Verkkovirhe

Välieräsarja Savo Volley - Hurrikaani

Viestejä
799
Minne Hurrikaanin joukkueessa laitat Muukkosen pelaamaan? Yleispelaajana ei valitettavasti nyt ole ollut niin hyvä, että voisi olla avauksessa. Hakkurina varmaan toimisi paremmin(ehkä), mutta sitten Ropponen istuu penkillä. Toki tänään itse lähtisin kokeilemaan miten Muukkonen pärjää.
Pientä roolia löytyi kuin löytyikin. 10 pistettä vähän reiluun yhteen erään. 2 ässää 1torjunta ja 7 hyökkäyspistettä virheettömällä vastaanotolla. Banks muuten kattomassa paikanpäällä ja tehnyt saman havainnon.
 
Viestejä
3,703
Kesyä on Hurrikaanin henkäys. Ei mitään haastetta Savolle. Nyt toivotaan että Loimaalla lyödään sitten riskillä syötöstä alkaen kaikki peliin. Ivanovin helppo pyörittää noista nostoista peliä. Hurrikaanin keskitorjujat aivan hukassa kun ei tiedä mistä milloinkin hyökkäys tulee. Ei tarvita Michelauta. Ei tarvita Lelua. Sillilläkin pärjää aivan mainiosti tässä vaiheessa.
 
Viestejä
2,782
Michelau otti lämpöjä toisen erän lopussa muttei onneksi Dolen tarvinnu vaihtaa, hyvältä näyttää Savon peli siinä mielessä että koko joukkue paransi eilisestä, toki ei vielä parasta mutta näyttäs sinnepäin olevan suunta tällä hetkellä!
Sen verran Hurrikaanista että Muukkonen oli ylivoimaisesti Hurrikaanin paras tänään, melkein heittäisin Ranen tilalle hakkuriks perjantaina, Ranelta aika heikkoa esitystä eilen ja tänään..
 
Viestejä
1,731
Kyllä täytyy - taas kerran- todeta, että on valmentajilla eroa: Dole on aktiivinen, kehuu ja kannustaa pelaajiaan. Huumoriakin löytyy. J Heino: Suurin liike oli, kun penkillä istuen vei käden leuan alle ja erän lopussa otti käden pois. Turhaa hänen purnata mm. aivan selvästä Hurrikaanin kenttään pudonneesta pallosta. Sääli, että suu käy myös otteluvalvojalle ja vielä Savon eräälle nuorelle pelaajalle. Syyttä.

Mutta ottelu oli hyvä. Savolta onnistui monet erinomaisesti.
Ihmettelin, miksi Hurrikaanilta Mikko Suomalainen valittiin heidän parhaakseen.
Olisi hienoa, jos välieräsarja katkeaisi jo Loimaalla. Tulta!!!
 
Viestejä
105
Tyylikäs esitys taas tänään SaVolta. Pudotuspeleissä viisi matsia ja erät 15-0…😅

Onneksi karavaani siirtyy Loimaalle, taas lähdetään nollista liikkeelle ja rohkeasti vaan kovakätisimmällä kuusikolla kehiin eli Muukkonen-Rane-Marttila 👍
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös