Verkkovirhe

Särkät Volley

Viestejä
2,550
Aarni kirjoitti: Uutta hakkuria etsitään.

MTV:n nettisivuilta:

"LiigaSärkkien selvästi paras oli Srdjan Nadazdin 17 pisteellä. Hakkuri Bruno Baltar Ribeiro istui katsomossa.

- Uutta hakkuria etsitään. Bruno ei meillä jatka, hän ei sopinut joukkueeseen. Se on pitkä tarina, sanoi LiigaSärkkien valmentaja Shailen Ramdoo."
Juu yllättävän hyvin Ramdoo tuntuu aavistavan seurajohdon tänään tulevan päätöksen :silly:
 
Viestejä
1,504
varajäsen kirjoitti: Eikös tässä puhuta valmentajasta jolla on sm kulta (eli näyttö) ja Euran jälkeen aina vaihtanut paikkakuntaa tyylin vuosi ja paikkakunta (eli toinen näyttö) ? ;)
Eräs tunnettu suomalainen miesten liigapelaaja sanoi, että hänelle maailman viimeinen asia on mennä erään tunnetun liigavalmentajaan joukkueeseen pelaamaan (uudelleen). Nimiä ei mainita, voi joutua syytteeseen tunnetun valmentajan puolelta.
 
Viestejä
192
Eiköhän se LiigaSärkkien mestaruus ole edelleen sama kuin seuraa perustettaessa: pystyä kahlaamaan kausi läpi.

Valmentajastahan ei tarvitse lajia seuraaville sanoa yhtään mitään. Kaikki tietävät. Ennen kaikkea pelaajat. Aina vaan useammat.
 
Viestejä
77
Jos muistan oikein, niin Särkät tekivät 5 vuoden sopparin SR:n kanssa. Jos näin oli, niin edessä on vielä kolme, vähintäänkin mielenkiintoista kautta edessäpäin.
 
Viestejä
4,950
Miten Suomessa voi olla vielä tänäkin päivänä niin epätoivoisia seuroja että palkkaavat ko.herran valmentajaksi? :unsure: Eikö se jo pitäisi olla tiedossa että henkilökemioiden hallinta ei kuulu hänen vahvuuksiinsa yhtään valmennustaitoja/-tietoja väheksymättä. Kotimaassakin on useita vapaita valmentajia jotka osaavat hommansa niin ettei sukset ole ristissä pelaajien kanssa kaudesta toiseen
 
Viestejä
149
1) Miten reakoi maksava yleisö tähän auktori leikkiin--reakoi jaloillaan.

2)Seuran toimintaa pyrittää pääsääntöisesti ponssori RAHA,onko ensi kaudeksi helppo tehdä sopimuksia,kun seura näyttäytyy epäluotettava työn antajana ulospäin?

3)onko seuran(valmentajan)ilmoittamat tavoitteet toteutumassa,kun taistellaan sarjan viimeisenä,

TARTTIS OSATA VETÄÄ OIKEAT JOHTOPÄÄTÖKSET SEURAN PÄÄTTÄVIEN ELINTEN, AINAKIN LAITTAA TAKARAJA JOLLOIN TARKASTELLAAN TOIMINNAN USKOTTAVUUTTA

Tovon,että loytyy vielä pelaajilta motivaatiota taistella.
 
Viestejä
10,903
Baltar tuo esiin oman näkemyksensä:

http://www.worldofvolley.com/News/Latest_news/Othercountries/44022/exclusive-from-finland-baltar--coach-did-push-me-players-are-scared.html
 
Viestejä
1,530
Einomies Porkkakoski kirjoitti: Baltar tuo esiin oman näkemyksensä:

http://www.worldofvolley.com/News/Latest_news/Othercountries/44022/exclusive-from-finland-baltar--coach-did-push-me-players-are-scared.html
Hienoa kun LML saa kansainvälistä julkisuutta! :silly:

Toisaalta LML nukkuu ruususen untaan..... :(
 

Ana

Olipas mielenkiintonen juttu......

"Shailen Ramdoo also said that he is a well-known coach and he will destroy my reputation and end my career so that I will never again play in Europe. I don't think that is the right attitude for a professional coach.” Niin... Tokihan tämä ja moni muu juttu ei tee mitään hallaa kyseisen valmentajan maineelle.. Melekosta rallia..
 
Viestejä
10,903
Ana kirjoitti: Olipas mielenkiintonen juttu......

"Shailen Ramdoo also said that he is a well-known coach and he will destroy my reputation and end my career so that I will never again play in Europe. I don't think that is the right attitude for a professional coach.” Niin... Tokihan tämä ja moni muu juttu ei tee mitään hallaa kyseisen valmentajan maineelle.. Melekosta rallia..
Tosiaankin, kun yhdestä pikataipaleesta selvitään, niin jo taas mennään kaasu pohjassa. Uutisvuodossa muistaakseni kysytään onko juttu faktaa vai fiktiota. Tässä alkaa Uutisvuotoon aineksia. Saattaisi Jari Tervokin aikamoisena veijarina raapia muutaman kerran ohimoaan.

Baltarin kirjeen kohta "Ramdoo thinks he is some kind of a ‘supercoach’ who is always right" on myös paljonpuhuva.
 
Viestejä
30
Olisi kyllä varsin mielenkiintoista saada tietää, että tapahtuiko kärhämän aikana todellakin fyysistä kontaktia/tönimistä. Eikös kaikki liigapelit kuitenkin videoida? Sieltä luulisi näkyvän mitä tapahtui, liigan kannanottoa odotellessa...
 
Viestejä
4,740
Meikäläisen muistissa on rambon myllykirjeet näillä palstoilla. Silloin peräänkuulutti ammattimaista toimintaa seuroilta, urheilijoilta ja valkuilta.

Tarkoitti kaiketi vapaaottelumatseja.
 
Viestejä
113
Sakke kirjoitti: Meikäläisen muistissa on rambon myllykirjeet näillä palstoilla. Silloin peräänkuulutti ammattimaista toimintaa seuroilta, urheilijoilta ja valkuilta.

Tarkoitti kaiketi vapaaottelumatseja.
Ihme on jos tämä köyhän miehen Rampo jatkaa vielä liigatasolla jossain vaiheessa tämän kauven jälkeen. Ulkomaaneläviä saattaa vielä saada mukaan joukkueeseen, mutta yksikään osaava ja eteenpäin pyrkivä kotimaan peluri ei viitti lähteä mukaan tuohon pelleilyyn. Ehkä aisan taakke pudonneet kotimaisetkin pelaajat saavat liigakokemusta ja pääsevät historiallisiin tilastoihin. Onhan niitä jo nytki mukana, jotka muihin liigajoukkueisiin eivät olis mahtunu.
 
Viestejä
432
Webster kirjoitti: Olisi kyllä varsin mielenkiintoista saada tietää, että tapahtuiko kärhämän aikana todellakin fyysistä kontaktia/tönimistä. Eikös kaikki liigapelit kuitenkin videoida? Sieltä luulisi näkyvän mitä tapahtui, liigan kannanottoa odotellessa...
Itse seurasin tämän episodin muutaman metrin päästä ja voin vakuuttaa, että tämä maualiman paras valmentaja tuuppas kaksi eri kertaa pelaajaa. Ensimmäinen kerta oli pikkusen enemmän kuin tönäisy ja toinen oli puolestaan pelkkä tönäisy.
Näkijöitä todellakin on niin kuin valkku totesi jo.

Fyysisen koskemattomuuden merkit ylitty roimasti. Vielä voisi hakea korvauksia tärykalvojen viottumisesta !!!!!!!!!!
Hienoa, että pelaaja on tehny vastineen ja kertonu oman näkemyksensä joka on linjassa näkemääni.

Edelleen ihmettelen miten tämä kyseinen ihminen voi toimia valmentajana ? Hänellä on aika paljon takanaa monelaista porinaa.

Uskomatonta oli myös käyttäytyminen juuri ennen pelin loppua. Sormet tuomaria kohti ja todella lapsellinen lässytys ja käsimerkkien näyttely.
Keltasen kortin jälkeen oikein janosi lisää kortteja ja minusta tuomari teki ihan viisaasti lähtemättä tähän leikkiin mukaan.
Toki punasen olis voinu antaa nii olishan se merkintänä pöytäkirjassa ja onko se vielä niin, että on ulkona seuraavasta pelistä. En muista sääntöjä siitä.
Mutta kyllä minusta tähän on rekoitava muuallakin kuin vaan täälll ja maailmasivuilla. Nyt pitäs minun mielestäni olla sanktiot käytössä koska ei tälläinen sovi lentopalloon, vai haluaaako joku tätä, en usko.
 
Viestejä
264
Mielestäni Liigan pitää ottaa kurinpidolline kanta ja mahdollinen sanktiointi-käytäntö tähän caseen tulevaisuuden kannalta. Ei voi mennä niin, että valmentaja tökkii, tuuppii ja uhkailee oman joukkueen pelaajaa ja tuloksena laitetaan pelaaja kotiin! Haloo nyt vähän. Vai onko Särkkien purjeessa kulkeva yhden kaleeriorjan laiva jo niin pahasti hiekkasärkissä kiinni pohjaa myöden, että tässäkin tapauksessa annetaan joukkueelle "hiukan" vielä siimaa lisää. Siellähän rosteri on koko kauden huutanut tyhjyyttään kilpaa päävalmentajan kanssa, tiedotus tökkii, peliareena on alimittainen yms. Liigalisenssin saivat äänestyksen jälkeen ja nyt voidaan todeta, että metsään mentiin. Miten tällainen seura voi toimia vastuullisesti jatkossa?
 
Viestejä
2,550
Vee kirjoitti: Mielestäni Liigan pitää ottaa kurinpidolline kanta ja mahdollinen sanktiointi-käytäntö tähän caseen tulevaisuuden kannalta. Ei voi mennä niin, että valmentaja tökkii, tuuppii ja uhkailee oman joukkueen pelaajaa ja tuloksena laitetaan pelaaja kotiin! Haloo nyt vähän. Vai onko Särkkien purjeessa kulkeva yhden kaleeriorjan laiva jo niin pahasti hiekkasärkissä kiinni pohjaa myöden, että tässäkin tapauksessa annetaan joukkueelle "hiukan" vielä siimaa lisää. Siellähän rosteri on koko kauden huutanut tyhjyyttään kilpaa päävalmentajan kanssa, tiedotus tökkii, peliareena on alimittainen yms. Liigalisenssin saivat äänestyksen jälkeen ja nyt voidaan todeta, että metsään mentiin. Miten tällainen seura voi toimia vastuullisesti jatkossa?
Olen kuulut, että mestrauusliigan ylimääräisessä kokouksessa valmentaja Ramdoo on valituu johonkin kehittämisprojektiin,liekä sitten totta vai huhua.
 

Ana

http://www.liigasarkat.fi/lentopallo-kids-club

"Päävalmentajana ja koordinoijana toimii mestaruusliigajoukkueen päävalmentaja Shailen Ramdoo, ja ammattipelaajat auttavat valmentamaan eri ikäisiä lapsia ja nuoria eri kouluissa pääasiassa LiigaSärkkien liberon Jyri Niemen johdolla.

Tervetuloa mukaan hauskaan ja monikieliseen toimintaan! :)"

Toivottavasti käsittelee lapsia erillailla kuin edustuspelaajiaan....
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös