Verkkovirhe

Pielaveden Sampo

Viestejä
10,901
Krausella kymmenen hyökkäystä ja niistä kuusi pistettä. Väliaholla seitsemästä neljä pojoa. Jared passareista varmasti hyökkäystilaston tehokkain. Varmasti lähellä jopa Mestaruusliigan helmikuun pelaajan titteliä. Todellinen mehulinko.
 
Viestejä
96
VaLePan kaadon tunnelmat kuvina. Pääosissa kaksi iloista veijaria: Timo Leikas ja Enderwin Herrera.

http://teku.kuvat.fi/kuvat/Lentopalloa+2014-2015/Sampo+-+VaLePa+3-2+/
 
Viestejä
22
Pielaveden Musta Hevonen ilmoittautui mitalikamppailuun. Kuvien perusteella kevät on tulossa lentopalloilijoillekin taas kerran ja kiimaisin joukkue hoitaa pojan saunaan. Sampon osalta näyttää hyvältä.
 
Viestejä
1,799
Einomies Porkkakoski kirjoitti: Krausella kymmenen hyökkäystä ja niistä kuusi pistettä. Väliaholla seitsemästä neljä pojoa. Jared passareista varmasti hyökkäystilaston tehokkain. Varmasti lähellä jopa Mestaruusliigan helmikuun pelaajan titteliä. Todellinen mehulinko.
Ja tähän lisättäköön A Kaatrasalon 7 torjuntaa. Alkaa nuori keskarilupaus päästä kuntoon operaation jäljiltä. Olisko MJ-matskua jälleen keväällä.

Ja Sampolle onnittelut. Selvä nousukunto. Mikään neljästä kärkijoukkueesta ei varmaan vapaaehtooisesti valitse tätä "Pielaveden mustaa hevosta" puolivälierävastustajakseen.
 
Viestejä
10,901
spede kirjoitti: Hienoa Sampo, viimein kaatui hurritkin..ettei vaan olisi välierä peleissäkin vastustajana.
Spedellä voi olla pitkä kevät edessä, mikäli Sampo jatkaa nykyisellä tasollaan. Mikäli Sampo pääsee välieriin, niin sitten kaikki on mahdollista.
 
Viestejä
1,766
Mukavalta varmasti tuntui eilinen voitto myös Aku Kaatrasalosta. Hyvillä tehoilla ja vähillä virheillä joukkueensa kolmanneksi parhaat pisteet.
Ja tosiaan entistä joukkuettaan Hurrikaania vastaan!
Hienoa Aku!

Hieno oli myös yleisömäärä sunnuntaina, kuten Pielavedellä lauantainakin.

Moitittavaakin löytyy: Miksi ihmeessä noissa lehdistötilaisuuksissa ottelun jälkeen ei ääntä saada kuuluviin - ja kunnolla. Pitääkö sinne rahdata kymmenien kilojen Marshall -vahvistimet, kaiuttimet ja kunnon Shure -mikit, jotta edes jotain ääntä kuuluu??
Kiitos, parantakaa tästä lähtien!
 
Viestejä
1,766
Tiistaina 10.3. tulee MTVSportilta suorana Loimu-Sampo.

Sampohan on voittanut molemmat kauden kohtaamiset tähän asti erin 3-2. Nytkin varmaan tiukkaa tulee.

Viritelläänhän kanava näkyville tiistakina!!
 
Viestejä
28
PassariLiberoHakkuri kirjoitti: Tiistaina 10.3. tulee MTVSportilta suorana Loimu-Sampo.

Sampohan on voittanut molemmat kauden kohtaamiset tähän asti erin 3-2. Nytkin varmaan tiukkaa tulee.

Viritelläänhän kanava näkyville tiistakina!!
Nyt täytyy kyllä tuottaa pettymys, sillä tuo lähetys on peruttu. Ilmeisesti joukkue(et) eivät halunneet TV-peliä.

Seuraava Mestaruusliigan TV-peli tulee lauantaina 14.3. klo 12.55, miesten ensimmäinen puolivälieräottelu. Tämä lähetys tulee MTV3 kanavalta ja on siis kaikkien nähtävillä. Heti seuraavana päivänä sunnuntaina 15.3. nähdään YLE TV2:lla lähetys miesten 2. puolivälieräottelusta.
 
Viestejä
1,766
Mahtavan hyvä voitto Sammolle vieraissa Hurrikaanista.

Työvoitto, taisteluvoitto, ihan lentopallon voitto.
Nyt sitten voisi ratkaista ensi viikolla kahdella voitolla kotopuolessa Sammolle välieräpaikan - kova on työ, mutta niin on tahtokin ja taito ja siitä Sampo saa voimaa! :cheer:
 
Viestejä
290
Tässä vähän aikaa kun on ottelua makustellut, niin kyllä on mahtava fiilis. Harmi ettei päässyt paikalle, koska harvemmin Loimaalta on voittoja haettu.

Nyt ottelut ovat tasan ja keskiviikkona Pielaveden hornankattila on varmasti täynnä ja huutomyrsky on hurja. Toivottavasti Loimaalta on myös tulossa bussillinen faneja.

Sampo otti ison askeleen henkisellä puolella. Joukkue on täynnä kovia jätkiä, niin kentällä kuin penkillä. Jere on kelannut peliä varmaan taas koko yön ja tulos palkittiin. Keskiviikkona on uusi peli Hurrikaani tulee varmasti kovalla sykkeellä, joten hereillä on oltava.

Tsemppiä Sampo!!
 
Viestejä
3,056
Harmittaa että oli tänään työpäivä, en päässyt seuraamaan Hurrien ja Sammon peliä Loimaalle.
Olin perjantain pelissä kyllä ja silloin tuli niukka tappio eli toista erää lukuun ottamatta peli oli tosi tasaista, tuomari työskentely ei kyllä vakuuttanut.
Onnittelut Jerelle ja tietenkin koko joukkueelle voitosta, nyt riittää kaksi kotivoittoa jotka eivät varmaan tule helpolla, pudotuspelit on aina omaa maailmaansa.
 
Viestejä
96
Värikäs kuvagalleria Loimaalta. Sisältäen paljon kuvia katsojista.

http://teku.kuvat.fi/kuvat/Lentopalloa+2014-2015/Hurrikaani+-+Sampo+2-3+puoliv%C3%A4lier%C3%A4/
 
Viestejä
3,448
keskiviikkona pelataan mielenkiintoinen peli? Sillä pelillä voidaan mennä tänä keväänä pitkälle voittaa sen kumpi tahansa vaikka se ei tätäkään otteluparia ratkaise. Pitänee kaivautua pohjois-savoon :evil:
 
Viestejä
10,901
tekunho kirjoitti: Värikäs kuvagalleria Loimaalta. Sisältäen paljon kuvia katsojista.

http://teku.kuvat.fi/kuvat/Lentopalloa+2014-2015/Hurrikaani+-+Sampo+2-3+puoliv%C3%A4lier%C3%A4/
Hyvät tunnelmalliset diat katsomon ja pelaajien tunnelmistakin. Pistereppu täyttyy.
 
Viestejä
26
Olihan se jännää seurata livescorea eilen, tosin aikoinaan kun Riento voitti liigakarsinnassa sen yhden erän 45-43, oli vieläkin jännempää...

Keskiviikkona ja torstaina pääsee sitten taas omin silmin näkemään tapahtumat, onneksi. Liekö Loimaalta tulossa ketään "hottislaista" paikalle? Voisipa morjestella :)
 
Viestejä
1,766
Susikäsi kirjoitti: Olihan se jännää seurata livescorea eilen, tosin aikoinaan kun Riento voitti liigakarsinnassa sen yhden erän 45-43, oli vieläkin jännempää...

Keskiviikkona ja torstaina pääsee sitten taas omin silmin näkemään tapahtumat, onneksi. Liekö Loimaalta tulossa ketään "hottislaista" paikalle? Voisipa morjestella :)
Voi voi, kunpa tosiaan pääsisi seuraamaan livenä Sammon kahta kotipeliä.
Kyllä melkoinen kutina on ilmassa ja vaikka missä, että kotijoukkue hienon yleisön kovalla tuella veisi loimaalaisia, niin että se pistereppu heilahtaa ja oikein kunnolla!

Loimaan Hurrikaanin kova syöttö saadaan kyllä kuriin näissä vähän pienemmissä halleissa. 1.3. runkosarjassakin Sampo voitti aika mehukkaasti 3-0.
Jaredin mehulingon johdolla on hienot mahikset laittaa tähän ottelupariin puolivälierissä loppu - ja todeta TOIVOTTAVASTI, että jatkuu ensi viikolla.
 
Viestejä
149
Onhan taasen vaihteeksi kiva mennä pielavedelle kattomaan Sammon semppaamista ja seurata jeren ohjeiskuksia,mutta se tärkein lopputuloksen jälkeen on seurata liikan parhaan passarin työskentelyä.
Semppiä molemmille joukkueille,toivotaan,että tuomaritkin yltää lähes samalle tasolle.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös