Verkkovirhe

Runkosarjaveikkaukset Miesten ML 2023-24

Viestejä
10,899
Runkosarja

1. VaLePa
2. Savo Volley
3. Hurrikaani
4. Vantaa Ducks
5. Akaa-Volley
6. Tiikerit
7. Loimu
8. KyKy
9. TUTO
10. Hurmos

Pidätän oikeuden hienosäätää veikkaustani ennen runkosarjan alkamista.
 
Viestejä
3,056
Runkosarja:

1. Savo Volley
2. Valepa
3. Hurrikaani
4. Akaa
5. Loimu
6. Tiikerit
7. Kyyjärvi
8. Vantaan Duksc
9.Tuto
10. Hurmos

Kunhan Kyyjärven ja Hurmoksen joukkueet täydentyvät saataa loppupää vielä muuttua.
 
Viestejä
633
Laitan tuosta suurpiirteisesti seuraavan veikkauksen!
Sijat 1-10
Tuto Ducks VaLePa Hurmos SaVo KyKy Hurrikaani Akaa Loimu Tiikerit
Järjestys voi ja tulee vaihtumaan kun minun veikkaukset ei ikinä onnistu!:)
 
Viestejä
1,445
Runkosarja:

1. Savo
2. Hurrikaani
3. Akaa
4. VaLePa
5. Loimu
6. TuTo
7. Kyky
8. Tiikerit
9. Hurmos
10. Ducks

Sijat 7-10 menee todella pienillä marginaaleilla ja voivat viimeisellä kierroksella vielä kääntyä miten päin vain.
 
Viestejä
41
1. Akaa
2. Savo
3. Valepa
4. Hurrikaani
5. Loimu
6. Tiikerit
7. Kyky
8. Tuto
9. Ducks
10. Hurmos
 
Viestejä
1,340
Runkosarja:

1. VaLePa
2. SaVo
3. Hurrikaani
4. Akaa
5. Loimu
6. Ducks
7. TuTo
8. Tiikerit
9. KyKy
10. Hurmos
Tämä on minunkin arvaus, tietäjiä helppo peesata👍. Savon takavuosien luottopelaajat Raadik ja Michelau eivät onnistuneet mestaruusjahdissa , Michelau vanhenee eikä nosta enää tasoaan .
Valmennuspuolella hommat ratkaistaan, vähän pettynyt ;) olen että viime talven tulikuuma vihje Loimaan sisäpiiristä ei aukaissut Meskon valmennuspestiä. No Kuoksa kovana työmiehenä laittanut poijjaat kuntoon, mielenkiintoista...
Kyky Betset ei taida saada 6 liigatasoista alotukseen, 4-5 ei riitä...ja urheiluseuran ei koskaan kannattais ottaa firman nimeä omakseen.
 
Viestejä
357
Jos silloinkaan.....:unsure:
Siellä etsitään pelastusta ulkomailta, tulossa ilmeisesti hakkuri ja kt, veikkaisin itä-eurooppa/Baltia, mutta kun yp-osasto jää joka tapauksessa vaatimattomaksi, niin melkoisia sankareita saa olla tulossa. Libero/passari ovat ok-tasoa, muuten aika heppoista on...
 
Viestejä
326
Vähän haastava veikata runkosarjaa, kun uusia ulkomaalaisia iso nippu liigaan. Harkkojakaan ei ole vielä pelattu. Kärki ehkä tasaisempi kuin vuosi sitten, viime kaudella Valepa oli kuitenkin aika suvereeni. Luotan kuitenkin Valepan kykyyn rekrytoida uudet tasokkaat YP:t Suomen liigaan. KV puolella taitaa tulla taas nopea lähtö.
Savo on vahvistunut, Jokela on liigan kärkihakkuri, mutta YP:t ei vaan ”riitä”.
Hurrit on kova ja tasainen ryhmä, muttei ehkä riitä finaaliin. Kärkiporukoista, Akaa heikentynyt viimekaudesta, lisäksi keskiosastolla murheita, kun Tyynismaa vempassa 2-3 kk.
Sarjan tyvessä on kyllä aika heikkoa, saa nähdä jaksaako kaikki sarjan loppuun.
1. Valepa
2. Savo
3. Hurrikaani
4. Akaa
5. Loimu
6. Tiikerit
7. Tuto
8. Kyky
9. Ducks
10. Hurmos
 
Viestejä
1,469
5. Raision Loimu

Passarit
Tomi Saarinen
Janne Pyhäjärvi

Hakkurit
Ali Fazli

Yleispelaajat
Tomas Rodriguez
Aleksi Hänninen

Aapeli Kouki
Samuel Salminen

Keskipelaajat
Felix Egharevban
Aleksei Zhbankov

Eetu Mäki

Liberot
Esko Vuorinen
Roope Siliämaa

Lähtijät: Joonas Jokela, Sebastian Pozo-Hernandez, Väinö Rahko, Eetu Kulmala, Eemeli Kouki, Joaquin Layus, Seth Golleher, Aatu Vihola, Aatu Kulmala

Loimussa sama trendi kuin muissa kärkipään porukoissa, vaihtuvuutta on paljon. Moni Loimun viimekauden pelaaja nosti osakkeitaan suomalaisen lentopallokansan silmissä ja sen Raisiolaisittain ikävänä puolena oli se, että Loimu onnistui pitämään kiinni vain siitä tärkeimmästä, eli Tomi Saarisesta.

Pelaajavuotoa paikkaamaan tulleet hankinnat ovat kaksijakoisia. Fazli korvaa kyllä tuttuun tapaan Jokelaa hyvin, Rodriguez vaikuttaa kustannustehokkaalta ulkomaalaishankinnalta ja Zhbankov oli kova kaappaus, jota huhuissa vietiin ulkomaillekin ennen kevään loukkaantumista. Egharevban lienee kohtuullinen liigatason peluri, vaikka Wetterin tasoisesta pelimiehestä ei vaikuta tiedustelujen mukaan olevan kyse. Kokonaisuutena keskikaista lienee jopa vahvistunut, kun Eetu Mäkikin on hyvänä vaihtoehtona ihan aloitukseen asti.

Eniten mietityttää toisen yleispelaajan paikka. Toisaalta ei Rahkokaan mitään ihmeitä edeltävällä kaudella esittänyt. Loimulla on tuohon tontille muutama erilainen vaihtoehto: Hänninen hoitanee homman perusvarmasti vaikka varsinkaan hyökkäyspäähän ei vielä älyttömiä ole tarjolla, Salminen väläytteli jo ajoittain ykkössarjassa mutta tasaisuutta vielä uupuu ja isoimpana jokerikuponkina on tarjolla vielä Aapeli Kouki. Koukin hyökkäyspotentiaali on iso ja useamman vuoden tauon jälkeen totisemmille pelikentille palattuaan väläytteli jo viimekaudella hetkittäin. Luulisin että Koukia kokeillaan herkästi alkukaudesta aloituksessakin, mutta Hännisen pelivarmuus voi viedä voiton jos tulivoimaa löytyy muualtakin.

Vuorinen on hyvä peruslibero, vaikka alkukauden huippuliito ei kestänytkään koko kauden mittaa. Saarinen haastanee jälleen tosissaan liigan parhaan alle 44-vuotiaan suomalaispassarin paikasta.

Loimun sivuja selatessa syntyy vaikutelma että hakusessa on vielä kakkoshakkuri, ja Kouki on tosiaan yleispelaajistoon merkattuna.

Passarit: 9

Hakkurit: 9

Yleispelaajat: 7

Keskipelaajat: 9

Liberot: 7

Joukkueen tärkein pelaaja: Tomas Rodriquez

Loimulla on ollut vaihtelevasti onnea ulkomaalaisvahvistuksiensa kanssa, mutta pääasiassa paikalle asti päässeet ovat olleet laadukkaita. Jos Rodriquez muistuttaa Lindbergiä tai Smitsiä tasoltaan niin Loimu lienee vahvoilla haastamaan välieräpaikastakin. Jos Rodriquez floppaa on Loimulla täysi työ saada kentälle liigatason yleispelaajisto.



6. Kokkolan Tiikerit

Passarit
Anton Välimaa
Tatu Venetjoki

Hakkurit
Oskari Keskinen

Yleispelaajat
Jere Mäkinen
Teemu Lahti

Nico Nurmesniemi
Lauri Jylhä

Keskipelaajat
Antti Leppälä
Rami Rekomaa


Liberot
Aleksi Mäkiluoma

Lähtijät: Joska Försti, Leevi Väänänen, Daniel Thiessen, Arttu Tupeli

Usko Tiikereihin on vahvistunut kausi kaudelta. Jatkuvuus ja omalaatuinen pelitapa ovat tuoneet palasiaan parempaa menestystä. Entiset Tiikeripelaajat ovat näyttäneet heikommilta maisemaa vaihdettuaan, Hännistä lukuunottamatta. Nyt nuo kaksi esimerkkiä eli Anton Välimaa ja Oskari Keskinen palaavat juurilleen ja odotan että yhteispeli ei joukkueelta vaadi erityistä totuttelua.

Allekirjoittanutta on Tiikereissä kaihertanut aneemisuus yleispelaajaosastolla Hännisen lähdön jälkeen. Toisaalta on mahtavaa että Teemu Lahti on Leppälän tapaan ”grindannut” itselleen pelipaikan liigasta mutta varsinkin Jere Mäkisen kehitys on polkenut vuodesta toiseen paikallaan. Hyökkäystehoja toki laskee myös kierrättävä ja virheitä välttävä pelitapa mutta tarvetta kovatehoiselle pallontappajalle on mielestäni löytynyt. Nyt ratkaisua on haettu lähemmäs kotiseutuaan palaavasta Lauri Jylhästä ja Akaassa vaihtopenkillä marinoituneesta Nico Nurmesniemestä. Molempien pelaajien viimevuosia on huhujen mukaan varjostaneet erinäiset vaivat ja Nurmesniemen osalta tuntuu että täyttä potentiaalia ei olla vielä nähty. On kuitenkin hankala nähdä selvää parannusta nykyiseen kaksikkoon. Vähän samantyyppisiä pääasiassa vastaanottavia ja puolustavia yleispelaajia koko konkkaronkka.

Kun yleispelaajilta ei ole tälläkään kaudella odotettavissa isoja tehoja, on Keskisellä jälleen tuttu rooli ison passimäärän tappajana. Odotan Keskiseltä paluuta toissakauden tasolle, vaikka passarina silloin olikin Turkuun siirtynyt Försti.

Anton Välimaan kahden kauden mittainen Akaan reissu oli varmasti molemminpuolinen pettymys. Välimaa palasi Tiikereihin hakemaan vauhtia ja haastattelujen mukaan tähtäimessä on ulkomaankentät. Leppälä ja Rekomaa kaksikko pelannee jälleen sinkkitehtaan takuulla ja Mäkiluoma pärjäilee vahvojen vastaanottajien rinnalla.

Hakusessa lienee vielä kakkoshakkuri ja vaihtokeskimies, jossei sitten Saviaro ja Storgård jatka. Jos joukkueen sijoitusta arvottaisiin pelkällä pelaajamatikalla olisi Tiikerit hieman tätä matalammalla, mutta onneksi muullakin kuin puhtaalla materiaalilla on marginaalista merkitystä.

Passarit: 8

Hakkurit: 8

Yleispelaajat: 7

Keskipelaajat: 7

Liberot: 6

Joukkueen tärkein pelaaja: Oskari Keskinen

Kun Leppäläkään ei ole enää kuin rapiat 300 pisteen kunnossa on Keskiseltä löydyttävä tehoja joukkueen kannattelemiseen. Kykyssäkin käyrä oli jo loppukaudesta ylöspäin. Nyt tarjoilu on paremmin kohdillaan ja vastassa ei ole pelkkää betoniseinää. Jos Keskiseltä jäävät tehot piippuun voi Tiikerit romahtaa pudotuspelien ulkopuolellekin.



7. Kyky-Betset


Passarit
Joel Laakso
Henri Hynnä

Hakkurit
Renars-Pauls Jansons
Otto Hautanen

Yleispelaajat
Romans Sauss
Aivars Petrusevics

Kasper Pennanen
Manu Asikanius

Keskipelaajat
Atro Berg
Aapo Huhtamäki

Liberot
Miko Kostamo

Lähtijät: Tatu Venetjoki, Maks Skowronek, Mauri Kurppa, Oskari Keskinen, Aaro Keisanen, Tommi Siirilä

Melko odotetusti Kyky räjäytti pakan epäonnistuneen viimekauden jäljiltä. Kaikkia lähtijöitä en vielä listannut, koska muutamat saattavat löytyä kauden lähtiessä käyntiin jälleen rosterista. Panostuksiin nähden liigakarsintoihin joutuminen lieni Hannulle ja muulle taustaporukalle pettymys, mutta nyt uuden kauden rosteria on pystytty rakentamaan hyvissä ajoin verrattuna epävarmaan viimekesään.

Joukkueen sielusta eli Petrusevicstä pidettiin odotetusti kiinni, tuskin kyselijöitäkään hirveästi Kyyjärvelle asettuneelle pelimiehelle oli mainiosta viimekaudesta huolimatta. Viimekauden suurimmaksi ongelmaksi muodostuneille passarin ja toisen yleispelaajan tonteille hankittiin vakuuttavat kaverit Laakson ja Saussin muodossa. Sauss ei ole enää huippuvuosiensa kunnossa, mutta on varsinkin hyökkäysvoimaisen Petrusevicsin rinnalle hyvä valinta. Laaksolla oli viimeinen paikka lähteä Valepan penkiltä pelaamaan parhaita pelivuosiaan ja luulenkin että passarikaupoille ei tarvitse lähteä vuodenvaihteessa.

Latvian majuhakkuri Renars-Pauls Jansons on kova kaappaus Kyyjärvelle ja kertoo Kalliojärven neuvottelutaidoista ja valmentajavalinnan osumisesta. Jansons pelasi Latvian voittoon päättyneissä Hopeisen liigan finaaleissa myös suomalaisille tutun Hermans Egleskansin sijaan ja näyttää näin lunastaneensa ykköshakkurin paikan. Jälkikin oli Unkaria vastaan tuhoisaa: 21/+18 ja 22/+20. Belgiassa Jansons jäi syystä taikka toisesta noin kolmasosan eristä pelanneen kakkoshakkurin rooliin, vaikka tilastojen valossa tulos kentällä oli enemmän pelannutta Overbeekeä vahvempaa. Lieneekö ollut loukkaantumista taustalla? Jansons haastanee Jokelaa ja Fazlia liigan kovimman hakkurin paikasta.

Keskipelaajien osalta tilanne vaikuttaa olevan vielä hieman auki. Atro Berg on varmasti aloituksessa ja hyvä siirto Kyyjärveltä. Huhtamäelläkin varmasti pärjäillään mutta odottaisin kolmannen keskarin olevan aloituksen mies. Liberojen osalta Liunenko on vilissyt harjoituskuvissa ja lienee vähintään sitten se pelaava libero, jossei vahvistuksia muualta ole tälle tontille tulossa.

Kyky on kasannut jo tähän mennessä uskottavan porukan, vaikka lisävahvistuksia jäisikin tulematta (Liunenkoa lukuunottamatta). Jos tähän lyödään vielä jokerikorttina kova keskipelaaja ja libero pompsahtaa Kyky omissa papereissa jo lähemmäs kärkinelikkoa. Voittamisen kulttuuria liigatasolla ei kuitenkaan joukkueella vielä ole ja jääkin nähtäväksi onko Kyky lopulta riittävän tasapainoinen porukka haastamaan tosissaan isompiaan.

Passarit: 7

Hakkurit: 9

Yleispelaajat: 8

Keskipelaajat: 7

Liberot: 5 (Kostamo)/ 6 (Liunenko)

Joukkueen tärkein pelaaja: Aivars Petrusevics

Petrusevics osoitti useat epäilykset vääriksi palaten liigatasolle tuoreella jalalla. Viimekauden joukkue ei kuitenkaan toiminut Petrusevicsin ympärillä ja väsähtämistä oli kevätkaudella nähtävissä. Nyt olosuhteet ovat paremmat ja Meskon tapaan itsensä huippukunnossa pitävä betonimies voi olla jopa viimekautta parempi. Tiputus avauksen yleispelaajista seuraavalle elementille on valtava joten Kyky tarvitsee huippukuntoista Petrua menestyäkseen.



8. Tuto


Passarit
Joska Försti
Oleksii Bulgyn

Hakkurit
Alek Rastamo
Matias Tihumäki

Yleispelaajat
William Groffier
Tuomas Siirilä
Joonas Kontio

Keskipelaajat
Lauri Lehtonen
Tatu Vuorenmaa

Roope Keskinen

Liberot
Ville Sihvonen
Aatu Kulmala

Lähtijät: Akseli Lankinen, Risto Ruohola, Eetu Lähteenmäki, Karri Sihvonen,

Tuto oli kesällä aktiivinen siirtomarkkinoilla tehden mielestäni kolme nappisiirtoa. Försti on yksi lupaavimmista nuorista passareista liigassa ja paikkaa hyvin Lankisen jättämät isot saappaat. Rastamon sopimus mietitytti, kunnes huomio kiinnittyi siihen että Tihumäki on uuden olkapäävamman vuoksi sivussa todennäköisesti koko syyskauden. Rastamo on erityisesti hyppyvoimainen kaveri, jonka kehitys tuntui hieman junnaavan Ducksissa paikallaan. Mistään liigan kärkihakkurista ei ole missään nimessä kyse, mutta mielestäni onnistunut ja kustannustehokas valinta paikkaamaan Tihumäkeä, jolla on vielä ulosmittaamatonta potentiaalia tallella.

Ehkä isoin paukku oli liigan parhaan (mutta aliarvostetuimman) suomalaisen keskitorjujan nappaaminen Lehtosen muodossa. Nyt Tuton keskarikolmikko on selvästi liigan vahvin ja Försti on sopiva kaveri heitä ruokkimaan. Vuorenmaa lienee toisena aloituksessa, mutta aaltoilevan suoritustason vuoksi Keskinenkin saanee peliaikaa runsaasti.

Yleispelaajisto on toistaiseksi kesken. Groffier on varma aloituksen mies ja todennäköisesti kuuluu liigan parhaimpiin pelaajiin tulevalla kaudella. Sen verran hurjia olivat kehitysaskeleet jo viimekauden mitassa. Toinen aloittava yleispelaaja lienee hakusessa. Jos se on lopulta Karttunen tai Siirilä/Kontio laskevat Tuton osakkeet kyllä hieman.

Sihvonen täyttää liberona ruutunsa, mutta Groffierin rinnalla näkisin mielelläni vahvasti vastaanottavan yleispelaajan.

Passarit: 8

Hakkurit: 6

Yleispelaajat: ? (nyt 7)

Keskipelaajat: 10

Liberot: 7

Joukkueen tärkein pelaaja: William Groffier

Siirtyminen yleispelaajaksi oli tärkeä ja viisas muutos uran kannalta. Vastaanottopuuhatkin alkoivat sujua kohtuudella kauden edetessä. Hyökkäysvoimaa ei puutu ja Groffier voi kutitella maajoukkueen portteja ensikesänä. Tarvitsisi vierelleen kuitenkin tulitukea, jota tällä hetkellä joukkueesta puuttuu keskipelaajien ulkopuolella.
 
Viestejä
1,469
Löydään vielä viimeinen osa tulille nyt kun EM-kisat pelattu ja Hurmoksestakin saatu elonmerkkejä esille.

9. Vantaa Ducks

Passarit

Joona Väänänen
Tommi Mäkelä

Hakkurit

Milutin Pavisevic
Nico Mäki-Valtari

Yleispelaajat

Kalle Kattelus
Lauri Vanhanen

Marko Määttänen
Ville Kattelus

Keskipelaajat

Henrik Porkka
Jeremie Murray

Iiro Seppälä

Liberot

Justin Lui
Eetu Kulmala

Lähtijät: Aleksander Rastamo, Sergej Drobnic, Atte Kyrölä, Lauri Lehtonen, Louis Pineau

Kausi 2022/23 oli varmasti tuloksellisesti Vantaalaisille iso pettymys. Betoniporsaat kärrättiin Korson torilta takaisin kunnan varastoihin jo syksyllä. Drobnic floppasi ja Rastamokaan ei saanut oikein missään vaiheessa peliään käyntiin. Pineau oli valonpilkahdus muuten niin synkässä kaudessa. Putoamiskarsintojen niukka välttäminen oli sitten se toinen onnistuminen.

Kaikki kolme yllä mainittua vaihtoivat maisemaa kauden jälkeen. Rastamo ja Pineuau onnistuttiin paikkaamaan, sanoisinko jopa, erinomaisesti. Drobnicin tilalle tuli Hurrikaanissa marinoitu Lauri Vanhanen. Justin Lui nappasi loppukesästä Kanadan maajoukkueen aloituspaikan takaisin Landon Currielta ja taso ei ainakaan tipu Pineausta. Pavicevicista saatiin ensimaistiaisia Kisakalliossa, jossa Montenegron Mörkö hakkasi neljään erään 27/+23, joista 3 ässillä, 2 torjunnoilla ja hyökkäyskin sujui mainiosti kun 22/33 pallosta kuoli pisteen arvoisesti (hyökkäysteho 61%). Yksi peli on aina yksi peli, mutta jotain potentiaalista kertoo tämäkin suoritus.

Mörköhakkuria Ducks tarvitseekin, sillä yleispelaajisto on varsinkin hyökkäyssuuntaan todella kevyt. Kalle Kattelus ja Vanhanen pelasivat pääosan tuosta harjoituspelistä. Määttänen uupui jälleen rosterista. Sekä Kattelus että Vanhanen olisivat sinänsä ihan mainioita 2-3 vaihtoehtoja yleispelaajan tontille, mutta se ykköstykki puuttuu jälleen. Mäki-Valtari on ilmeisimmin harjoitellut hihapuuhia ja voisi olla jokerikortti tuohon tontille.

Jeremie Murray ei herättänyt kohahduksia kyselykierroksella, mutta OUA konferenssissa Kanadan yliopistoliigaa pelaava Nipissing on aiemmin tuottanut laadukkaita pelaajia resursseihinsa nähden vahvalla valmennustyöllä. Murray hoitanee kyllä roolinsa Porkan vierellä.

Seurajohto luottaa neljättä kautta putkeen passarikaksikkoon Väänänen/Mäkelä. Olisiko Mäkelän vuoro kokeilla kannuksiaan.

Passarit: 7

Hakkurit: 9

Yleispelaajat: 6

Keskipelaajat: 7

Liberot: 10

Hieman suolainen some-energia: 10+

Joukkueen tärkein pelaaja: Milutin Pavicevic

Toivottavasti Milutinille tuli polvituet mukaan, passeja kaudella riittänee. Joukkue tulee todennäköisesti elämään ja kuolemaan hakkurin mukana. Vantaalla on varmasti vielä lämpimässä muistissa Jokelan värittämä 20/21 kausi, kun muu joukkue ympärillä ei ollut kovin paljoa tätä kautta kummoisempi, Carmodya lukuunottamatta. Jos joku yleispelaajista astuu vielä esille antamaan tulitukea voi Ducks olla kovinkin playoff-taistossa mukana.



10. Karelian Hurmos

Passarit

Niko Haapakoski
Alex Kärkkäinen

Hakkurit

Alex Nikolov
Roope Haapoja
Toivo Karttunen

Yleispelaajat

Janne Marttila
Ville Järnvall

Matias Korhonen
Niko-Matias Puhakka
Niklas Björlin

Keskipelaajat

Atte Rissanen
Nezar Harouk

Saku Kolehmainen

Liberot

Tatu Hakkarainen

Lähtijät: Lasse Jylhä, Eetu Häyrinen, Lauri Jylhä, Mikko Räsänen, Petteri Härkönen, Nuutti Niinivaara

Hieman hirvitti, että kasataanko Hurmoksessa sitä kuuluisaa ykkössarjasakkia, kun kesän huhuja kuulosteli. Puhelin on soinut pitkin maita ja mantuja, mutta jalkeilla on lopulta sitten ihan liigakelpoinen porukka. Haapakoski on vähäeleisyydestään huolimatta liigan kärkipassareita, nuori Kärkkäinen ei ehtinyt vakiinnuttaa paikkaansa sarjatasoa alempaakaan.

Alex Nikolovia ei löydy hakukoneillakaan, lieneekö sitten savumerkeillä scoutattu. Harjoituspelin perusteella fyysinen, mutta ainakin vielä tässä kohtaa syksyä vähän virheherkkä tapaus. Kuortaneelta siirtynyt Haapoja muistuttaa fyysisyydellään pelikengät jo naulaan lyönyttä väkivahvaa Mika Mäntylää ja pystynee paikkaamaan kohtuullisesti, jos Nikolovilla on heikompi pelipäivä.

Janne Marttila pelasi pitkästä aikaa ehjän kauden. Perustaso on vakiintunut ihan kohtuulliselle tasolle ja vastaanotosta on kuoriutunut jopa ihan vahvuus. Ville Järnvall on hyvä haku Perpon raunioilta. Marttilan tapaan Järnvallillekin tärkeää olisi pelata terveydellisesti ehjä kausi. Korhonen lienee ensimmäinen kaveri vaihdosta sisään vaikka Puhakka onkin ottanut askelia jälleen eteenpäin.

Harouk lienee hyvä ja kustannustehokas haku, Ruotsista on tullut laadukkaita keskimiehiä aiemminkin. Rissanen pelasi kaikessa hiljaisuudessa majumies Niinivaaraa paremman kauden.

Hurmos on mm. Ducksia tasapainoisempi porukka mutta pisteidenteko voi olla nahkeaa Räsäsen kaltaisen ykkösmiehen puuttuessa.

Passarit: 9

Hakkurit: 7

Yleispelaajat: 7

Keskipelaajat: 7

Liberot: 7

Joukkueen tärkein pelaaja: Ville Järnvall

Järnvallilla on potentiaalia parantaa vielä viimekaudesta. Jos hyökkäyssuuntaan löytyy tehoja aiempaa enemmän nousevat myös Hurmoksen osakkeet hieman.
 
Viestejä
1,469
Ja nyt sitten vielä lähes täysien kokoonpanojen ja muutamien harjoituspelien myötä lopullinen runkosarjaveikkaus:

1. Savo
2. Hurrikaani
3. Akaa
4. Valepa
5. Kyky
6. Loimu
7. Tuto
8. Tiikerit
9. Ducks
10. Hurmos

1.-5. sijoista luottavaisempi olo.

Akaa on näyttänyt treenipeleissä erittäin hyvältä. Vaikka muutamat passaripainotteiset romahdukset onkin nähty. Valepa suunnannee viimeistään keväällä yleispelaajakaupoille, sen verran pehmoinen varsinkin Andonovic on ollut. Hurrikaanin vahvuus ja heikkous on tasainen yleispelaajanelikko. Savon harjoituspelisuorituksille Hurmosta vastaan en antaisi isoa painoarvoa kolmen tärkeimmän pelaajan puuttuessa. Kykyn Jansons voittanee useamman pelin yksinkin.
 
Viestejä
5,741
Pakko sanoa että syön hattuni jos Kyky on Valepasta seuraava runkosarjassa.
Saa nähdä, mutta hakkuri vaikuttaa kyllä erittäin hyvältä! Ei oo tilastoja, mutta harjoituspeleissä oli kyllä mainio. Syöttökin lähti nyt viikonloppuna aika lujaa.
 
Viestejä
1,328
Kiitokset Rapakunnolle. Analyysisi ovat todella pohdittuja. Eri mieltä aina jostain nyanssista olen, mutta niin saa ja pitää ollakin.
VaLePa on kyllä isoin kysymysmerkki, yp-osastolla ei esim Euro-peleissä juhlita. Mestari vaihtuu.
Pitkin kesää mietin, miksi Joensuussa taas ollaan liemessä? Nykyinen sakki koottu syyskuun puolivälissä, valmentaja iso arvoitus. Tay tekee pienen ihmeen, jos Hurmos välttää jumbosijan.
 
Viestejä
1,505
Kiitokset Rapakunnolle. Analyysisi ovat todella pohdittuja. Eri mieltä aina jostain nyanssista olen, mutta niin saa ja pitää ollakin.
VaLePa on kyllä isoin kysymysmerkki, yp-osastolla ei esim Euro-peleissä juhlita. Mestari vaihtuu.
Pitkin kesää mietin, miksi Joensuussa taas ollaan liemessä? Nykyinen sakki koottu syyskuun puolivälissä, valmentaja iso arvoitus. Tay tekee pienen ihmeen, jos Hurmos välttää jumbosijan.
En olisi yhtään huolissani Valepasta. Europelit tosin tulevat liian nopeasti ja siellä tuskin menestystä tänä vuonna on luvassa. On puhuttu vuosia, ja lisää vuosia mestarin vaihtumisesta. Joko se nyt olisi kun siitä on tarpeeksi kauan jankattu? Jossain vaiheessa varmasti "veikkaus" osuu oikeeseen.
 
Viestejä
17
Kyllä KyKyllä tulee kiire toisen keskitorjujan hankinnassa. Kipeästi tarvittaisiin täydennystä jos pisteitä mielitään alkukaudesta ottaa.... Toki harjoitus peleissä nyt pärjänneet, mutta vastukset eivät ole olleet kovimpia ja Akaalle toki hävisivät...
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös