Verkkovirhe

Uudistuksia nuorten sarjamääräyksiin.

Viestejä
447
Sinänsä perusteltuja ajatuksia (ja erityisesti poikien salliminen tyttöjen mukaan mineissä on hyvin toivottavaa), mutta hieman mietityttää D:n muutokset. 3v3-pelissä juu pallokontaktit sinänsä voivat lisääntyä 4v4:ään verrattuna, mutta jos tähän asti tyypillinen D-porukka on ollut noin 6 pelaajan rinki, se tarkoittaa nyt että puolet porukasta odottaa vuoroaan kolmen pelatessa. Jos ringissä on enemmän pelaajia, kahden 3v3-joukkueen pyörittäminen on helposti paljon hankalampaa kuin yhden 6v6-joukkueen, jolloin vaarana on liian aikainen siirtyminen kuudella pelaamiseen ja pallokontaktien putoamiseen todella pieneen.

Toisaalta varmaan pointtina on saadakin porukkaa pelaamaan kuudella jo aikaisemmassa vaiheessa. Verkko nousee pojilla sitten laakista 24 senttiä D:n ja C:n välillä ilmeisesti...?
 
Viestejä
49
D-ikäisissä mahtaa käydä pallorallit kovin lyhyeksi. Riittää yksi hujoppi, joka vähänkään osaa lyödä, niin se kyllä takoo 2m verkolta kaikki pallot kenttään. 3vs3 pelissä ei ole etu- tai takapelaajia.
 
Viestejä
447
Se on mielestäni hyvä juttu jos peli motivoi hyökkäämään, en näe siinä niinkään ongelmaa. Mutta iso kynnys 3v3 ja 6v6 välillä voi olla ongelma.
 
Viestejä
8,750
"Tällöin siten myös torjunnan osalta opitaan jatkossa perustaidot paremmin jo ennen pituuskasvun alkua."
Eli siittiövaiheessa. 😉
Siinä käy siemensyöksyssä kuhina, kun hurjaan pituuskasvuun taipuvaiset ja motivoituneet ostavat kilvan menolippua pääteasemalle nimeltään munasolu. Sinällään valitettavaa, mutta hävinneiden siittiöiden kannalta hankittu oppi menee tavallaan hukkaan 😠😭😡😰
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös