Verkkovirhe

TV/netti näkyvyys

Viestejä
2,543
tora kirjoitti:
UVV sanoi:
Tihrustin Hurrrikaani-Loimu matsia areenasta eilen ja kuvanlaatu oli parhaimmillaankin varsin vaatimatonta.
Mitenkäs muilla sporttilaisilla?

DNA:n 4G käytössä ja se jaksaa yleensä siirtää kahta Netflix-streamia yhtäaikaa. Eilen kokeilin nopeustestiä pitkällä erätauolla ja nopeudet olivat 13/6 (up/down)
Ihan ok. Ei ehkä täysin HD, mutta kyllä selvän sai. Itsellä 100/20 (Mbit/s) kiinteä yhteys ja kuva chromecastin kautta televisioon.
Kuitukaapelista SMART-TV aivan erinomainen kuvanlaatu, ainoastaan pitkän erätauon lopussa lähetys katkesi :). Peli ei vaan ollut kummoinenkaan varsinkaan Loimus osalta kahdessa ensimmäisessä erässä.
 
Viestejä
67
Minkäköhän takia noita pelejä ei pysty katsomaan jälkikäteen? Ei Tiikereiden eikä eilistä Hurrikaani peliä... Ja siis areenasta...
 
Viestejä
329
jouman kirjoitti: Minkäköhän takia noita pelejä ei pysty katsomaan jälkikäteen? Ei Tiikereiden eikä eilistä Hurrikaani peliä... Ja siis areenasta...
Ei tieto miksi ei Ylellä ole tallenne katsottavissa.
Lieneeköhän sopimus kysymyksiä.

Tiikeri peli nähtävissä täältä:
http://www.laola1.tv/en-at/video/2016-11-01-stroitel-minsk-tiikerit-kokkola-len

Ja Hurrikaani peli täältä(vaatii käyttäjätunnuksen):
http://www.fanseat.com/event/2672
 
Viestejä
720
laolalta pelit pystyy katsoon jälkilähetyksinä ja näitä ylen perseestä lähetyksiä ei tarvita :cheer: :evil:
 
Viestejä
720
noh nih ja viimenen näkyviin taas vai onko sensuroitu ylen toimesta ;) se meni sitten 3-1 kumpaisellekin europelimannni porukoille vieraissa B)
 
Viestejä
3,559
http://www.lekavolley.fi/uutiset/otteluennakko-leka-battle-ii

Kepit.tv tuloista puolet nuorten maajoukkueiden tukemiseen, osta peli vaikket katsoisikaan, tuet tulevaisuutta! ;)
 
Viestejä
10,895
Eilen Vantaa Ducksin livestriimiä välittäneeseen kameraan osui pallo ainakin kerran rikkoen samalla laturin johdon. Kamera tietysti kääntyy täräyksestä. Kuvaajamme Juha Jäntti on hoitaa livestriimiä. Juha päätehtävä on kuitenkin valokuvien ottaminen ja häneltä voi mennä pitkäkin aika, että ehtii hoitamaan kameran jälleen suoraksi. Kameran edessä penkeillä istuvat tilastomiehet, joilla on vipinää tilastojen tekemisessä. Porkkakoski on taas otteluraportin kimpussa ja lisäksi hoitaa Ylen suuntaan tekstiteeveen päivittämistä. Tämä informaationa niille, jotka joutuivat hetken katsomaan eilen selkäni hivelevää kaarta.
 
Viestejä
67
rike kirjoitti: laolalta pelit pystyy katsoon jälkilähetyksinä ja näitä ylen perseestä lähetyksiä ei tarvita :cheer: :evil:
Ok... No kerro missä se Hurrikaani - Loimu peli löytyy sieltä Laolalta?
 
Viestejä
1,766
Jos haluaa kepi-tv:stä katsoa Leka-battlea Sampoa vastaan, niin pitääkö ladata jokin ilmainen sovellus ennen kuin maksaa sen kympin - vai riittääkö pelkkä maksaminen nettipankin kautta? Sittenkö saa sen katselukoodin.

laittakaahan näkyviin viestini
 
Viestejä
418
Erillistä sovellusta ei tarvita. Selaimella näkee - kunhan on maksanut.
Koodi tulee maksun jälkeen näytölle sekä sähköpostiisi.
 
Viestejä
720
laola näyttää tännään taas hämeenlinnan pelin kunnon kuvalla ja selostuksella :) ja nää soomisarjojen pelithän näkyy jos viittii maksaa :cheer:
 
Viestejä
113
AkaaVolley - RaIsku2-ottelu myös YouTube-livelähetyksenä su 6.11 klo 20 alkaen!

https://www.youtube.com/watch?v=6ENqoVKd9XY
 
Viestejä
290
Leka - Sampo kepit.tv:ssä.

Täytyy sanoa, että ei lähetys ihan timanttia ole. Kuva pätkii ja on rakeinen varsinkin kun kuva siirtyy sivuttais suunnassa.

No näkeepähän ainakin pelin netistä, mutta jos tästä maksaa pitää 10€ niin toivoisi että lähetys toimii :pinch: :angry:
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös