Verkkovirhe

TV/netti näkyvyys

Viestejä
329
Kaikille ViaPlayn käyttäjille katseluvinkki. Supercoppa Italia eli Italian supercupin finaali Modena-Perugia ViaPlayllä tänään klo 19.00. Olen hämmentynyt että ViaPlay näyttää lentistä. Vahvistuu vain parhaana penkkiurheilijan lähetysten toimittajana tuo pulju jos sinne huippulentistäkin valikoimaan tulee....
Kiitos tästä tiedosta; olis muuten mennyt ohi.
Hyvä lisä päivän tarjontaan, kun Ruudussa luvatuista kuudesta pääsarjan pelistä taitaa tulla vain yksi tänään.
 
Viestejä
1,002
Salossa ja Pihtiputaalla on saatu fanikamerat kuntoon👍 Kangasala-Lentiskerho, joka ainakin itseäni kiinnostaisi mm. Heikkiniemen sisarusten kohtaamisen vuoksi ei tietenkään näy 😩
 
Viestejä
3,429
Varmasti tällä fanikamerajutullakin on joku siitä vastaava henkilö/henkilöt. Mielestäni olisi ihan asiaa tulla nyt suoraselkäisesti kertomaan mistä kenkä puristaa eikä vain pistää ylimalkaista pahoitteluviestiä kun hommat ei toimi. Kyllä ainakin minä ymmärrän asiat kun ne minulle suorasanaisesti kerrotaan eikä kierrellä ja kaarrella. Loppuisi meikäläiseltäkin tämä valitus kun kerrottaisiin mikä on vikana ja missä mennään asian tiimoilta tällä hetkellä

Olisko näin yt aikana vähän epäselvää kuka tästä vastaa?
 

Ana

"
Alustavan tiedon mukaan tulemme kuitenkin näyttämään alla olevat lentistapahtumat kaudella 2019/2020 & 2020/2021

- Supercoppa Semifinaalit & finaali
- Coppa Italia Semifinaalit & finaali
- Italian Volleyball League Semifinaalit & finaali"
"Pyritään jatkuvasti kyllä kasvattamaan meidän urheilutarjontaamme ja tuomaan eri lajeja "perus" jalkapallojen ja jääkiekkojen ohelle. Lentis-Niilon puolesta laitettu myös palautetta menemään, että lentopallosisältö olisi enemmän kuin tervetullutta valikoimaamme. Toivotaan siis, että sitä löytyy tulevaisuudessa rutkasti lisää.
😊
" Laitoin ViaPlaylle palautetta sos. median kautta ja tämmöistä vastausta sain sieltä. Muutkin palvelun käyttäjät pistäkää menemään sinne viestiä että lentistä lisää!
 
Viestejä
1,314
En liiton sivuilta löytänyt listaa europelipäivistä, niin nämä on raavittu CEVin sivuilta:
5.11. Lugano - Vampula
6.11. Soligorsk - VaLePa
14.11. VaLePa - Soligorsk
20.11. Vampula - Lugano
20.11. Lodz - Viesti
26.11. Viesti - Istanbul
4.12. Brno - Hämeenlinna
11.12. SaVo - ???
17.12. Hämeenlinna - Brno
 

Kodro16

Fanikamerat on näköjään sammuneet lopullisesti :) yksikään miesten liigaottelu ei viikonloppuna näy RUudusta, lukuun ottamatta Tiikerit - Hurmos, mutta sehän onkin eri juttu.

Harhaanjohtavien tai totuudenvastaisten tietojen antaminen on kielletty sekä markkinoinnissa että asiakassuhteessa, jos tiedot ovat omiaan johtamaan siihen, että kuluttaja tekee ostopäätöksen tai muun kulutushyödykkeeseen liittyvän päätöksen, jota hän ei ilman annettuja tietoja olisi tehnyt.

-Kuluttajaneuvonta
 
Viestejä
4,775
Fanikamerat on näköjään sammuneet lopullisesti :) yksikään miesten liigaottelu ei viikonloppuna näy RUudusta, lukuun ottamatta Tiikerit - Hurmos, mutta sehän onkin eri juttu.
Sehän tässä hommassa ikävää onkin kun ollaan ns.testivaiheessa(mistähän muuten johtuu?) niin ei pelejä laiteta Ruudun ohjelmatietoihin kun vasta muutama minuutti ennen ottelun alkua jos saadaan yhteydet pelittämään. Ei voi suunnitella omia menojaan jos haluaisi jonkun pelin nähdä kun sitä ei tiedä näkyykö vai ei.Raivostuttavaa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös