Verkkovirhe

Särkät Volley

Viestejä
10,895
Komppaan täysin Lokkijoonatania. MuurLen tarina on hyvä esimerkki miten voi käydä. Siellähän sovellettiin neutronipommi menetelmää. Mestaruusliiga-kauden jälkeen katosi niin pelaajat kuin koko seurakin maailmankartalta. Nyt olisi mahdollisuus tehdä ryhtiliike ja katsoa LiigaSärkkien liigakelpoisuus niin suurennuslasilla kuin tehokkaalla kommandohenkisellä talousiskulla. Sekin jo kertoo osaltaan jotain, että viime kauden joukkueesta ei taida olla jäljellä kuin hikiset pelisukat.

Ymmärtäisin jos kyseessä olisi valtava paikkakuntaa ja sen junnutyötä kannatteleva hurmos, jossa oman seutukunnan pojat jo olisivat murtautumassa maajoukkueisiin ja katsomot pullistelisivat niin katsojia kuin varakkaita V.I.P -vieraita. WorldofVolleyn kirjoitus viestii ja toimii osaltaan "markkinointina" kansainvälisille pelikentille. Siellä tuskin agentit ja pelaajat ihan ensimmäiseksi ovat vääntämässä Kalajoen suuntanumeroa.
 
Viestejä
35
Alkuperäinen ja orginaali emäseura särkät volley tekee HTTn mukaan uutta nousua, uutisia luvassa piakkoin. Liigassa liigalisenssin vuokrauksen myötä surkean kauden pelannut liigasärkät ei toiminnallaan vakuuta. Kysyin seuran FB sivuilta varsin asiallisesti omasta mielestä kohtuullista informaatiota, seurauksena estot sivulle ja sensuuri kirjoituksen poiston myötä. No, internet aikana innokkaan fanin kyselyitä ei kannata käsitellä näin. Ohessa kuvankaappaus. Innolla odotan itse emäseuran tulevaa kautta, junnutoiminta on virkeytynyt ja itse olen vetänyt n. 20 hengen nuorten kuntolentopalloryhmää kahden vuoden ajan, ja pientä buumia on pikkukylällä havaittu! Eteenpäin! B)

Attached files
 
Viestejä
98
shannin kirjoitti: Alkuperäinen ja orginaali emäseura särkät volley tekee HTTn mukaan uutta nousua, uutisia luvassa piakkoin. Liigassa liigalisenssin vuokrauksen myötä surkean kauden pelannut liigasärkät ei toiminnallaan vakuuta. Kysyin seuran FB sivuilta varsin asiallisesti omasta mielestä kohtuullista informaatiota, seurauksena estot sivulle ja sensuuri kirjoituksen poiston myötä. No, internet aikana innokkaan fanin kyselyitä ei kannata käsitellä näin. Ohessa kuvankaappaus. Innolla odotan itse emäseuran tulevaa kautta, junnutoiminta on virkeytynyt ja itse olen vetänyt n. 20 hengen nuorten kuntolentopalloryhmää kahden vuoden ajan, ja pientä buumia on pikkukylällä havaittu! Eteenpäin! B)
Ei hätää, kaikki kunnossa:
https://www.facebook.com/1507306959498503/photos/pcb.1635738103322054/1635737933322071/?type=1&theater
 
Viestejä
10,895
Eiköhän tuolla fläppitaulun sivulla liigalisenssi ole irronnut. Vakuuttavaa. Ja mitä sitä turhaan somessa vastailemaan fanin kyselyihin. Eikö riitä, että some mainitaan fläppitaululla. Tussivakuuttelujen seassa on mainintana myös huippuorganisaatio. Emäseurahan on usein joutunut palaamaan lajin pariin, jos vuokraus ei ole mennyt nappiin. FC Honka Espoossa on jalkapallon puolella yksi esimerkki.
 

Ana

Joo... Se on jännä homma että asiallinen tiedustelu seuran tilanteesta aiheuttaa bännit sivuille. Allekirjoittanut on myös sillä bännilistalla. Ja nuista kuvakaappauksista voinen todeta että muutama ihan "mielenkiintonen" löytyy mutta herrasmiehenä pidän ne pois julkisuudesta. Sanoisin että tulevasta kaudesta kannattais tehä reality tv-sarja... Ois meinaan varmasti aika jäätävää settiä...
 
Viestejä
1,766
Ana kirjoitti: Joo... Se on jännä homma että asiallinen tiedustelu seuran tilanteesta aiheuttaa bännit sivuille. Allekirjoittanut on myös sillä bännilistalla. Ja nuista kuvakaappauksista voinen todeta että muutama ihan "mielenkiintonen" löytyy mutta herrasmiehenä pidän ne pois julkisuudesta. Sanoisin että tulevasta kaudesta kannattais tehä reality tv-sarja... Ois meinaan varmasti aika jäätävää settiä...
Juupa, kyllä minäkin arvostelin tuosta heidän tiedottamisestaan, tai siis tiedottamatta jättämisestään.
Pitäiskö oikein alkaa kilpailu siitä, kuinka moni saa kiellon sivuille?
Toivois oikein vilkasta osanottoa. Itse en ole-vielä- saanut kieltoa sivuille, mutta toivossa voisi elää. Vai pidetäänkö tää lentis herrasmiesten ja arvon ladyjen lajina?

Oli miten oli, joku roti seuroillakin tulee olla, oli sitten somesta tai kokonaisuutena kannattajista ja sponsoreistakin kyse.
Vaikka olisi minulla firma tai muuten rahaa, kysyisin varmaan kaksi kertaa itseltäni, upottaisinko tuohon ruljanssiin kauheesti rahaa.
 
Viestejä
25
https://www.facebook.com/pages/LiigaS%C3%A4rk%C3%A4t-Volleyball/1507306959498503 käykääpä kysymässä tuolta seuran tilanteesta....bannit tulee sekunneissa :whistle: mulla myös bannit,vaikken edes ole mitään juurikaan kysynyt :woohoo:
 
Viestejä
843
Ei hätää, kaikki kunnossa:
https://www.facebook.com/1507306959498503/photos/pcb.1635738103322054/1635737933322071/?type=1&theater[/quote]
Mahtaako olla Särkkien turinoita. Taisi olla liigaristeilyllä samankaltaiset tekstit ryhmätyössä. Illegal copypaste ???
 
Viestejä
10,895
Särkät Volley on osa laajempaa lentopallon imagoa. Minusta viime kauden jälkeen pelin voisi hyvinkin puhaltaa poikki. Liigalisenssihakemus kovaan syyniin ja myös osakeyhtiön tilinpäätös suurennuslasin alle. Seuran noudattamat arvot ja toimintamallit tarkasteluun. En ole ihan varma tarvitseeko suomalainen lentopallo seuraa Mestaruusliigatasolle, jonka homma toimii muiden noudattamien arvojen mukaan vain fläppitaululla.
 
Viestejä
192
Tapaus LiigaSärkät/Särkät Volley kertoo osaltaan suomalaisen lentopallon paradoksista. Maajoukkue on ollut vuosikaudet sekä menestyvä että suuren yleisön kiinnostuksen kohteena. Liigassa sen sijaan läheskään kaikki ei ole kunnossa.

Yleisen eurooppalaisen taloustilanteen vuoksi - kun hyviä/järkeviä diilejä on niukasti tarjolla ulkomailta - ilahduttavan moni maajoukkuepelaaja on nähty kotoisessa liigassa. Mestaruusliigan kärjen tason on ollut parin, kolmen viime kauden aikana todennäköisesti kovempi kuin koskaan.

Mutta, mutta. Sitten tulevat ongelmat. Mestaruusliigan kärkijoukkueiden ja häntäpään valvojien tasoero on huima. Toki hänniltä voi nousta nopeastikin. Senhän vaikkapa Tiikerit osoitti kehnon debyyttikautensa jälkeen.

Mikään ei kuitenkaan viittaa yhtään millään tavalla siihen, että Mr. Ramdoon LiigaSärkät nousisi yhtään mihinkään. Aivan käsittämätöntä, että maan pääsarjassa roikotetaan edelleen - kaksi kuukautta ennen sarja-avausta! - joukkuetta, joka ei ole julkistanut yhtään pelaajasopimusta. Huolestuttavaa olisi, jos diilejä olisi tässä vaiheessa vaikkapa vain 3-4, mutta kun yleisesti tiedossa olevia on nolla, zero.

Liigan toiminnanjohtaja Jussi Jokiselle tämäkin tilanne tuntuu kuitenkin kelpaavan. Näin Jokinen suljunmuljuili Keskipohjanmaan jutussa vajaa kaksi viikkoa sitten (8.7.):

Jokinen sai kaiken haluamansa

Voi herran pieksut, Jokinen sai "kaiken haluamansa"! Mitähän liigan tirehtööri oikein halusi tehdessään yhden miehen luokkaretken Kalajoelle??? Luultavasti toiveet eivät aivan taivaankantta tavoitelleet.

Ainoa tällä hetkellä selvä asia on se, että LiigaSärkkien tapainen "organisaatio" maan pääsarjassa tekee hallaa koko lajille. Käsityskyvyn ulkopuolella on myös syy, minkä takia yksikään merkittävä yhteistyökumppani tällaiseen kelkkaan enää lähtisi.

No mutta, onhan LiigaSärkillä sentään mahtava suunnitelma viedä liigapelejä naapurikuntiin. Esimerkiksi Pyhäjoelle, jossa on pelikenttä. Ainoa puuttuva palanen Fennovoima-pitäjässä on katsomo... Vaan jospa Rosatom sellaisen hoitelee. Varmaan Moskovan suuntaankin on Kalajoelta oltu yhteyksissä.

Selvää on, että jos Jokinen et co. olisivat viheltäneet pelin poikki, Kalajoelta olisi otettu erinäisiä puhelinyhteyksiä, joissa olisi mahdollisesti viitattu jopa juridisiin aspekteihin.

Senpä vuoksi Mestaruusliigassa on päätetty valita ns. pienimmän riesan tie ja salaa toivotaan ongelman hoituvan itsestään. Siis niin, että LiigaSärkät ei yksinkertaisesti saa kasattua joukkuetta. Sen vuoksi, että siltä puuttuu rahaa tai pelaajia - todennäköisesti molempia.

Antaako tämä kuvan jämäkästä ja johdonmukaisesta toiminnasta Mestaruusliigan johdossa? Kysymys on retorinen sen vuoksi, että vastaus on kaikille lentopalloa seuraaville niin valitettavan ilmeinen.
 
Viestejä
1,099
Eiköhän Jokisenkin huoli ole että mistä yleensä kohta löytyy mestaruusliigaan joukkueita kun jokaisen seuran taloustilanne on se mikä on. Eikä näiden kärkijoukkueidenkaan taloussuunnittelu ole aivan nappiin mennyt. Maajoukkuepelaajat Sammelvuon avustukselle ovat kuppaamassa muutamat seurat kuiviin eikä kuitenkaan eurocupeissa menestystä. Mestaruudella ei päästä enää edes nollatulokseen. Kilpavarustelun ja mestareidenliigaunelmien vuoksi lisää ruumiita on tulossa. Mestaruusliigalla ei ole varaa tiputtaa ketään pois jos jollain seuralla on vähänkään halukkuutta olla mukana.

Vähän omituiselta tuntuu myös että Kokkolassa ollaan huolestuneita muiden tekemisistä vaikka omakin seura on ollut jo pidemmän aikaa heikossa hapessa. Eihän tiikeritkään saa pelaajia enää muualta kuin Japanista tai Venezuelasta.
 
Viestejä
1,503
Tämä liigan ja LiigaSärkkien vatulointi hankaloittaa monen seuran ensi kauden suunnittelua, kun miesten liigan joukkuemäärä ja otteluohjelma on edelleen auki ja vahvistamatta. Monet seurat kamppailevat esimerkiki salivuorojen osalta muiden palloilulajien kanssa, pelivuoroja ja matkoja pitäisi järjestellä ja sarja alkaa olla uhkaavan lähellä. Lentopallo ei ole ensimmäistä kertaa hankalassa tilanteessa, jossa muiden lajien sarjaohjelmat ovat olleet kunnossa huomattavasti aikaisemmin ja salivaraukset kunnossa.

Muutama vuosi sitten tuli tarpeellinen seurojen auditointi käyttöön ja esim. Piivolley joutui luovuttamaan sarjapaikkansa auditoinnin jälkeen. Nyt on kuri pahasti karannut, auditointi kyllä tehdään mutta toteutetaan löysästi.
 
Viestejä
16
spiker kirjoitti:

Yleisen eurooppalaisen taloustilanteen vuoksi - kun hyviä/järkeviä diilejä on niukasti tarjolla ulkomailta - ilhaduttavan moni maajoukkuepelaaja on nähty kotoisessa liigassa. Mestaruusliigan kärjen tason on ollut parin, kolmen viime kauden aikana todennäköisesti kovempi kuin koskaan.

Jokinen sai kaiken haluamansa
"– Minä teen vain selvityksiä, en ole liigassa päättävä ihminen. Mutta yhteenvetona voin todeta Kalajoen käynnistä, että mitään yllättävää ei ilmennyt."
Tuo JJ:n kommenttihan kertoo kaiken olennaisen. Täällä spekuloijat ovat aivan oikeassa. :evil:
 
Viestejä
43
Hyvin outoa näin ulkopuolisin silmin katsottuna että mestaruusliigassa saa olla joukkue joka ei toimi sarjan edellyttävällä tasolla. Tietyt kriteerit täytyy olla, enkä usko että tämä seura tällä hetkellä niitä kovin monta täyttää.

Mielestäni positiivinen asia ensi kaudeksi on että ulkomaalaisten pelaajien määrä poistettiin. Tuo ehdottomasti sarjalle tasoa = viihdettä katsojille. Tietenkin erot kärki- ja häntäpään joukkueiden välille kasvaa, koska talous.

Särkkien tirehtööri on tunnettu kontakteista ulkomaille, mutta sekään ei taida enään kohta auttaa kun muistetaan tapaus Hilarius. Lisäksi tämä salailu ja organisaation puute ei ole mielestäni Suomen lentopallolle se halutuin tilanne. Varmasti on monia muita kaupunkeja ja joukkueita, jotka hoitaisivat tilanteen paremmin?

Tämä on vain mielipiteeni, mutta mielestäni asiaan täytyy jonkun puuttua jos tällä kaudella asioissa ei mennä eteenpäin! :huh:
 
Viestejä
10,895
PassariLiberoHakkuri kirjoitti:
aarre sanoi:
Jr- sanoi:
Kaipaamaan jäivät?
Ja muistoa kunnioittaen.

Onko jotain virallisia uutisia?
Ja jos on, niin missä?

nimimerkki: "otanko kukkakimpun vai ohdakekimpun?"

Onko Jr:llä jotain salaista tietoa, joka kohta pulpahtaa julkisuuteen? Kaipaamaan jäivät kielii muistokirjoituksesta tai jopa "kuolinilmoituksesta".
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös