Verkkovirhe

Suomen Cup 2018-19

Viestejä
2,091
#21
Ei ei ei ei. Juuri kuten Bora kirjoitti. Joulun aika on myös pelaajille ja valmentajille rauhoittumisen ja pienen levon aikaa.
Tietenkin tämä pitäisi aikatauluttaa (siis elkää miettikö tätä kautta), mutta kai pelaajat ovat urheilijoita, joiden pitäisi "hankkia elanto" omilla toimillaan (ja olisihan suurinosa joukkuieista joululomalla)?

Enemmän minä mietin olisiko yleisö valmis tähän tv/livenä ja täyttäisi katsomot? Eniten minua häiritsee cup viikonlopun "jatkuva" loppuottelupäivän siirtely joka myös vaikuttaa arvostukseen.

Jatkossa kaikki tietäisi, että Tapanina ratkaistaan Suomen Cup 😊😈
 
Viestejä
1,269
#22
Tänään tömähtää Turussa, pallo lattiaan. Cup-taisto huipentuu. Naisten puolella venäjän reissulta palannut (ja toivottavasti palutunut) kerho lienee ennakkosuosikki vaikka Orpo onkin vahvistunut. Miesten ottelussa on Hurrikaani noussut pienoiseksi ennakkosuosikiksi. Heino on saanut kapoisesta materiaalista hienosti tehot ulos. VaLePa kärvistelee arvo-otteluruuhkassa.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1,791
#25
Tiukka peli tulossa Valepan ja Hurrikaanin välillä. Hurrikaani ehkä pieni ennakkosuosikki, koska Valepan viimeksi voitti. Valepa kuitenkin varmasti todella hyvin latautunut tähän ja saattaa olla todella kova tänään. No, nähkäämme se illalla! Oispa aivan kaikki pelaajat täydessä kunnossa. Valitettavasti näin ei ole.
 
Viestejä
1,534
#33
Nyt ei ole sit Valepalla yhtään yp:aa vaihdossa jonka vois kentälle pistää kun Toimela pelasi jo Iskussa cupia aiemmin ja Kunun polvi ei kestä hyppyjä. Ainut on taas et Upi yp:ksi ja Greene hakkuriksi.Se voi olla edessä jos Sundberg ei ala saamaan kuolemaan palloja.
 
Ylös