa Upi päätti survoa voimalla, tarkkuus kärsi.
Tämä ottelusarja hävittiin kyllä kotona, aivan liikaa hyökkäysvirheitä ja syöttö/Vo hävittiin aika pahasti. Tänään toinen ja kolmannen erän alku oli syöttöpelissä hyvä.
No seuraavaksi Modena, melkoiset haasteet jatkuu. Kuinka nämä samat osuu kohdalle, kuten viime vuonna?
 
Viestejä
1,299
Hyviä poikia mutta ei noilla peliä voiteta .
Joopa. Lentopallo on täysin resurssisidonnainen peli missä joukkueen pelaajamateriaali näkyy suoraan tulostaululla.Ennemmin tai myöhemmin, Valepa haastoi hienosti ja pelas sen mitä pystyi, hävis vaan jokaisen pelipaikan suorituksilla .
Pennanen paransi tasoaan eniten verraten edellisiin peleihin, näytti ajoittain mukavalta.
 
Viestejä
1,299
Mani, mani, mani.... vasta sen jälkeen tulee kv-menestys.
Kuten aiemmmin monesti todettu kotimaisen sarjan taso määrittää myös meidän mestarien tason. Kysymys ei ole Valepan rahoista , sitähän tässä maailmassa kyllä on.Homma menee niinpäin että miten paljon sarjan heikoin joukkue on valmis panostamaan joukkueeseen, heikoin määrittää tason.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös