Verkkovirhe

Runkosarjaveikkaukset naisten ML 2023-24

Viestejä
347
1. Kuusamo - ylivoimainen
2. Hämeenlinna - jos ulkkarihankinnat onnistuneet
3. Viesti - kova hakkuri ja toki muitakin hyviä pelureita
4. Kangasala - tasaisen hyvä nippu, mutta ei mestari
5. LiigaPloki
6. Vampula
7. Puijo
8. ArVo
9. OrPo
10. Nurmo
 
Viestejä
1,431
1. Kangasala
2. Viesti
3. Kuusamo
4. Ploki
5. Vampula
6. Arvo
7. Puijo
8. Hämeenlinna
9. Orpo
10. Nurmo

Ja tämä olettaen että ulkkarihankinnat on joukkueilla onnistuneet. Uskon että Kangasala on varsinkin runkosarjassa syksyllä kova, mutta riittääkö joulumarkkinoiden jälkeen mestaruuteen on vielä kysymysmerkki.

Uskoisin että tasainen sarja on taas tulossa ja piste-erot tulevat olemaan pieniä, koska yhtään aivan ylivoimaista rosteria ei mielestäni ole.
 
Viestejä
3,445
1. Kuusamo
2. Kangasala
3. Hämeenlinna
4. Viesti
5. Ploki
6. Vampula
7. Puijo
8. Arvo
9. Orpo
10. Nurmo

Mitään tietämättä ;)
 
Viestejä
215
Yksi on aivan omalla tasollaan. Kuusamo vie mestaruuden mennen tullen. Hyvä pelaajarosteri. Viie kausilla on vahvistettu kesken kauden jos peli ei ole kulkenut tarpeeksi hyvin.
Sitten on Kangasala. Keskenään tuttu porukka.
Nurmo paperilla hännänhuippu.
Muut joukkueet keskenään tasaisia.
 
Viestejä
42
Kuusamo kova, libero-osasto saattaa olla helimässä kauden aikana. Sama ongelma toki Puijolla ainakin.
1. Hämeenlinna
2. Kuusamo
3. Viesti
4. Orpo
5. Kangasala
6. Ploki
7. Arvo
8. Vampula
9. Puijo
10. Nurmo
 
Viestejä
65
Arctic Volley pelannut harjoituspelejä Kuusamoa vastaan, kahdessa ensimmäisessä pelissä kaikki erät Kuusamolle, perjantaina yksi erä Arvolle ja viimeisimmässä lauantaina pelatussa meni erät jo 2-2.
 
Viestejä
2,081
Mielenkiintoinen on kauden avaus. Joukkueiden lähtökohdat ovat erilaiset jo senkin mukaan, miten paljon harjoituspelejä on alla ja kuinka monta viikkoa joukkue on harjoitellut yhdessä. Ensimmäiset kierrokset antavat osviittaa siitä miten syyskausi menee. Akanat erotetaan jyvistä kumminkin vasta kun pudotuspelit käynnistyvät. Sen verran pitää vetää kotiin päin, että kolmas perättäinen mestaruus Kuusamoon :). Myös tässä arviossa on paljon positiivista odotusta: Yleispelaajat ovat paremmat kuin viime syksynä, samoin keskarit ja hakkuri verrattuna Azevedoon. Kaksi hyvää passaria ja Jäppinen on pallojen keruussa lähes Häkkisen veroinen. Häkkisen kokemus oli toki vertaansa vailla ja hän oli raudan luja kahtena keväänä finaalipeleissä. PS. En arvioi enkä arvostele muita joukkueita!
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2,081
Tylsä kausi tulossa kun mestari on jo selvillä:)
Uskon, että tulee vaiherikas ja tasainen sarja kuten edelliskaudellakin.
Ajankuluksi on pitänyt katsella viime kevään pelejä. Pölkyn ja Kangasalan kesken oli hyvä vääntö välieräsarjan viimeisessä pelissä Kangasalla. Hienoa kamppailua.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
215
Pölkky vastaan Nantes tänään. Mitenkähän Suomen ylivoimainen joukkue pistää Ranskan neloselle kampoihin?
 
Viestejä
72
Viestin pelaaja Kristina Yordanova on kyllä hyvä hankinta ollut joukkueelle. Mielenkiintoista nähdä mitä pidemmällä otannalla tapahtuu.
 
Viestejä
2,081
Pölkky vastaan Nantes tänään. Mitenkähän Suomen ylivoimainen joukkue pistää Ranskan neloselle kampoihin?
Pölkky pelasi ihan hyvän ottelun, mutta hävisi 1-3. Ehkä Suomen ja Ranskan liigan välillä on jonkinlainen tasoero :D. Ja tuollaiset möläytykset ylivoimasta osoittavat ehkä vain kirjoittajan asiantuntemuksen lajia kohtaan. Toki samalla foorumin tasoakin :).
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2,081
Tässä Sotiris Gkotsiksen kommentti eilisestä Challenge Cupin ottelusta Pölkky - Nantes:

– Oli erittäin hyvä peli meiltä. Hetkittäin meidän puolustus ja hyökkäys olivat erinomaisia. Pelasimme joukkuetta vastaan, joka on meitä korkeammalla tasolla. Erityisesti toisessa erässä ja hetkittäin myös ensimmäisessä me pelasimme lähes heidän tasollaan. Meille tämä oli hyvä askel. Olemme hyvällä tiellä. Kun löydämme peliimme yhdenmukaisuutta, voimme pelata hyvää lentopalloa.

Gkotsis löysi suurimmat erot oman joukkueensa ja vierasjoukkueen väliltä niin kokemuksista kovista peleistä kuin joukkueen ulottuvuuksista. Nantesin joukkueessa pelaa useita hyvin pitkiä pelaajia. Nantesin molemmat yleispelaajat Rotar sekä Hollannin joukkueessa EM-pronssia voittanut Marrit Jasper olivat EM-kisoissa kahdeksan parhaan joukossa. EM-kisoissa Ranskaa edusti myös libero Amadine Giordano.

–Heillä on pelaajia, jotka ovat korkealla tasolla. Me olimme hetkittäin heidän tasollaan ja olen hyvin ylpeä siitä, Gkotsis sanoi.

Koko juttu maksumuurin takana koillissanomat.fi
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös