Verkkovirhe

Savo Volley 2023-2024

Viestejä
3,025
Savon pelaajat oli viimekauden alkaessa surkeassa kunnossa ja se on suurimmaksi osaksi valmentajan syytä, toki myös pelaajilla on iso vastuu. Sitten tuli otteluruuhka, ei voinut olla yllätys, joukkue surkeassa kunnossa, loukkaantumiset (usein yhteys huonoon fysiikkaan), toipuminen vammoista kesää pitkään. Valmentaja selittää tapahtumia huonolla tuurilla, haukkuu otteluohjelman, sarjajärjestelmän, muut seurat kun eivät pysty ottelusiirtoihin sen sijaan että olisi katsonut peiliin. Nyt tuli avauduttua mutta ei sen vuoksi että toivoisin Savolle pahaa vaan päinvastoin.🤭
Ehkäpä ei ihan kaikkea voi noistakaan valmentajan piikiin.
Kuitenkin valmensi joukkueen pronssille. Se että joukkueesta on jopa molemmat passarit saikulla tuskin päävalmentajan syytä, passarivalmentaja joutui Loimaan ottelussa itse kentälle ihan hyvin pelasikin.
Juuri äsken joku sanoi että hymiöllä arvostella saa, arvostella asiallisesti saa ilman hymiöitäkin.
 
Viestejä
72
Dolen tyyli valmentajana herättää monissa reaktioita suuntaan taikka toiseen, mutta jos katsoo mennyttä kautta, niin olihan se melko taistelupronssi loppupeleissä ja siitä nostan hattua.

Hänen piikkiin voi tietenkin joitain asioita laittaa, mutta en ihan nuin paljoa kuitenkaan mitä yllä oleva sanoi. Ja eiköhän hän itsekin tiedä omat mokansa, varmasti yksi itsekriittisin valmentaja koko sarjassa ja antaa sen kyllä näkyä myös ulospäin.

Luulen, että nyt on luvassa toisenlainen kausi johon myös joukkue valmistautuu hyvin, eikä loukkaantumissuma iske samantien.

Toisinaan tulee vain kausia joukkueille, että mikään ei oikein mene suunnitelmien mukaan loukkaantumisten tai vaikka lentoyhtiöiden puolesta, ja kyllähän se laittaa rassaamaan kenet vain päävalmentajanakin, varsinkin ne jotka elävät niin täysillä mukana toiminnassa.

Mielenkiinnolla seuraan kyllä mitä Savo Volley saa aikaiseksi nyt alkavalla kaudella. Potentiaalia on ja paljon.
 
Viestejä
1,501
Kevin Rodriguez passari
Arttu Lehtimäki passari
Tommi Siirilä keskitorjuja
Jacub Kovacs keskitorjuja
Peteri Härkönen keskitorjuja
Michael Michelau yleispelaaja
Alvi Shurdi yleispelaaja
Joonas Jokela hakkuri
 
Viestejä
5,703
Kevin Rodriguez passari
Arttu Lehtimäki passari
Tommi Siirilä keskitorjuja
Jacub Kovacs keskitorjuja
Peteri Härkönen keskitorjuja
Michael Michelau yleispelaaja
Alvi Shurdi yleispelaaja
Joonas Jokela hakkuri
Voipi olla, että kaivavat jostain vielä yleispelaajan avaukseen.
 
Viestejä
11
Tänään julkaistaan libero rasinperä tai hakkarainen kumpikin laatu liberoita. Vielä yksi laadukas yp ja rasteri kuntoon niin alkaa näyttää tosi hyvältä
 
Viestejä
11
Oikeassa olet kova yp ja Siltala tietää sen jos kultaa meinataan tavoitella mutta hyvältä tuo joukkue näyttää libero on varmasti jo hankittu
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös