Verkkovirhe

Tiikerit mestaruusliigassa 2017-2018

Status
Viestiketju on suljettu.
fiftie kirjoitti:
El Loco sanoi:
Kassu sanoi:
Nissi taisi olla myös ainut vaihtoehto valmentajaksi viime kesänä.
Kokkolaan oli viime kesänä tarjolla laadukas modernin lentopallon ammattilainen, mutta kun mies halusi tuoda oman fysiikkavalmentajan ja harjoitella heinäkuussa niin se oli liikaa seuralle... :whistle:
Kukas tämä henkilö oli? Haluan lisätietoja, koska jos totta, niin on kyllä seura tehnyt huonon päätöksen.
Saatoi olla vaikka Kassu itse nimimerkkiähän on tuntenut kovasti mielenkiintoa Tiikereiden valmentajan tekemisiin pitemmän aikaa. Minä uskon, että seuran hallinto on tehnyt harkitun päätöksen jättäessään sopimuksen uusimatta. Kaikkea hyvää jatkoss Antin Tapiolle kuin Tiikereillekin!
 
mikko laurell kirjoitti: Uusi lumi on vanhan surma, sanoo!

Uskon, että tällä kaikella on tarkoituksensa ja ensi kaudella nähdään uusia vanhoja kasvoja parketilla.

Noin yleisesti ottaen, ei kannata lyödä lyötyä, sillä on se huominen vielä muuallakin kuin Kokkolassa.
Pikkusen valoa tähän kevääseen...
Joo eipä oo varaa kellään irvailla. Saattaa pian kolahtaa omaan nilkkaan. Vaikeuksia on enemmän ku lääkäri pystyy diagnosoimaan monellakin seuralla. Vahingonilo on tämän kansan luonteeseen sopivin ilon muoto mutta kun sattuu vahinko omalle kohdalle niin voi voi... Virheistä opikseen ja uutta matoo koukkuun.
 
Tiikereiden valmentajaksi Mikko Keski-Sipilä. Hienoa, rttä valmnetajakysymys ratkesi näin pian. Mikon muistamme pelaajna Tiikereiden nousussa ja ensimmäisessä mestaruusjoukkueessa. Mikko aikoo löytää uudelleen sen "hyvän lentopallon" reseptin :)
Yle Kokkola
27 min ·

Mikko Keskisipilä on Tiikereiden uusi päävalmentaja. Hän oli pelaajana voittamassa seuran ensimmäistä Suomen mestaruutta keväällä 2013. Keskisipilä on toiminut aikaisemmin kaksi vuotta Tiikereiden apuvalmentajana. Sopimus mallia 1+2 -vuotta. - Petri
Henkilön Yle Kokkola kuva.
 
Viestejä
1,537
No nyt on ainakin tuttu päävalmentaja Tiikereille! Toivottavasti Mikko saa pidettyä viime kauden joukkueesta tärkeimmät pelaajat, sekä saa hyviä vahvistuksia joukkueeseen, jotta mahdollisuus parempaan kauteen on luvassa, mitä nyt nähtiin.
 
Viestejä
1,537
Toivottavasti tosiaan runko saadaan nopeasti kasaan, ja harjoittelu aloitetaan hyvissä ajoin. Parempi aloittaa ajoissa, kuin myöhään. Oiskohan nuorten maajoukkueessa ketään pelaajaa, jonka Tiikerit voisi saada, ja kenestä olisi jo pelaamaan liigatasolla? Gustavsson ois kyllä loistava palanen, jos saataisiin jäämään, mutta voi olla aika hankala tehtävä toisaalta.
 
Viestejä
1,146
fiftie kirjoitti: Toivottavasti tosiaan runko saadaan nopeasti kasaan, ja harjoittelu aloitetaan hyvissä ajoin. Parempi aloittaa ajoissa, kuin myöhään. Oiskohan nuorten maajoukkueessa ketään pelaajaa, jonka Tiikerit voisi saada, ja kenestä olisi jo pelaamaan liigatasolla? Gustavsson ois kyllä loistava palanen, jos saataisiin jäämään, mutta voi olla aika hankala tehtävä toisaalta.
Eipä taida olla sateentekijää nuorten majussa, tai sitten ihan pienessä ajassa on tapahtunut ihmeitä. Siitä 210 senttisestä keskarista vois tulla jotain, kun pääsee aikuisten sekään palloilemaan
 
Viestejä
638
Laitetaan nyt tänne, koska ukko viimeksi Tiikereissä pelasi.
Gustavsson menossa Toyoda Gosein riveihin pelaamaan Kurowashiki All Japan Volleyball turnaukseen.
https://www.instagram.com/p/BhWzo5bFGun/?hl=fi&taken-by=freeedric
Olisikohan Kristiansson hommamassa kaveria Japaniin ensi kaudeksi.
 
Viestejä
638
Tiikereillä olisi Keparin (maalaisliiton aviisi) mukaan 9 sopimusta!
Itse en saa kasaan kuin 7.
Hmmmm? No, minähän en mitään tiedäkkään! :p:p
Eikös niitä 8 ole julkistettu? Lahdella taisi olla siltikin pidempi soppari. Montosen jatkouutisessa mainittiin, että Lahti on joukkueessa.

Määttä
Välimaa

Breilin

Lahti
Hänninen
Mäkinen

Montonen
Leppälä

Mutta silti aika ohuelta vielä näyttää.

Edit: Lankinen -> Välimaa
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
736
Eikös niitä 8 ole julkistettu? Lahdella taisi olla siltikin pidempi soppari. Montosen jatkouutisessa mainittiin, että Lahti on joukkueessa.

Määttä
Lankinen

Breilin

Lahti
Hänninen
Mäkinen

Montonen
Leppälä

Mutta silti aika ohuelta vielä näyttää.
Kukas tää Lankinen on Määtän alapuolella?
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös