Verkkovirhe

TV/netti näkyvyys

Viestejä
8,615
Niko Huupponen parantaa kausi kaudelta Ruutuplussan lentopallo-ottelujen selostajana. Eilen Niko oli iskussa Akaa vs. Lakkapää ottelussa. Puhetta tulee ja suurin osa vahvaa asiaa. Kotiläksyt siis tehty. Lisäksi huumoria selostukseen sopii ja siihen on löytymässä nikomainen ote. Nikon selostustyylistä tulee mieleen, että olisi laitettu tehosekoittimeen Antero Viherkentän ja Mauri Myllymäen selostustyylit. Sitten olisi sekoitettu maksiteholla oikein kunnolla. Lopputuloksena tyyli, joka ainakin minua miellyttää. Tänään kaveri äänessä, kun ankat kohtaavat Ettan. Täytyy kuunnella jälkikäteen miten moottoriturpa selviää päivän taistosta.
 
Viestejä
379
Eilisen Ducs-Etta pelin kameran käyttäjä oli asiansa osaava.

Yleensä kuvaaja heiluttelee tiukalla zoomilla kameraa niin, että katsojan silmissä vilisee.
Kun aloitussyöttäjää kuvataan läheltä, heilautetaan pallon mukana zoom-kuvaa vastaanottopuolelle, niin mitään selkoa vastaanotosta ei tule.

Tämä kuvaaja osasi loitontaa kuvaa juuri sopivasti jotta pelin tapahtumat välittyivät hyvin.

Samoin selostus oli ainakin minun korviini asiantuntevaa ja hyvin taustat tuntevaa.

Vaikka näin ottelun paikanpäällä, niin tämänkertainen ottelun tuotos oli niin hyvin toteutettu, että tunsin saavani lisäarvoa siitä.

Välitin tiedon mieluisista tuntemuksistani myös Ruutu+:lle.
 
Viestejä
2,356
tv ssä käsistä ja/tai kiekkoo (maksuttomilla) ja netissä lentistä useimpi ottelu. Kännykästä nyt en kato, mutta 3 ruutua auki 😨 Miten teillä ja mikä jää paitsioon?
 
Viestejä
379
Yritin katsella Laolalta tuota LP Viestin ottelua Asterix Avo Bevereniä vastaan.

Mutta: aivan puupää kuvaaja oli tuossa pelissä. Tiukkaa zoomikuvaa kameraa heilutellen laidasta toiseen. Ei tuollaisella kuvaamisella saa pelistä mitään selvää, silmissä vaan vilisee.

No, näkyihän hyvin millaiset meikit syöttäjällä on ...
 
Viestejä
1,284
Ruutu+ näyttää tänään n. 20 lehetystä jääkiekosta
ja yhden lentopallomatsin! Loimaa-Kokkola.
Tässä taas yksi hyvä esimerkki lajin näkyvyydestä. Toisaalta päivän liigamatseista 50% näkyy! :p
 
Viestejä
1,531
Viestejä
45
Yhtä hyvin ne voisivat olla "ohjelmiston täytteeksi" hankittuja naisten mestaruusliigaa ja 1-sarjaa lentopallon puolelta. Kertoo jostain tämäkin että jääkendosta näytetään ko.sarjoja,ei muista lajeista
Niin voisivat ollakin.

Sen sijaan se vaatisi, että seurat ja liitto investoisivat kameroihin ja muuhun lähetystekniikkaan. Ne ovat toki halventuneet, mutta eivät ole ihan mitättömiä summia.

Lätkän puolella nämä investoinnit on haluttu tehty, samoin koriksessa.

Sanoma ei noiden sarjojen osalta ole maksanut mistään oikeuksista senttiäkään ja kaikki on seurojen ja liittojen vastuulla.
 
Ylös