Verkkovirhe

Särkät Volley

Ana

Voitto ja keskustelupalsta vain on hiljainen..... Nyt ilmeisesti oli onnistuttu kautta linjan...
 
Viestejä
3,448
Ana kirjoitti: Voitto ja keskustelupalsta vain on hiljainen..... Nyt ilmeisesti oli onnistuttu kautta linjan...
hiljaista ois näillä palstoilla, jos kirjoittelua ois vain silloin kun särkät voittaa :cheer:
 
Viestejä
1,766
peltsi kirjoitti: mitä sarjaa Särkät volley pelaa. :whistle:
Enhän minä tietenkään ihan varma ole asiasta, mutta tarkista jostain lentopalloblogista tai vaikka jostain sarjataulukosta.
Uskoisin, että yksi joukkue pelaa miesteen Lentopallon Mestaruusliigassa.
Tämä nyt on tietysti ihan arvailua vaan.
Joskus pelaa, joskus taas sitten ei, vai? ;) :p
 
Viestejä
36
Näyttää että on joukkue oppinut tekemään niinkuin valmentaja käskee, ku siitä on ollu kiinni koko kauden. Mitteepä tuota sen kummemmin anaalisoimaan. :pinch:
 
Viestejä
453
palsta olisi myös hiljainen mikäli seuran nykyinen nokkamies olisi vähemmän tunteita herättävä.
 
Viestejä
35
peltsi kirjoitti: Särkät volley on kuitenkin ihan eri asia kuin LiigaSärkät :p
Jep, on täysin eri asia. Nimittäin Särkät Volleyn voimalla noustiin mestaruusliigaan ja LiigaSärkkien otteilla sieltä tullaan ropisten alas. Ihmeellistä sinänsä, kun valmennukseenkin panostettu tälle kaudelle tuplasti viimekauteen nähden. B)
 
Viestejä
13
Peli kuitenkin parantunut loppukauttakohti, mikä on hyvä merkki. Tänään 3-1 tappio Lekalle vieraissa, mutta tiukkaa näyttää olleen. Pelimiesten kevät alkaa. Innolla odotetaan karsintoja ja vastaan tulee kyllä kovia 1-sarjan porukoita, kuka sitten lieneekään se, jolle Liiga-Särkät osuu.Sen aika näyttää.
 
Viestejä
36
No huh huh mitä aloituskuusikkojen ja vaihtojen ilotulitusta jälleen! Tässä tapauksessa Liiga Särkät ei petä! :lol: Keski-Sipilän Mikkoa kaipasin kentälle. Jaa minkähän ihmeen takia se taso laski taas koko ajan erä erältä? Hmm... ;) Korsolle oikeutetut pisteet, hieno peli nuorilta miehiltä. Sitä oli erittäin mukava seurata.
 
Viestejä
10,898
tikruliini kirjoitti: No huh huh mitä aloituskuusikkojen ja vaihtojen ilotulitusta jälleen! Tässä tapauksessa Liiga Särkät ei petä! :lol: Keski-Sipilän Mikkoa kaipasin kentälle. Jaa minkähän ihmeen takia se taso laski taas koko ajan erä erältä? Hmm... ;) Korsolle oikeutetut pisteet, hieno peli nuorilta miehiltä. Sitä oli erittäin mukava seurata.
Meinasi tulla pää kipeäksi tuota vaihtolaikkashow:ta seuratessa. Milloin mikäkin pelaaja jos missäkin pelipaikalla. No valmentaja valmentaa ja pelaajat noudattavat valmentajan aivoituksia. Korkeamman luokan matemaattista valmentamista filosofisella mausteella ryyditettynä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös