Verkkovirhe

Raision Loimu 2020-2021

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
760
Loimun sopimustilanne

Sebastian Hernandez (YP)
Väinö Rahko (YP)
Tomi Saarinen (P)
Eetu Mäki (KP)
Eetu Kulmala (YP)
Aatu Kulmala (L)
Aleksei Zhbankov (KP)
V: Per-Erik Dalqvist, Mika Rantanen, Ari-Heikki Kulmala


Raision Loimun uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty kahden vuoden sopimuksella 39-vuotias Ruotsin miesten maajoukkueen päävalmentaja Per-Erik Dalqvist.

Raision Loimun ensi kauden joukkue on saanut yhden tärkeimmistä palasistaan, kun uuden päävalmentajan kanssa on allekirjoitettu sopimus. Loimua viime kaudella luotsannut Kasper Vuorinen on ottamassa viime kaudella alkaneella valmentajan urallaan päämäärätietoisesti seuraavia askeleita. Naisten maajoukkueen apuvalmentajana toista vuotta toimiva Vuorinen on lähellä sopimusta ulkomailta.

- Selvitimme taustoja useammasta lähteestä ja palaute oli erinomaista. Olemme olleet hänen kanssaan yhteyksissä jo aiempinakin vuosina, joten on hienoa että nyt saatiin palaset paikoilleen. Dalqvist on vaativa valmentaja ja hän tehnyt töitä myös nuorten kehittäjänä. ”Kappe” teki hyvää työtä viime kaudella ja ”Perra” jatkaa siitä nyt, kommentoi Loimun puheenjohtaja Jukka Rajakangas.
 
Viestejä
1,257
Asuu Nokialla, työskentelee Tampereella ja pelasi Lempäälässä. Siis Tomi Rumpunen.
Voihan olla, että elämä näinä aikoina vie takaisin Turun suuntaan.
 
Viestejä
3,429

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
760

Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen. Uudet oranssi-paitaan sonnustautuvat pelaajat ovat 1+1 vuotisen sopimusen tehnyt passari Lasse Jylhä (23-v., 192 cm) ja yksivuotisen sopimuksen tehnyt jenkkikeskitorjuja Nick Amado (25-v., 198 cm).
 
Viestejä
3,495
Viestejä
3,429
Amado jääkin jenkkeihin..

Taisin kysellä jollain muullakin saitilla tätä, että jos/kun jenkki, brassi tai aussi tulee Suomeen eristetäänkö hänet Suomessa? Mites sitten treenaminen? Kuka hoitaa hänen henkilökohtaisen pärjäämisen Suomessa? Jne ....
 
Viestejä
327
Taisin kysellä jollain muullakin saitilla tätä, että jos/kun jenkki, brassi tai aussi tulee Suomeen eristetäänkö hänet Suomessa? Mites sitten treenaminen? Kuka hoitaa hänen henkilökohtaisen pärjäämisen Suomessa? Jne ....
Omaehtoinen karanteeni, ainoastaan töissä käyminen sallittua jos sovittu työnantajan kanssa.
 
Viestejä
145
Kausi korkattu kotipelien merkeissä. Vähän oli porukkaa paikalla, mutta läpsytystä ihan mallikkaasti molempien joukkueiden kannattajilta. Akaa selvästi valmiimpi. Loimun hetki oli toisessa erässä, mutta yksi syöttövuoro käänsi senkin Akaaseen. Tuntuivat olevan joka pallon edessä käsineen.
Eniten huolestutti Krastinsin otteet. Ei oikein näyttänyt maajoukkuekuntoiselta. No seuraavaan peliin sitten vahvistuksia (?) Argentiinasta. Saattavat olla se puuttuva palanen, jonka kanssa peli kääntyy.
Akaa on mestariainesta, vaikka Köykkä puuttuikin. Keel luotti Pitkäseen ja Upiin. Minuun teki kuitenkin suurimman vaikutuksen Joni Mikkonen, joka oli jälleen äärettömän varma kaikessa tekemisessään. Jää usein palkintolusikatta, kun ei tee itsestään numeroa. Respect!
 
Viestejä
4,538
Kovia tehoja loimun pojilta , onko tämä vahvistus tämä mj yp , ehkä vastustajalle . Veikkaus milloin voitto kantaan .
Syksyn hunajaturnauksessa Elviss oli umpisurkea. Eipä ole edennyt. Vaikka Vote oli yläraajavamman vuoksi pois, niin Akaan vo oli ihan kohtuullista. Nurmesniemeltä jopa erinomainen suoritus. Muuten, siellä Loimun vaihtopenkillä köllöttelee Upin sukulainen. Viholan Aatu. 😁
 
Viestejä
816
Argentiinan poikien siirtopalkki vielä osittain punaisella
1603447722969.png

en kyllä tiedä onko tuo este pelaamiselle
 
Viestejä
69
Liitetty Savon ketjusta!

Onnea Savolle, mutta tosi erikoista peluutusta Loimun valmennukselta. Näkemättä itse peliä ja katsomalla jälkikäteen vain tilastoja, niin Loimun pelaajien kierrätys vasta uskomattomalta tuntuu... Eikö valmennuksella ole luottoa keneenkään! Krastins sai eniten passeja ja hyökkäsi joukkueen heikoimmalla prosentilla. On varmaan aika vaikeaa hakea luottoa ja yhteispeliä vieruskaverista, kun koko ajan vaihtuu!
Odotetaan peluutukseen jatkoa mielenkiinnolla. Onnea jatkoon myös Loimulle.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös