Verkkovirhe

Tiikerit mestaruusliigassa 2014 - 2015

Viestejä
10,899
SenioriPassari kirjoitti:
Ana sanoi:
Haiskahtaa enempi siltä että Isku on pelannu kauen parhaan pelinsä ja Tiikeri on tullu peliin takit päällä josa ei oo nappeja eikä vetskaria.. Ja pelannu paskan matsin. Siitä yhteen summa niin taululla on tulos.

Ok, jos kerran näin on niin silloinhan tästä voi päätellä että Iskulla on suunta ylöspäin ja tikruilla alas.
Mutta ihmetyttää kovasti kun johtojoukkueisiin kuuluvan joukkueen peli on noin ailahtelevaista. Ja jos joukkueen menestys on vain yhden miehen varassa. Sanontahan kuuluu että ei sota yhtä miestä kaipaa mutta tämä sota tuntuu kaipaavan. Leluhan tekee väin työtään joten kai mies jaksaa palkkansa eteen pelata.

Tuskin mitään syytä pyörittää puukkoa haavassa. Varmasti fiksua pitkän kauden lepuuttaa avainpelaajaa. Ei kai kukaan mikään kone ole. Tärkeimmät pelit Tiikereillä vasta keväällä ja sarjapisteitä kuitenkin hyvin jo kasassa. Itselläni kohtuullisen kova usko Tiikereihin. Mestaruuttakin tyrkyllä.
 

Ana

http://livescore.dicode.fi/index.php?r=attachments/viewPdf&gameId=429 Tuosta tuo otteluraportti numeroitten osalta. Tiikereillähän oli alotuksesa 3 uutta miestä eiliseen Valepa matsiin. Lelu, Kihu ja Siirilä huilas. Tai Kihu pelas 3erän mutta eipä juurikaan vaikuttanu tulokseen. Joka tapauksesa oisin oottanu vähä tiukempaa matsia mutta Isku on pelannu varmaanki juuri sen kauen parhaansa ja Tiikerit huonosti. Sinänsä ymmärrän peluutuksen täysin kun pelitahti on aika kova ollu taas. Kova homma äijillä ottaa Valko-Venäjältä voitto. Se on meinaan muutamaa pykälää kovempi vastus mitä Isku ja varmaan sielä on vähä erillaiset peliolosuhteet muutenki.
 
Viestejä
19
Tappion jälkeen löytyy selityksiä. Pelin kesto noin 2 tuntia ja päivätyö tehty sekä palkka hankittu. Löytyy maailmasta ammatteja joissa ihminen joutuu paljon kovemmalle sekä fyysisesti että psyykkisesti jopa 12 tuntia töissa jotta saa tienattua leipää itselleen ja perheelleen. Tähän sopisi laulu: Ennen oli miehet rautaa, laivat oli puuta hiio hei, nykyään ovat miehet puuta laivat ovat rautaa ja niin eteenpäin.
 

Ana

Haiskahtaa että joku on ilmeisesti pelannu kyseisesä matsisa vierasjoukkueen suoraa 0-3 voittoa ja nyt sapettaa... Ja mitä selittelyä? Johan täsä on todettu että parempi joukkue voitti. Niin tosiaan. En muistanu sitä että pelaajien lepuuttaminen oli Tiikereillä kiellettyä kuten huomattiin viime kerralla kun oli Etelä-Suomen turnee äijillä.
 
Viestejä
19
Väärin haiskahtaa sillä tapana ei ole pelata paperilla eikä rahasta. Toivottavasti leppuuttaminen kannattaa pitkässä juoksussa sarjan edetessa. Mutta edelleenkin ihmetyttää jos joukkueen menestys on yhden miehen varassa.

Ana kirjoitti: Haiskahtaa että joku on ilmeisesti pelannu kyseisesä matsisa vierasjoukkueen suoraa 0-3 voittoa ja nyt sapettaa... Ja mitä selittelyä? Johan täsä on todettu että parempi joukkue voitti. Niin tosiaan. En muistanu sitä että pelaajien lepuuttaminen oli Tiikereillä kiellettyä kuten huomattiin viime kerralla kun oli Etelä-Suomen turnee äijillä.
 
Viestejä
117
Ana kirjoitti: Niin tosiaan. En muistanu sitä että pelaajien lepuuttaminen oli Tiikereillä kiellettyä kuten huomattiin viime kerralla kun oli Etelä-Suomen turnee äijillä.
Piti oikein tarkistaa. Loimu vei 3-2, Tiikereillä ykkösmiehistö kehissä. Seuraavana iltana Hurrikaani voitti 3-0, Hietanen ja Lelu pois.
 

Ana

Juuriki näin ja silloinkin oli seuraavalla viikolla Eurocup matsi. Ehkä sitä itekki jollain tasolla miettis tuommosesa tilanteesa ja otteluruuhkasa peluutusta mutta mistäpä minä mitään tiiän...
 
Viestejä
205
Keskitytäänköhän tässä jo liikaakin siihen yhden miehen varassa -korttiin, yhden pelin perusteella. Peliä näkemättömänä paha ottaa kantaa siihen miten "kakkoskokoonpanon" peluutus vaikutti tulokseen, mutta joka tapauksessa palautus maan pinnalle tuli ihan kunnolla eilisen jäljiltä, lieköhän jätkät vaan vähän leijuneet VaLePa-voitosta.
 
Viestejä
10,899
Toni Flinkin otsikkomankeli ei petä: "Isku riisui Tiikerit raidoistaan". Nisäkäsläppänä voi todeta, että raitojen jälkeen siinä on kai sitten leijona jäljellä.
 
Viestejä
105
Se ero on Valepan ja Tiikereiden lepuutuksella on, että Valepaa ei tee sitä pelin kustanuksella. Tällä kaudella Valepan "kakkosmiehistö" on voittanut kaikki pelit. Ykkösnyrkki on ottanut pataan kahdesti... Ja toki lepuutus on oikein joka joukkueelle. Onhan nämä raskaan työn raatajat kovilla työssään. Onhan duunareillakin 40h työviikon jälkeen kaksi päivää vapaata...
 

Ana

Kumpi lienee ollut sitte prioriteettinä valmennuksella tämän päivän pelisä.. Pelin kustannus vai pelaajien terveyden kustannus? Mene ja tiedä. Valepalla on onnistunu loistavasti kylläki ja heilä on laatua laidalla. Mäkisen Sakkesta kasvannu kovan luokan pelimies, mutta ei hänkään liene kasvanu sielä puolapuilla kuitenkaan..
 
Viestejä
149
Peli oli sellainen jota molemmat joukkueet tarvisiva,tietysti eri näkökulmasta katsottuna.

suomennettunahan tuo tarkoittaa sitä että isku sai tarvitsemiaan pisteitä ja Tiikerit sai lepuutettua avain pelaajiaan,sen Tiilikainen tunnusti ettei saanut motivoitua pelaajiaan oikeaan viiliksiin,että olisi voitu taistella sarjapisteistä.Lentopallolla ja onnella ei ole mitään tekemistä keskenään kommentoi Tiilikainen.Onneksi on joulu ovella ja silloin saadaan monenlaisia lahjoja.
 
Viestejä
22
Ei kaikki voi kulminoitua Leluun ja hakkuripeliin. Paikalla olleiden mukaan Tiikereiden peli kaatui nostopeliin, kertoohan se prosentitkin. Hietanen nauttii luottoa, mutta peliesitykset toista luokkaa. Isku on osoittanut kuinka nuoret pelaajat nostetaan esiin, antamalla peliaikaa ja vastuuta. Tässä Tiilikainen ei ole onnistunut.
 
Viestejä
154
Kyllähän valmentajalla on oikeus päättää peluutuksesta ja jättää avainmiehiä pois aloituksesta. Tiilikainen kokeili muita variaatioita kevättä ajatellen.
Se, mitä tuli selväksi oli, että Tiikerit tarvitsee tervettä Lelua. Muista ei korvaajaksi ole. Samoin huomattiin se, että vaikka kolmannessa erässä Tiikereiden vastaanotto parani selvästi, ei kentälle vaihdettu Kehoe pystynyt nostamaan joukkuetta erävoittoon. Päinvastoin Tikrujen hyökkäysprosentti laski dramaattisesti.
Kun tähän lisätään vielä joukkueen yleispelaajien vastaanotto-ongelmat, voi Tiilikainen jättää joulupukille seuraavanlaisen lahjalistan:
Yksi kova varahakkuri, yksi varmaan vastaanottoon pystyvä kovakätinen yleispelaaja ja yksi voittava ykköspassari.
 
Viestejä
283
B612 kirjoitti: Kyllähän valmentajalla on oikeus päättää peluutuksesta ja jättää avainmiehiä pois aloituksesta. Tiilikainen kokeili muita variaatioita kevättä ajatellen.
Se, mitä tuli selväksi oli, että Tiikerit tarvitsee tervettä Lelua. Muista ei korvaajaksi ole. Samoin huomattiin se, että vaikka kolmannessa erässä Tiikereiden vastaanotto parani selvästi, ei kentälle vaihdettu Kehoe pystynyt nostamaan joukkuetta erävoittoon. Päinvastoin Tikrujen hyökkäysprosentti laski dramaattisesti.
Kun tähän lisätään vielä joukkueen yleispelaajien vastaanotto-ongelmat, voi Tiilikainen jättää joulupukille seuraavanlaisen lahjalistan:
Yksi kova varahakkuri, yksi varmaan vastaanottoon pystyvä kovakätinen yleispelaaja ja yksi voittava ykköspassari.
Varahakkureita on olemassa kaksi, toinen pelaa tosin nyt yp:nä ja toinen on penkillä, kolme kovakätistä ja varmaan vastaanottoon pystyvää yp:tä on olemassa, voittava passari on olemassa. Jostain joululahjasta Tiilikainen huhuili, yhden miehen aukko ehkä on.
 
Viestejä
32
Tiikereillä ja Tiilikaisella tuntuu olevan aika paljon oikeuksia. Heikolta näyttää, jos parastaan panematta suostutaan häviämään ja valmentaja kertoo, että ei saa pelaajia motivoitua ja joukkueen peliä toimimaan. Jos tuolla materiaalilla ja siihen käytetyillä varoilla selvästi heikompaa joukkuetta vastaan jää kuitenkin nollille niin ei se peli parane uusien pelaajienkaan myötä.

Nämä 0-3 "yllätystappiot" voi myöskin jossain vaiheessa alkaa kiinnostamaan muitakin kuin lentopallopiirejä.
 
Viestejä
192
Ei tätä "joululahjaa" tarvitse sen kummemmin spekuloida. Kuten olen aikaisemmin todennut, Tiikerit hankkii vielä yhden yleispelaajan. Tämä on ihan kylmä fakta eikä mitään huhuilua tai arvailua. Alunperinhän tuon neljännen yp:n piti olla Jay Petty, mutta hänen kohdallaan asiat menivät niin kuin menivät.

Milloin tuo uusi yp on rosterissa, on eri asia. Jos tämä tosiaan on "joululahja", niin varmaan sitten tulevan viikon aikana asia selviää. Muuten menee uudenvuoden- tai loppiaislahjaksi... :)
 
Viestejä
70
Valko-Venäjä on rankinglistalla sijalla 52 ja pieni Suomi sijalla 17....
Kuitenkin Tiikerit Kokkolasta oli vastaantulija Valko-Venäläisiä vastaan.
Maajoukkueemme on kylläkin "supersuorittaja" ja omassa kastissaan palloilulajien joukkueista.
Esimerkiksi naisten maajoukkueella on miesten tasoisiin suorituksiin valovuosi matkaa.
Ainoa kansainvälistä tasoa tavoitteleva joukkue onkin jostain syystä LP-Salo.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös