Verkkovirhe

Suomalaiset seurajoukkueet maailmalla 2015-2016

Viestejä
13
tora sanoi:
Eikös se niin ollut, että jos ilman villiä korttia Suomi aikoo saada mestareiden liigan paikan, niin ainakin yhden joukkueen olisi päästävä eurocupeissa seuraavalle kierrokselle? Ja mieluiten VaLePa:n, koska CEV cupista saa enemmän ranking pisteitä.
3 maata pitäisi ohittaa listalla, eli ei ole kiinni pelkästään omasta tekemisestä jos nämäkin pärjää. Liitteenä nyt voimassa oleva lista. Systeemi saattaa muuttua. Nykyisessä systeemissä taisi mennä niin että maakohtaisesti parhaitten joukkueiden pisteet lasketaan mukaan taulukkoon sekä CEV että challenge cupista ja mestareiden liigasta. Voin muistaa väärinkin :p

Attached files
 
Viestejä
1,593
VaLePa on selvittänyt 18 tunnin menomatkan Kreikan Syrokseen. Viimeinen etappi tehtiin neljän tunnin laivamatkalla. Mikko Esko kertoi Aamulehdessä että isännät aloittivat "pelin" jo Ateenan satamassa ilmoittamalla valepalaisille että seuraava laiva on täynnä ja joukkue joutuu odottamaan ylimääräiset kolme tuntia. Pojat menivät kysymään lippuluukulta itse ja laivassa oli kuin olikin hyvin tilaa.

Kohta koitos alkaa ja on hyvä että saa Laolasta seurata mitä vielä tapahtuu. Tavaraa lentää kentälle; rajatuomarit vetävät härskisti kotiin tms "kreikkalaista vieraanvaraisuutta".

CEV:llä on menossa fair play- projekti. http://www.cev.lu/CEV-Area/CevCampaign.aspx Logossa lukee CEV-Fair Play Volleyball Way. Sopii hyvin kreikkalaisten touhuihin :whistle:
 
Viestejä
1,116
Onnittelut VaLePalle. Muistaako joku lajia kauemmin seurannut milloin viimeksi suomalainen miesjoukkue on päässyt näin pitkälle CEV cupissa (tai vastaavassa)? Taitaa Santa Sportin Top Teams Cupin neljännesvälieräpaikka melkein 10 vuoden takaa olla vastaava suoritus? Seuraavaksi näyttäisi romanialainen Volei Municipal ZALAU tulevan vastaan.
Harmittavasti Loimu ja Hurrikaani tipahtivat eilen Challenge Cupista.
 
Viestejä
2,265
tora kirjoitti: Onnittelut VaLePalle. Muistaako joku lajia kauemmin seurannut milloin viimeksi suomalainen miesjoukkue on päässyt näin pitkälle CEV cupissa (tai vastaavassa)? Taitaa Santa Sportin Top Teams Cupin neljännesvälieräpaikka melkein 10 vuoden takaa olla vastaava suoritus? Seuraavaksi näyttäisi romanialainen Volei Municipal ZALAU tulevan vastaan.
Harmittavasti Loimu ja Hurrikaani tipahtivat eilen Challenge Cupista.
Tuo romanialaisjoukkue on varmasti ihan sopiva vastustaja. joten Valepalla hyvät mahdollisuudet jatkoon. Seuraava vastustaja ei ilmeisestikään ole Surgut vaan joku Champion liigasta putoava joukkue.
Menestystä Valepalle!
 
Viestejä
670
Täytyy melkein sanoa että Kangasala päästi huonomman joukkueen jatkoon. Ukrainalaiset olivat täysin voimattomia kaksi viimeistä erää ja ottivat palloa torjunnasta varpaille. Mutta kultaisessa erässä sitten jännitys ilmeisesti vei tarkkuuden ja toi hätäilyn tilalle. Juzhni sai taas puolustamalla uskoa takaisin ja punnersi perussuorituksilla voittoon. Hieno suoritus kuitenkin muuten.
 
Viestejä
720
täytyy kyllä sanoa että nyt kun ehti katsoon tikrun pelin siperiaa vastaan alusta lähtien ja siihen asti kun kuva pysy kasassa ,elikkä ekan erän niin en ole kyllä tainnut koskaan nähdä yhtä hyvää lentistä suomalaiselta seurajoukkueelta mitä oli eka erä :) sitä täytyy vain pystyä pelaan koko peli läpi B) ja edelleenkin pitää pystyä puolustamaan ristikulmat koska kaikki huippujoukkueet lyö sinne :eek:hmy:
 
Viestejä
2,265
rike kirjoitti: täytyy kyllä sanoa että nyt kun ehti katsoon tikrun pelin siperiaa vastaan alusta lähtien ja siihen asti kun kuva pysy kasassa ,elikkä ekan erän niin en ole kyllä tainnut koskaan nähdä yhtä hyvää lentistä suomalaiselta seurajoukkueelta mitä oli eka erä :) sitä täytyy vain pystyä pelaan koko peli läpi B) ja edelleenkin pitää pystyä puolustamaan ristikulmat koska kaikki huippujoukkueet lyö sinne :eek:hmy:
Joo kyllä se oli ihan huippua, mutta tuo Surgutin raju syöttö- ja lyöntipeli oli vaan liian hyvää.
 
Viestejä
106
tora kirjoitti: Onnittelut VaLePalle. Muistaako joku lajia kauemmin seurannut milloin viimeksi suomalainen miesjoukkue on päässyt näin pitkälle CEV cupissa (tai vastaavassa)? Taitaa Santa Sportin Top Teams Cupin neljännesvälieräpaikka melkein 10 vuoden takaa olla vastaava suoritus? Seuraavaksi näyttäisi romanialainen Volei Municipal ZALAU tulevan vastaan.
Harmittavasti Loimu ja Hurrikaani tipahtivat eilen Challenge Cupista.
Pielaveden Sampo eteni cev- cupissa kahdeksan parhaan joukkoon vuosina 2007 ja 2008. Tippui jatkosta noiden vuosien mestareita vastaan käydyissä ottelupareissa.
 
Viestejä
1,593
CEV-cup finaalissa VaLePan pudottanut Berlin RV ja Tiikerit pudottanut Gazprom-Ugra Surgut. Nyt vois puhua huonosta arpaonnesta.
 
Viestejä
777
waltsu kirjoitti: CEV-cup finaalissa VaLePan pudottanut Berlin RV ja Tiikerit pudottanut Gazprom-Ugra Surgut. Nyt vois puhua huonosta arpaonnesta.
Joo ei ollut mikään turha joukkue tuo surgutti.. Tiikereillä miltein huonoin mahdollinen arpaonni. Suottaapi olla että surgut vie finaalin, täytynee katsoa kyllä peli livenä.
 
Viestejä
178
Tarkottaako tää nyt sitä että moraalinen finaali käytiin Valepan ja Berliinin välillä?! :evil: :evil: Koska tämä Kokkolalaisten hypettämä Surgut oli melkonen vastaantulija Berliinin porukkaa vastaan, jonka siis valepa peittosi mennen tullen kotonansa... millais Tiikereillä kävi ton Surgutin kans?? :evil: :evil: :evil:
 

Ana

http://www.cev.lu/Competition-Area/MatchPage.aspx?mID=27951&ID=880 Tiukka vääntöhän sielä on ollu Berliinin ja Surgun välillä. Suomen jengeistä Valepa oli eurokentillä kovin. Sitä on turha miettiä kenenkään.
 
Viestejä
777
Moshfet kirjoitti: Tarkottaako tää nyt sitä että moraalinen finaali käytiin Valepan ja Berliinin välillä?! :evil: :evil: Koska tämä Kokkolalaisten hypettämä Surgut oli melkonen vastaantulija Berliinin porukkaa vastaan, jonka siis valepa peittosi mennen tullen kotonansa... millais Tiikereillä kävi ton Surgutin kans?? :evil: :evil: :evil:
Nyt lyö niin nollia että huhhuh. Olisko ollu eka osaottelu?

No se on taas Hurrikaani Tiikerit finaali ja Vammalassa voidaa muistella kauden kohokohtaa kuinka kivat pelit olivatkaan välierät ja tunnelma niin suurenmoisen huikea ;)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös