Verkkovirhe

VaLePa 2020 - 2021

Viestejä
3,808
Valepalla kova mutta mielenkiintoinen haaste Mestarien liigassa. Nuorella joukkueella vain voitettavaa ja kovat europelit koulii pojista miehiä, antaa kotimaan sarjaankin luultavasti vähän lisäpotkua.
Kova tekijä tulossa laituriksi, mestarisuosikin asema on lähellä.
 
Viestejä
1,497
Valepa julkaisee huomenna uuden pelaajasopimuksen/sopimuksia.

Yleispelaajan nimi sieltä ainakin tulee?
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
769
Viestejä
1,525
Mitenkähän nuo mahdolliset 14vrkn koronakaranteenit sopivat eurocuppien ja LMLn otteluohjelmiin?
Alkaa pikkuhiljaa kuulostamaan mahdottomalta yhtälöltä......
 
Viestejä
853
Karanteeneja varmaan kierretään testaamalla. Toki sitten jos testitulos ei olekaan toivottu niin siihenhän tyssää.
 
Viestejä
524
Käytännössä ei taida olla edes mahdollista pelata karsinta turnauksia ja tulla sieltä sitten pelaamaan kotimaan sarjaa, jos noudattaa tuota karanteenia.
 
Viestejä
4,869
Saas nähdä mikä soppa tästä syntyy etenkin jos Valepa klaaraa itsensä ensimmäisestä vaiheesta jatkoon. Siis sitä pelien siirtelyn määrää tässä mietin. Ei varmaan ihan ongelmatonta. Eikä toi reissailu pitkin poikin mannerta kovin houkuttelevalta kuulosta vallitsevassa tilanteessa
 
Viestejä
1,795
Valepalla ainakin siis kaksi kansainvälistä ottelua. (toivottavasti vexvellä, Kauppi ei oikein innosta). On sekin jotain näkyvyyden kannalta. Sitten mietitään mihin lähdetään ja lähdetäänkö ollenkaan. Kunpa ihmiset nyt vähän miettisivät kannattaako ulkomaille lähteä tosta vaan taikka kannattaako pilettää aamuvarhaisen jossain koronakerhossa. Järki käteen. Pikkaisen itsehillintää niin saataisiin viruspeikko häviämään taistelun. Ja päästäisiin nauttimaan lentopallosta ja muista lajeista.
 
Viestejä
5,676
Ehkä tänä vuonna vaan kannattaa jättää pelaamatta nämä kansainväliset pelit? Ei sillä, että eikö niitä ois hieno nähdä, mutta ei varmaan kovin hyvä, jos koronaa tulee Valepan joukkueeseen ja sitä kautta mahdollisesti myös muihin ihmisiin ulkopuolelle?
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
769

VaLePan lohkoon joukkueet Kroatiasta ja Romaniasta

Ford Levoranta Sastamala -nimellä Europelejä pelaava VaLePa Sastamala Tampere pelaa miesten Mestarien liigan 1. kierroksella lohkossa B, johon arvottiin suomalaisjoukkueen lisäksi OK Ribola Kastela (Kroatia) ja C.S.M. Arcada Galati (Romania).

Päävalmentaja Janne Kangaskokko, Ford Levoranta Sastamala:

- Ihan tyytyväinen arvonnan tulokseen. Hyviä tasonmittareita meidän joukkueelle. Matkustaminenkin tällä hetkellä näyttäisi olevan mahdollista. Vältettiin kovimmat maat mikä lisää varmasti motivaatiota ja kilpailullisuutta. Maanantaina joukkueet pitävät palaverin turnausten toteutuksesta.

Miesten Mestarien liigan 1. kierros pelataan 22.9.-29.10. välisenä aikana. Jokainen lohkon joukkueista järjestää yhden turnauksen, jossa kaikki kolme joukkuetta kohtaavat toisensa. Lohkovoittaja jatkaa toiselle kierrokselle, jossa on kaksi kolmen joukkueen lohkoa joiden lohkovoittajat saavat paikan lohkovaiheeseen eli 4. kierrokselle.
 
Viestejä
1,497
Erittäin erittäin erittäin hyvät mahdollisuudet päästä toiselle kierrokselle. Vaikka lohkovaihepaikka ei välttämättä ole realistinen, sen verran kovia porukoita on karsimassa, tekee todella hyvää suomalaiselle lentopallolle ja ennenkaikkea kun paljon kotimaisia nuoria avauksessa niin tulee tärkeää kokemusta.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös