Verkkovirhe

Tiikerit mestaruusliigassa 2017-2018

Status
Viestiketju on suljettu.
Viestejä
343
Kookkooolaaaan Tiiiikeeeeeeriiiit. Freeeeeedriiiiik Guuuustaaafssoooooooon!!!! On ihme venytttäjä tuo selostaja. Äänen saa koneelta pois, mutta sillon menee myös Ruudun selostus.
Sitkeetä porukkaa kokkolalaiset kun jaksavat käydä kuuntelemassa selostusta :evil: :woohoo:
 
Viestejä
127
Täydellinen peli Gustavssonilta. Siitä tuli piste jumbofinaalissa. Nyt on hakkuripeli kunnossa. Seuraavaksi pitää hankkia kaksi tai kolme yleispelaajaa.
Kun ne on hankittu Tiikerit saattaa jatkossa haastaa jopa Vantaa Ducksit.
 
Viestejä
5,741
Gustavsson pelasi hyvä pelin ja toi Tiikereille sen yhden pisteen. Pystyy toki vielä parempaankin peliin, ei mikään täydellinen peli kaverilta vielä, mutta erittäin hyvä peli ensimmäiseksi peliksi Tiikereissä!

Sitten on pakko sanoa, että Tiikereillä on tällä hetkellä yksi riittävän hyvä keskitorjuja ja se on Antti Leppälä. Nämä kaksi ulkomaalaista herraa ovat kyllä olleet erittäin huonoja. Hone Simon joutaisi lähtemään kyllä äkkiä pois, miehestä ei ole käytännössä juuri mitään hyötyä kentällä. Ofoha Uchenna omaa omaan silmään hyvän fysiikan ja hänellä olisi edellytykset pelata mestaruusliigassa hyvällä tasolla, mutta eipä ole sillä hyvällä tasolla vielä ollut juurikaan.

Yleispelaajat pelaa myös erittäin epävarmasti. Tuohon tarvittaisiin se yksi kova pallontappaja, niin joku muukin tekisi niitä pisteitä, kuin hakkuri.

En tiedä mistä apuja enää olisi saatavilla ja onko Tiikereillä niihin varaakaan. Ainut paikka on Kuortane, josta voisi pari nuorta poikaa koittaa hommata tuohon, vaikkakaan ne eivät varmasti mitään suurta muutosta ehkä tois.
 
Viestejä
367
Kyllähän Gustafsson toi hakkuripeliin ryhtiä, mutta ei tuo pelaaminen ollut mielestäni loistavaa, 20 pistettä Akaalle. Joissakin tilanteissa olisi tarvinnut vähän malttia, niin kuin muukin joukkue.

Suurin ero oli passaripelissä. Akaan passari Heino pelasi loistavasti, mutta niin ei voi sanoa Tiikereiden passareista. Hyväkään joukkue ei pärjää ilman hyvää passaria...
 
Viestejä
5,741
Karhu kirjoitti: Kyllähän Gustafsson toi hakkuripeliin ryhtiä, mutta ei tuo pelaaminen ollut mielestäni loistavaa, 20 pistettä Akaalle. Joissakin tilanteissa olisi tarvinnut vähän malttia, niin kuin muukin joukkue.

Suurin ero oli passaripelissä. Akaan passari Heino pelasi loistavasti, mutta niin ei voi sanoa Tiikereiden passareista. Hyväkään joukkue ei pärjää ilman hyvää passaria...
Tiikerit tarvitsee nopeasti Välimaan takaisin. On omasta mielestäni noista kolmesta se paras passari.
 
Viestejä
1,319
Karsea pettymys oli Akaa matsi. Nyt tehtiin loppukaudesta todella vaikea. Ducks, Akaa ja Isku olisi pitänyt ehdottomasti voittaa kotona 3-0 tai 3-1.

Vähän kyllä särähti omaan korvaan Nissin kommentit aftergame videossa kommentteina Gustavssonin debyyttiin.
"Siinä se on ero ammattimiehen kanssa ja sitte se mitä me touhutaan tuolla harjoituksissa.
Meidän pitää yksinkertaisesti löytää rotia ja tekemistä siihen meidän harjoituksiin.
Niin kuin minä sanoin äsken että myöskin minun pitää tässä kattoa vähän että minkälaisia asioita tehdään harjoituksissa.
Että nyt pitää alkaa jo se totinen työn tekeminen, että kyllä harkoituksissa saa hauskaa olla, mutta kyllä siellä tosissaan pitää tehä.
Ja fredric näytti tänä päivänä minkälainen on ammattimies kun se tulee kentälle."

Ja vielä:
"Toivottavasti Fredric tuo meille sinne harjoituksiin sen tekemisen meiningin."

Mitähän helkuttia siellä treenisalilla on sitten kesästä lähtien tehty? Kyllähän se totinen työ olisi pitännyt aloittaa reilu 3 kuukautta sitten.
Kun kauden alusta oli tiedossa, että altavastaajina liigaan lähdetään, niin kait se kova harjoittelu on ainoa tapa edes yrittää menestyä.
Valmentajanhan se tekemisen meiningin pitäisi tuoda, eikä minkään messiaan ruotsista.
 
Viestejä
5,741
Viime kausi ilmeisesti harjoituksissa löysäiltiin, ainakin osa ajasta, niin onko nyt sama meno? Ei Tiilikaisen aikaan varmaan ollut puhettakaan löysäilystä, ja kaikilla oli silti kivaa, ainakin veikkaisin näin.

Edelleenkin tässä vaiheessa helppo sanoa, ja en tiedä olisiko oikea ratkaisu edes, mutta pitäisikö nyt katsoa vähän Nissin tilannetta joukkueessa? Jos asia on niin, että Nissillä ei ole sellaista otetta joukkueeseen, että paiskisivat kovasti hommia harjoituksissa, niin ei se hyvältä kuulosta. Tiilikainen tuli aikanaan kokemattomana ja näytönhaluisena valmentajana, joka halusi näyttää osaamisensa, ja niinhän hän näyttikin. Seuraavaksi puikkoon samanlainen heppu, joka haluaa näyttää, että hän osaa asiansa. Mielellään myös uudenlainen valmentaja, eikä mikään vanhanliiton jörmy. Yhtään nyt väheksymättä vanhanliiton valmentajia.
 
Viestejä
23
Eilinen oli kyllä Määtän huonoin peli näistä 3 pelatusta kotipelistä, mutta ei peli siihen kaatunut.

Valitettavaa, että nämä meidän ulkomaankeskarit ovat melko heikkoja :(

Pahin ongelma silti on yp puolella kuten ennen kautta jo arveltiin! Ei kolmella tasapaksulla yp:llä kuuhun pääse :blink:

Seurajohto herätys!! Nyt on aika myöntää virheet joukkueen kasaamisessa ja katsoa onko mahdollista hommata se puuttuva yp!!!
 
Viestejä
2,548
taikeri kirjoitti: Eilinen oli kyllä Määtän huonoin peli näistä 3 pelatusta kotipelistä, mutta ei peli siihen kaatunut.

Valitettavaa, että nämä meidän ulkomaankeskarit ovat melko heikkoja :(

Pahin ongelma silti on yp puolella kuten ennen kautta jo arveltiin! Ei kolmella tasapaksulla yp:llä kuuhun pääse :blink:

Seurajohto herätys!! Nyt on aika myöntää virheet joukkueen kasaamisessa ja katsoa onko mahdollista hommata se puuttuva yp!!!
NIIn eivät ole sateentekijöitä keskarit, vaan kun pelataan noin vähän keskelle kuin eilen niin ei siinä voi pisteitäkään takoa. Kyllä Kalle Määttä pelasi todella huonosti vaan eipä ollut Jylhästä apua. Vastustaja passari pani 29 passia keskareille tuloksena 19 pistettä. Tulisipa Välimaa kuntoon.
 
Viestejä
23
Vaikee pelata keskeltä jos pallo ei nouse sille etäisyydelle verkosta ja toinen on sitten se, että vaikka välillä nousisi niin paha näille ulkomaan tuhnuille on passata kun eivät saa mitään aikaan! Ei muutako pahan mielen :D
 
Viestejä
2,548
taikeri kirjoitti: Vaikee pelata keskeltä jos pallo ei nouse sille etäisyydelle verkosta ja toinen on sitten se, että vaikka välillä nousisi niin paha näille ulkomaan tuhnuille on passata kun eivät saa mitään aikaan! Ei muutako pahan mielen :D
Onhan se noinkin, vaan kovin oli luettavaa ja epätarkka tuo passaaminen. Ikävintä oli, että passarin vaihdolla ei ollut mitään positiivsta vaikutusta. Pitää toki muistaa, että Määttä tuli apuun villistä sarjasta harjoittelu- ja pelitunutuma kokolailla puutteellista.
Kyllähän se pallo Uchennan käpästä aika vinhaan lähtee, kuen Osii Heino sai kokea. Joukkueen uusimiseen tuskin on varaa joten näillä mennään, tervehtyis tuo Välimaa pian.
 

Ryynäsen Topi

Kampushallin piti olla kotiareena. Kävihän Tiikerit sentään kaksi kertaa harjoittelemassa ennen peliä.

Akaalla ei ollut ensimmäistäkään harjoitusta. Tuli suoraan bussilla kotoapäin pelipaikalle. Kuitenkin ajoittain tuntui, niinkuin Akaa olisi kotijoukkue. Noin surkeasti ei Tiikerit ole koskaan pelannut Hollihaassa.

Moni asia mättää. Valmentaja voi kyllä katsoa peiliin... ja pitkään. Onkohan aika ajanut ohi?

Toinen huutava epäkohta on passipeli. Se oli Kampushallissa aivan luokatonta. Ei kaikkea voi laittaa yp- ja keskareiden piikkiin. Kyllä se epävarmuus iskee väkisin pelaajiin, kun passitaso heilahtelee sinne, tänne.

Gustavsson olisi ollut vielä parempi, jos passit olisivat olleet kohdillaan. On se muuten ihmejuttu, että viimeajat pelaamattomana ja vain kahdet harkat takanapäin ja silti ylivoimainen ykkönen. Ainoastaan libero Breilin pelaa ottelusta toiseen hyvällä asenteella ja tuloksella.

Parempi, että en kirjoita enään muuta. Voisi tulla painokelvotonta tekstiä.
 
Viestejä
44
Olisi hyvä tietää millä perustella seurajohto havitteli play off paikkaa ennen sarjan alkua tällä kokoonpanolla mikä on ollut tähän mennessä , totuus ollut ihan muuuta.

Saapa nähdä miten käy kun passari Välimaa kuntoutuu niin kuka muista passareista saa lopputilin , jos Määttä palailee entisten vuosien tasolleen niin tuskin Välimaa ainakaan parempi on , mielenkiintoista.
 
Viestejä
5,741
Gloria kirjoitti: Olisi hyvä tietää millä perustella seurajohto havitteli play off paikkaa ennen sarjan alkua tällä kokoonpanolla mikä on ollut tähän mennessä , totuus ollut ihan muuuta.

Saapa nähdä miten käy kun passari Välimaa kuntoutuu niin kuka muista passareista saa lopputilin , jos Määttä palailee entisten vuosien tasolleen niin tuskin Välimaa ainakaan parempi on , mielenkiintoista.
Mielenkiintoista kyllä nähdä, mitä tapahtuu, kun Välimaa palaa kentälle. Välimaa on kyllä tällä hetkellä se, kenen kannattaa antaa pelata, ihan jo tulevaisuuttakin ajatellen. Valitettavaa, mutta en usko että Lasse Jylhästä tulee koskaan kovinkaan hyvää passaria. :S Kyllähän hän liigassa voi pelata, mutta valitettavaa on, että taso on olla kakkospassarina, eikä siinäkään roolissa mikään järjin hyvä ole. Maisemanvaihdos voisi tehdä kaverille hyvää.
 
Viestejä
10,898
Eipä tuo Nissin osakaan kadehdittava ole. Hyvän lentopallon kaava oli kadehdittavan pitkään Tiikereiden hallussa. Kyllä Nissi varmaan mielellään tuota kaavaa valmennuksellisesti noudattaisi, mutta rosterista on tuskin enemmän nyhdettävissä. Hyvän lentopallon kaavaa Tiilikainen aikanaan säilytti Tiikereiden toimiston kassakaapissa. Kassakaapin autius asettaa myös Nissin työlle omat raadolliset realiteetit.
 
Viestejä
5,741
Einomies Porkkakoski kirjoitti: Eipä tuo Nissin osakaan kadehdittava ole. Hyvän lentopallon kaava oli kadehdittavan pitkään Tiikereiden hallussa. Kyllä Nissi varmaan mielellään tuota kaavaa valmennuksellisesti noudattaisi, mutta rosterista on tuskin enemmän nyhdettävissä. Hyvän lentopallon kaavaa Tiilikainen aikanaan säilytti Tiikereiden toimiston kassakaapissa. Kassakaapin autius asettaa myös Nissin työlle omat raadolliset realiteetit.
Tiikereillä oli Tiilikaisen aikaan sellaiset pelaajat, joka myös osittain mahdollisti pelata sitä hyvää lentopalloa. Ei tuossa joukkueessa ole sellaisia voimia, jotka pystyisivät pelata samaan tapaan palloa, kuin mitä Ojansivu & Kehoe akseli teki. Gustavsson toki hyvä, mutta kuitenkin. Myöskin jos joukkueessa on ollut ehkä liigan kaikkien aikojen paras libero, joka oli kuin toinen passari, mutta osasi sen lisäksi nostaa ja puolustaa äärettömän hyvin, ainakin liigan tasolle, niin se teki pelaamisesta huomattavan helpompaa. Mitään Breiliniltä pois ottamatta, nuori kaveri ja varmasti erittäin kova tulevaisuudessa, mutta ei ole vain hänelläkään samaa visiota jaella hyökkääjille passia.
 

Ryynäsen Topi

Kyllä varmaan osatotuus on tämäkin, mistä Einomies mainitsee. Se on kuitenkin vain osatotuus.

Kun sain nähdä monta vuotta harjoitussalilla Tiilikaisen johtamia harjoituksia on viime ja tämänvuotisen harjoituksen taso ja osaaminen kuin eri planeetalta. En viitsi sanoa, kumpaan suuntaan.

Tiilikaisen aikaan oli toki kovan luokan pelimiehiä, mitä nyt ei ole. Kuitenkin mm. junioripelaat nousivat Tommin harjoitusten aikana pitkillä harppauksilla eteenpäin. Harjoitusten tempo oli aivan eri tasolla. Tommin aikana ei harjoituksissa lorvittu. Tommilla on (oli) myös maaginen kyky pitää joukkueen henki hyvänä, ellei peräti erinomaisena.

Muutamat, silloiset junioripelaajat ovat valitettavasti menneet alaspäin osaamisessa ja laadussa Tommin lähdön jälkeen.
 
Viestejä
1,445
tora kirjoitti: Karsea pettymys oli Akaa matsi. Nyt tehtiin loppukaudesta todella vaikea. Ducks, Akaa ja Isku olisi pitänyt ehdottomasti voittaa kotona 3-0 tai 3-1.

Vähän kyllä särähti omaan korvaan Nissin kommentit aftergame videossa kommentteina Gustavssonin debyyttiin.
"Siinä se on ero ammattimiehen kanssa ja sitte se mitä me touhutaan tuolla harjoituksissa.
Meidän pitää yksinkertaisesti löytää rotia ja tekemistä siihen meidän harjoituksiin.
Niin kuin minä sanoin äsken että myöskin minun pitää tässä kattoa vähän että minkälaisia asioita tehdään harjoituksissa.
Että nyt pitää alkaa jo se totinen työn tekeminen, että kyllä harkoituksissa saa hauskaa olla, mutta kyllä siellä tosissaan pitää tehä.
Ja fredric näytti tänä päivänä minkälainen on ammattimies kun se tulee kentälle."

Ja vielä:
"Toivottavasti Fredric tuo meille sinne harjoituksiin sen tekemisen meiningin."

Mitähän helkuttia siellä treenisalilla on sitten kesästä lähtien tehty? Kyllähän se totinen työ olisi pitännyt aloittaa reilu 3 kuukautta sitten.
Kun kauden alusta oli tiedossa, että altavastaajina liigaan lähdetään, niin kait se kova harjoittelu on ainoa tapa edes yrittää menestyä.
Valmentajanhan se tekemisen meiningin pitäisi tuoda, eikä minkään messiaan ruotsista.
Ohhoh, onhan tosiaan lausunto. No, jospa se ratkaisu sieltä valmentajan peilistä löytyisi.
 
Viestejä
4,929
Katsoin myös tuon Nissin haastattelun Akaa-pelin jälkeen. Käsittämätöntä puhetta päävalmentajan suusta. Ylistetään uuden pelaajan asennetta ja ammattimaisuutta toisten pelaajien kustannuksella. Ei asioita noin kuulu hoidella!
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös