Verkkovirhe

TV/netti näkyvyys

Viestejä
61
Koriksen harkkapelistä oli kyllä hyvä lähetys. Tuo vironpoikain lähetys myös teknisesti hieno toteutus, "hiukan" toista kuin Salosta miesten harkkapelistä.. Noh, eihän nyt vuoden ainoan pelin takia kannatakaan paukkuja laittaa lähetyksen tekoon :)
 
Viestejä
64
"Hyvin" oli taas urheilu osiossa tv:ssä lentopallo naisten osalta esillä. Kuitenkin kiitokset Eestin pojille hyvästä livestä.
 
Viestejä
1,563
Jaa, aika lähes jokaelokuiselle marmatukselle: Nyt on ilmestynyt Urheilulehden (IS) numero, jossa aiheena on kannen mukaan tennis. Niin, onhan se maailmanlaji sekin.

Tarkemmin katsottuani vielä: On siellä numero, jossa on aiheena ja seurana Liverpool. En tiedä, milloin nämä kaksi eri lehteä ovat ilmestyneet,

Mutta milloinkas talvikaudesta ilmestyy LENTOPALLON erikoisnumero?

Jään ja jäämme odottamaan ihmetyksellä! o_O
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1,326
Kirjoitetaan nyt tälle palstalle. Sydämelliset (myöhästyneet) onnittelut pyöreistä vuosista superselostaja tonif. Ilman Tonia lentopallon seuraaminen olisi paljon tylsempää. Jos K Rautiainen vetäisi teeveessä vielä ohjelmaa tupla tai kuitti niin Flinkenstain voittaisi pääpalkinnon aiheenaan suomalainen lentopallo. Kiitos Toni. Ja onnea.
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös