Verkkovirhe

TIIKERIT 2013 - 2014

Viestejä
190
Ana kirjoitti: Mulla on käyttämätön ohtalamppu jos Kunnari tarvii valaistusta lisää hallliin.. Lattia on tosiaan paremmasa iskusa mitä viime keväänä. Sillon oli huono ja pelaajat siitä palautetta antoi mutta nyt on asiat sen osalta paremmin. Talkooväki oli teheny hienoa hommaa taas ja tere tulemast huomena pimeään, kylmään mutta meluisaan "Tiikeriluolaan"...
Niin joo ja meluisakin vielä!! On se kyllä surkee paikka tuo kokkolan jäähalli. :) :) ;) (vitsivitsi)

kun tulin ekaan peliin Tampere areenaan sisään niin tuli kyllä fiilis, että onpa täällä pimeetä. Kai se johtuu siitä kun on tottunut Vexven kirkkaisiin valoihin.

salit on kuitenkin molemmille samat, joten turhat kitinät pois.
 
Viestejä
432
Vesa kirjoitti:
jepjep sanoi:
ps. Varokaahan ensikaudella, RIENTO pöllyyttää molempia :evil:
Sen kun näkis. :lol:

No hei Vesa ! Onhan Tiikerit hävinnykki Riennolle :) Eikä Valepakaan oo ihan aina voittaja lähteny :D

Kaikki on mahdollista ja jos ei usko omiin niin kehenkä sitten ?
Saat tulla vielä näkemään Riennon tulemisen ja jokaisesta pelistä minkä Riento voittaa saat luvan tarjota pullaa kahvin kera mutta varaa rahaa paljon sillä niitä juodaan ja syödään paljon ensikaudella :D

Kaikkea hyvää ja parasta mahdollista lentopalloviihdettä Kokkolaan tänään(kin) :)
 
Viestejä
150
Einomies Porkkakoski kirjoitti: Tiilikaisen Tommi huomenna sopivassa paineessa. Uskon Tommin nostavan joukkueen tästä ahdingosta ja pelejä jatketaan vielä entisessä Tampereen mausoleumissa. Viimeisessä matsissa sitten otettaisiin jo todella miehistä mittaa ja finaali saisi arvoisensa päätöksen.

Tommihan otti lausunnoissaan tappion omaan piikkiinsä ja varmasti laatii kunnon sotataktiikan. Vaikka Ollia ei saisi kuriin, niin Oivasen Mikon tuhotyöt pitää estää, muuten peli päättyy huomenna kunnon pirskeisiin.
Joukkueiden pelitaidoissa ei ole suurta eroa. Sen ovat osoittaneet tähänastiset finaalipelit. Kokkolassa Tiikerit voitti 6 erää aika selvasti ja hävisi 2 selvästi.
Tiistaina Tampereella oli aika tasainen peli, jonka Valepa voitti 3-1. Tiikerit johti jokaista erää mutta Valepa tuli kolmessa erässä takaa ohi ja sai henkisen yliotteen. Keskiviikon pelissä tämä Valepan hurmio ja yliote näkyi ja Tiikeriä vietiin kuin pässiä narussa.

Tanään taistelu käydään aika lailla mentaalipuolella. Tiikerien puolesta puhuu voittamattomuus Jäähallissa. Valepalla on edelleen kotietu ja viime pelissä saatu henkinen yliote valttinaan.
Se, pystyykö Tiikerit nousemaan vielä kerran keskiviviikon nöyryytyksestä jää nähtäväksi. Se vaatii otteluun hyvän alun ja onnistumisia onnistumisten perään.:)
 
Viestejä
149
Toivotaan,ettei tuomarit halua pääroolia ottelussa en tiedä että ketä on tuomareina,toivottavasti eivät aiheuta omilla tuomioillaan kortteja pelaajille sehän on selvää että sitoutunut pelaaja reakoi välittömästi jos kokee ,että kärsinyt vääryyttä tuomioissa.olen sitämieltä,että Jos Kunnari laitetaan erikoisseurantaan,niin Tiikerit häviää---- Oivasselle jää vapaa verkko huseerata.

TOIVOTAAN;ETTÄ PAREMPI JOUKKUE VOITTAA JA KUNNIOITETAAN SITÄ ONNITTELU VIELÄ MOLEMMILLE JOUKKUEILLE
 
Viestejä
190
Aarni kirjoitti:

Tanään taistelu käydään aika lailla mentaalipuolella. Tiikerien puolesta puhuu voittamattomuus Jäähallissa. Valepalla on edelleen kotietu ja viime pelissä saatu henkinen yliote valttinaan.
Se, pystyykö Tiikerit nousemaan vielä kerran keskiviviikon nöyryytyksestä jää nähtäväksi. Se vaatii otteluun hyvän alun ja onnistumisia onnistumisten perään.:)
Aarnin kanssa samaa mieltä. Nyt alkaa oleen se vaihe sarjassa jossa korvien välin merkitys korostuu. Ketkä pystyy pelaamaan pelin pelinä ja unohtamaan pelin suuret panokset.

Pelin alun tärkeydestäkin olen samaa mieltä. Veikkaan, että Valepakin tulee ryminällä ekaan erään, yrittää ottaa siitä heti erävoiton ja näin lisätä painetta Tiikerileiriin.

Tässä alkaa itsekin olla jo ihan täpinöissä, aika tasan kolme tuntia ja sitten mennään!! Toivotaan, että nähdään sarjan paras peli ja parempi voittakoon.
 
Viestejä
1,528
Pikku hiljaaa kohti pimeää, kylmää Tiikeri-luolaa!

Olkoon tänään lentopallojumalat armollisia ja antavat meille hienon ottelun, jonka parempi voittakoon!
 
Viestejä
1,766
Mites Tiikerit veivät nyt VaLePaa II erässä kuin sitä keväisen kuuluisaa kuoriämpäriä?
Lopputulos: Tikrut voittoon 3-2 ???
 
Viestejä
1,766
Einomies Porkkakoski kirjoitti: Kunnari taitaa sittenkin päättää nämä kekkerit neljän erän jälkeen. Kunkku on kingi.
Olli ON tämän kauden LML-mestari!
Onnittelut

Onnittelut Tiikereille HOPPEESTA! Ei oo häppee!
 
Viestejä
3,043
Tikruille onnittelut hopeasta..vaikka nyt ei hyvältä tunnukkaan niin täytyy muistaa että hopea ei ole häpeä.
 
Viestejä
1,528
Onnea myös meidän puolelle!
Lentiskausi päättyi pienoiseen pettymykseen, mutta nyt alkaa mökkikausi! B)

mikko laurell kiittää ja kuittaa!

Palataan taas syksyllä asiaan!
 
Viestejä
1,503
Aarni kirjoitti: Tiistaina ja keskiviikkona jatketaan Tampereella ja Valepa lähtee peleihin ennakkosuosikkina huomioiden viime maanantain kotiottelun.

Tiikereillä on kuitenkin yksi etu puolellaan. Nimittäin Valepalla on aloituskuusikossaan 4 yli kolmekymppistä pelaajaa ja se ei voi olla näkymättä näin tiiviissä ottelusarjassa. Siitä oli jo merkkejä nähtävissä viikonloppuna Kokkolassa, ettei Venskillä, Eskolla ja kumppaneilla taso säilynyt koko aikaa vai johtuiko vieraskentästä. Tiikerien kaikki aloituksen miehet ovat alle kolmenkymmenen.
Katsotaan alkaako konkarien askel painaa? ;)
Ei ollut Kunnarin @ Co. iästä ja kokemuksesta suuremmin haittaa ratkaisupalloissa, ei myöskään Tiikereille hyötyä nuoruudesta. OP Ojansivu juoksi kovan kasisatasen tonniviidensadan kilpailussa, jäätävät kaksi erää. Ei pystynyt kuitenkaan lähes yksin kannattelemaan joukkuettaan voittoon asti. Kunnari osoitti jälleen olevansa Suomen ykköspelaaja, pää kestää kovissa paikoissa. Jos Ojansivun, Seppäsen ja Kermisen haaveet ulkomaankomennuksesta toteutuvat, on Tikruilla melkoinen haaste edessä vastaavantasoisen joukkueen kokoamisessa. Mitä tapahtuu Kokkolan lentopallohuumalle, onko kiima laskemaan päin?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös